Beste mensen Geen pantser bestelen Dhl of post nl zeggen dat is geleverd maar je hebt niks ontvangen ze drukke jou producten achter over dus mensen wees gewaarschuwd!!!!!!!!
Altijd tevreden geweest van de producten, maar €8,95 verzending naar België is wel enorm veel. 25ste iets besteld, ondertussen zijn we de 27ste, en de producten zijn nog steeds niet verzonden. Voor €8... Leggi di più
Maaltijdshake Red fruits en fatburner strawberry kiwi Super lekker van smaak! Fatburner doet echt wat hij beloofd! Vetgehalte is in één week echt gedaald (gemeten via weegschaal die alles opmeet). Va... Leggi di più
Overzicht website is heel duidelijk,met alle nodige informatie die je maar wil weten. Betaling verloopt veilig, betalingsbewijs,als aankoopbewijs krijg je meteen in je inbox. Als ook de snelle... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Patser is gericht op iedereen die streeft naar een gezondere en betere levensstijl. Een gezondere levensstijl betekent het beste van alles hebben. Onze missie is het leveren van hoogwaardige en eerlijke supplementen voor een gezondere levensstijl. Dat is ons doel en we willen dit op een verantwoorde & duurzame manier vervullen. Al onze grondstoffen zijn dan ook in het laboratorium getest om de hoogste kwaliteit en maximale effectiviteit te garanderen.
Impact 71C, 6921RZ, Duiven, Paesi Bassi
- info@patser.life
- patser.life
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Woensdagmiddag besteld donderdag…
Woensdagmiddag besteld donderdag geleverd! Super producten enorm veel kwaliteit en een super coole verpakking! Ik voel mij enorm veel beter met de fatburner en de zweetband is echt top kwaliteit met een mega leuk zakje! ❤️🔥
Excellente thee!
Eerste keer dat ik dit gebruik
Eerste keer dat ik dit gebruik
Een snelle service donderdag besteld en vrijdag al in huis
De smaken zijn lekker zowel shakes als de fatburner, dit maakt het gemakkelijk om de drinken en vol te houden
( ik kijk er zelf naaruit om het op te drinken🙈)
Tot nu super content van de fatburner…
Tot nu super content van de fatburner en maaltijd shake. De enige poeder shakes dat ik tot nu toe niet misselijk van wordt. Ik kan nog niet zeggen of effectief werkt mits ik nog maar 1 week gebruik.
Heel vlotte levering
Heel vlotte levering, de werking moet ik nog afwachten
Tot nu toe zeer tevreden
Tot nu toe zeer tevreden. Ik gebruik hun producten nu al een week. Of het veel effect heeft... Hier heb ik meer tijd voor nodig, maar de producten zijn gemakkelijk te gebruiken, lekker en zeer vullend. Ik zit nooit met een hongergevoel. Ook zeer snel geleverd.
De producten zelf op en top geen klagen…
De producten zelf op en top geen klagen van maar PostNL heeft niets laten weten ivm levering dat deze geleverd was
Gelukkig door jullie te mailen heel snel en super vriendelijke persoon die me kon vertellen dat dit was geleverd
Snelle levering, vaak goede deals. Ik ben erg tevreden over fatburner, vitamix en greens! Pre workout ook erg goed, niet té en geen crash nadien. Protein mousse kreeg ik gratis onlangs maar nog niet geprobeerd.
Top maaltijdvervanger
Top maaltijdvervanger! Ik heb er al vaak geprobeerd van verschillende merken. Maar als je deze dronk, proefde je de poeder. Bij deze niet!
Vandaag meegenomen naar het werk, ik ben verpleegkundige. Dus het is snel klaar en je kan het drinken als je nog bezig bent.
Goede service. Snelle levering.
Over de producten zelf kan ik nog niets zeggen want heb het nog niet lang genoeg om er een oordeel over te hebben.
Prima maaltijdvervanger en fatburner
Prima maaltijdvervanger en fatburner. Gaat goed met afvallen. Maaltijdvervanger is prettiger dan andere want smaakt een stuk minder zoet. Handig te doseren. Maak alles met water. De groene thee fatburner smaakt ook erg lekker!
Tot nu toe zeer tevreden van de smaken
Tot nu toe zeer tevreden van de smaken, nog maar 1x besteld, het resultaat is nog even afwachten.
Levering was snel had het de volgende dag al in huis
Patser Fatburner nu 3 dagen aan het…
Patser Fatburner nu 3 dagen aan het gebruiken.
lijkt wel te werken, stilt honger en geeft energie, maar aan het einde van de dag een beetje trillerig ervan. misschien moet ik er nog een beetje aan wennen.
benieuwd hoe het werkt na een aantal weken.
Goede producten maar slechte levering
Over jullie producten ben ik zeer tevreden. Maar jullie leverservice is héél slecht! Voor de 2de keer al véél te laat geleverd. Vind het wel een beetje mensen bedotten dat jullie op je site schrijven "vandaag voor 21u besteld, morgen in huis". Dit klopt uitermate niet! Ik heb het vrijdag besteld en vandaag nog geen berichtje gehad dat jullie het verstuurd hebben! Ze hebben dit enkele dagen later gecompenseerd met 15% korting op mijn volgende aankoop.
Snelle levering en lekkere producten
Na enkele ads op social dit merk een kans gegeven. Snelle levering en super lekkere producten! Maaltijdvervangers smaken snel heel chemisch maar de karamel smaak is top en stilt je honger voor toch zeker 3-4u. Ook de fat burner is lekker van smaak (ik ging voor cherry) en lijkt zijn werk goed te doen 👌🏻
hele nacht helder
om 8 uur gaan rijden > Salzburg (zodat de kinderen kunnen slapen / zich niet lang hoeven te amuseren). Normaal gesproken om uur of 22 slapen. Nu glaasje Patser en geen slaap-aandrang meer. Om 3 uur nog een glaasje en om 7 uur aangekomen (wij rijden 80km/u). Naar bed en om 14 uur weer op. Geen centje pijn of ander na- effect. Heel blij mee.
Heel erg lekker
Heel erg lekker, ik had gekozen voor de smaak watermeloen. Zeker een aanrader. Goede aanvulling
Topproduct, echt een aanrader!☺️
De shakes zijn echt lekker en geven een instant verzadigd en vol gevoel! Ik ben zeer tevreden van mijn aankoop👍☺️
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.