Vi elsker vores bagsæde dækken og puden, det er super at der er en fast bund, så vores hund har mere plads, og så passer det helt perfekt ind i vores bil. Eneste lille minus er sikkerhedsselen der fø... Leggi di più

Jeg købte en Pet Lounge hos PawTech, og mine forhåbninger blev til fulde indfriet, ikke mindst på grund af virkelig god service fra Felix. Loungen passer til en stor bil. Kvaliteten er primo, og detal... Leggi di più

1. Negozio per animali

PawTech tilbyder innovative løsninger, der gør hverdagen nemmere for både dig og dit kæledyr. Vi brænder for at kombinere teknologi og kæledyrspleje og udvikler smarte produkter, der skaber tryghed, komfort og bekvemmelighed i en travl hverdag. PawTech er et danskejet firma med fokus på kvalitet, funktionalitet og god kundeservice. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på info@pawtech.dk.

4,7

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Ha risposto al 66% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Vi elsker vores bagsæde dækken

Eneste lille minus er sikkerhedsselen der følger med, den føles meget tynd og billig, men vi havde heldigvis en anden i forvejen, så vi har den bare liggende som reserve

26 febbraio 2026

Bagsædecover

Produktet blev sendt hurtigt og uden problemer. Vi købte et bagaædecover og det lever helt op til forventningerne og virker til at være af god kvalitet

24 marzo 2026

Firmaet er opløst pr 19/3

Firmaet er opløst pr 19/3 - 26 ifølge virksomhedsregister.

Opdatering:

Det er korrekt at jeg ikke har købt noget ved PawTech, idet jeg altid tjekker hvem jeg handler med og ved at tjekke det cvr -nummer som står nederst på PawTechs hjemmeside får jeg oplyst at firmaet er OPLØST pr 19/3 - 26 - nu dvs et par timer senere på dagen, er det så rette til at cvr-nummeret tilhører:
Rådgivning og konsulent v. Kruse
CVR-nummer
Adresse
C/O Ulrik Kruse
Knud Anchers Vej 24

Altså IKKE et cvr-nummer tilknyttet PawTech.
-Og på en C/O adresse hvor der er en del andre firmaer tilknyttet samme adresse.
Så jeg skal altså handle med et firma som er Opløst - Eller ikke har et fungerende cvr nummer tilknyttet - på en C/O adresse.
Det kommer ikke til at ske. Useriøst - som tænder mange advarselslamper.

Opdate opdate:
Jeg har forklaret hvorfor jeg IKKE handler med jer. PAWTECH har ikke et tilknyttet CVR nummer.
Det opgivne cvr-nummer er tilknyttet et rådgivnings og konsulent firma - Altså ikke PawTech!
Jeg har ikke yderligere at tilføje.

21 marzo 2026
Logo di PawTech

Risposta di PawTech

Hej Ulla,

Vi vil gerne gøre opmærksom på, at virksomheden har fået nye ejere, og vi er i gang med en fuld overdragelse. Sådanne processer tager naturligvis lidt tid, før alle oplysninger er helt opdateret alle steder.

Hvis du kigger på vores hjemmeside nu, vil du kunne se, at der ikke længere fremgår et opløst selskab, og at vores nye, aktive CVR-nummer er tydeligt angivet.

Derudover er vi kede af at se en anmeldelse fra en person, som ikke har været kunde hos os. Vi oplever det som en uhensigtsmæssig brug af Trustpilot, da platformen i høj grad bruges af potentielle kunder til at danne sig et retvisende billede, inden de handler. Anmeldelser uden et reelt kundeforhold gør det unødigt sværere for os at drive virksomhed i Danmark.

Vi håber på din forståelse og at du vil opdatere din anmeldelse, da den ikke er baseret på en reel oplevelse hos os. Skulle du derimod være kunde og utilfreds med et af vores produkter, er du meget velkommen til at sende os en mail og så vil vi rigtig gerne hjælpe med at finde en god løsning 😊

Vh.
Simone, Pawtech

OPDATERING:
Det opløste firma har kun stået på hjemmesiden i under 2 døgn, og det har desværre ført til din dårlige anmeldelse uden at du har været i kontakt med os som virksomhed.

Derudover har vi kun to negative anmeldelser nu, din og én anden, og ingen af jer har handlet hos os. Det mener vi vidner om en virksomhed, der lægger stor vægt på både kunder og produkter.

Vi håber derfor, at du vil overveje, at din anmeldelse kan skade vores webshop, da du hverken har handlet hos os eller været i kontakt med os på nogen måde. Som det kan ses på vores +100 5-stjernede anmeldelser, tager vi dette meget seriøst.

Det er selvfølgelig helt op til dig, men det ville betyde rigtig meget for os. Vi forstår 100% dine tanker og grundlaget for anmeldelsen.

Det er helt i orden, at du ikke vælger at handle hos os, og det er fuldt forståeligt. Det er dog ærgerligt, at det fører til en anmeldelse, som kan skade vores forretning, men det er naturligvis din beslutning.

Det er vigtigt at pointere, at webshoppen ikke længere ejes af det tidligere selskab. For at undgå misforståelser skal det også nævnes, at virksomhedsnavn og webshopnavn ikke nødvendigvis er det samme.

Forkert køb

Havde købt et bagsæde dækken som ikke passede til min bil
Fik god hjælp fra kundeservice
Har returneret det
Pengene hurtigt retur
Vel klart anbefale jer til andre

25 febbraio 2026

Måske ikke dansk, men god pasform og kvalitet

Det er svært at bedømme om man har handlet hos et dansk eller et kinesisk firma. Produktet er kinesisk, men er tilsyneladende fin kvalitet og jeg er ret imponeret over, hvor godt det passer til min bil - de andre jeg har haft har alle været for små, men denne passer super godt til en Tesla og det er smart med siderne, som kan lynes op så dørene beskyttes.

11 marzo 2026

Virkeligt fint hundesæde til bilen med…

Virkeligt fint hundesæde til bilen med en kvalitet, der rækker ud over, hvad jeg tidligere har oplevet. Eneste hår i suppen er den sele, der fulgte med, som formentlig skal gå fra sikkerhedsselens spænde til en hundesele. Den er simpelthen for ringe lavet, og plastspændet er jeg ret sikker på ikke kan holde andet end den mindste hun på plads i tilfældet af uheld. Det have været mere seriøst helt at udlevere noget istedet for noget, der kunne give falsk tryghed.

Men kerneproduktet er lækkert.

2 febbraio 2026