Valutata 5 stelle su 5

Voor iedereen aan te bevelen, toen mijn foto in eerste instantie niet werd goedgekeurd, duidelijke uitleg gekregen over wat er anders moest. En daarna dus wel goedgekeurd, zonder extra kosten. Top ser... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Pasfoto voor paspoort had ik nodig. Via Pasfoto.me online had ik een Pasfoto ingestuurd en word goed gecontroleerd voordat deze afgedrukt worden. Na controle moest ik een nieuwe insturen en die was w... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Twee keer pasfoto's besteld nu - de check verloopt heel nauwkeurig maar houdt het bestel/verzend proces nagenoeg niet op. Ideale manier om zelf controle te hebben over hoe je op de foto staat - zon... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Strumento di elaborazione foto per passaporti
  2. Servizio di stampa foto

Scritti dall'azienda

Maak thuis zelf je pasfoto die voldoet aan de officiële eisen van de overheid. Onze slimme software helpt je hierbij. Bovendien wordt je foto ook nog beoordeeld door één van onze specialisten. Zo ben je er zeker van dat je foto gebruikt kan worden voor een officieel document, zoals een paspoort, identiteitskaart of rijbewijs.

4,5

1 stella

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Valutata 1 stelle su 5

De goedgekeurde pasfoto werd afgekeurd…

De goedgekeurde pasfoto werd afgekeurd bij het gemeenteloket. Geld terug gehad, maar dat is het gedoe niet waard.

10 aprile 2026

Risposta di Pasfoto.me

Het spijt ons te horen dat de foto werd afgekeurd. Helaas komt dit af en toe wel voor en is dit sterk afhankelijk van de gemeenteambtenaar die de beoordeling doet. We hebben conform onze voorwaarden je hele aankoopbedrag teruggestort.

toch niet goed

De foto bleek bij nader onderzoek toch niet goed en ik kreeg de kans een nieuwe foto op te sturen, zonder extra kosten. Klasse dus

7 aprile 2026
Valutata 5 stelle su 5

Voor iedereen aan te bevelen

Voor iedereen aan te bevelen, toen mijn foto in eerste instantie niet werd goedgekeurd, duidelijke uitleg gekregen over wat er anders moest. En daarna dus wel goedgekeurd, zonder extra kosten. Top service!!

16 aprile 2026
Valutata 4 stelle su 5

Wenkbrauwen mogen niet bedekt!

Opzich wel een prima website alleen ze waarschuwen niet dat een bril niet je wenkbrauwen mag bedekken. Daardoor was mijn foto afgekeurd. Ze vallen daarentegen wel weer over kleurafwijkingen terwijl ze daar bij de gemeente niet moeilijk over doen. Graag dus wel letten op de bril en de wenkbrauwen!

3 aprile 2026
Valutata 1 stelle su 5

Oplichters

7 aprile 2026

Risposta di Pasfoto.me

Je lijkt geen klant van ons bedrijf te zijn. We kunnen geen gegevens van je vinden. Ook hebben we geprobeerd contact met je op te nemen, maar krijgen we geen reactie.

Graag komen we in contact op dit probleem op te lossen. Je kunt schrijven naar info@pasfoto.me

Valutata 5 stelle su 5

Pasfoto voor paspoort had ik nodig.

Pasfoto voor paspoort had ik nodig.
Via Pasfoto.me online had ik een Pasfoto ingestuurd en word goed gecontroleerd voordat deze afgedrukt worden. Na controle moest ik een nieuwe insturen en die was wel goed voor het paspoort. Binnen 24uur setje van 6 pasfoto's in huis. supper is alles gegaan met pasfoto.me

2 aprile 2026
Valutata 4 stelle su 5

Goede en duidelijke handleiding hoe een…

Goede en duidelijke handleiding hoe een foto te maken.
Snelle service.
Tip: druk op de achterkant een datum af, dan weet je wanneer deze is gemaakt.

8 marzo 2026

Risposta di Pasfoto.me

Hartelijk dank voor de tip. Technisch gezien is het voor ons op dit moment helaas niet mogelijk om iets op de achterkant van de foto's af te drukken..

Snelle service

Heel fijn dat er zo een goede controle is voor een correcte pasfoto voor op een document. Mag gewoon steeds nieuwe foto aanleveren. Wanneer goedgekeurd volgende dag in huis !

5 marzo 2026
Valutata 3 stelle su 5

Slechte service

Bewerking: na een aantal emails heb ik een terugbetaling ontvangen.

Toen ik hier een foto instuurde, werd deze steeds afgewezen. Er werd gezegd dat er schaduwen op zouden staan, maar er stonden helemaal geen schaduwen op de foto. Ook werd er gezegd dat ik niet recht in de camera keek terwijl ik dat wèl deed. Dat terwijl het bedrijf zelf bij het bewerken van de achtergrond een van mijn schouders uit de foto heeft gehaald en geen moeite deed dit te corrigeren.

2 febbraio 2026

Risposta di Pasfoto.me

Excuses, we hebben het probleem met de schouder over het hoofd gezien tijdens de eindcontrole. We begrepen van je dat je de foto's desondanks toch hebt kunnen gebruiken om een document aan te vragen bij het gemeentehuis. Fijn dat dat gelukt is!

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più