Valutata 1 stelle su 5

Katastrof!! Beställde en laddare som började brinna i min säng! Köpte den från CDON som totalt struntade i min anmälan och efter flera månader hänvisade till Partypunkten i stället som inte går att... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Dybt useriøs og løgnagtig virksomhed. Jeg bestilte et lappesæt til bildæk gennem cdon.dk Da jeg fandt ud af at leveringstiden var omkring 2 uger annullerede jeg ordren med det samme men fik at v... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Extremt dåligt, undvik detta företag! Varning för att de bytt namn till Nordmagasinet, troligen pga recensionerna. Men det är fortfarande samma usla företag. Köpte leksaker av partypunkten / nordma... Leggi di più

1,4

3 stelle
2 stelle
1 stella

Valutata 1 stelle su 5

Dybt useriøs og løgnagtig virksomhed.

Dybt useriøs og løgnagtig virksomhed.

Jeg bestilte et lappesæt til bildæk gennem cdon.dk

Da jeg fandt ud af at leveringstiden var omkring 2 uger annullerede jeg ordren med det samme men fik at vide at den desværre allerede var afsendt så det var ikke muligt. Den ankom først 2 uger efter…

20 febbraio 2026

Katastrof!

Katastrof!! Beställde en laddare som började brinna i min säng! Köpte den från CDON som totalt struntade i min anmälan och efter flera månader hänvisade till Partypunkten i stället som inte går att nå öht!
Handla varken på CDON eller Partypunkten! Eller Nordmagasinet de numera heter.
Sämsta jag varit med om någonsin.

6 maggio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Det dårligste jeg nogensinde har oplevet

Fup firma.
Jeg bestilte en vare via CDON d 6-1 og her næsten 4 uger efter har jeg stadig ikke modtaget min vare og ej heller fået mine penge retur som jeg har bedt om.
Det er under alt kritik.
Hold jer langt væk fra både CDON og partypunktet, som nu hedder Nordmagasinet
Hvis man kunne give 0 stjerner så havde de begge fået det.

27 gennaio 2026
Valutata 1 stelle su 5

Sinnesjukt dåligt företag och…

Sinnesjukt dåligt företag och bemötande! Beställde tre varor från dom. En dök upp, sen påstår dom att alla tre varor låg i samma kartong. Skitsnack! Skulle aldrig i mitt liv handla från dom igen. Kommer vara väldigt noggrann när jag handlar från cdon i fortsättningen, så att jag inte råkar handla från detta företaget. Pissbolag!

2 gennaio 2026
Valutata 1 stelle su 5

Defekt produkt och omständlig reklamationsprocess

Jag köpte en produkt som gick sönder vid normal användning efter några veckors tid. Vid kontakt med kundservice krävdes flera steg av egen felsökning innan företaget ville ta emot varan för bedömning. Jag upplevde processen som omständlig och valde därför att inte gå vidare med reklamationsärendet

30 dicembre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Hold da kæft en dårlig virksomhed

Hold da kæft en dårlig virksomhed, bestilte en mussemåtte til min søn i julegave d. 12 december og jeg har ikke modtaget den endnu (21 december) men pengene er hævet.
Og det er umuligt at kontakte dem😡😡

12 dicembre 2025

Mycket dålig kundservice!

Mycket dålig kundservice!

Min upplevelse av Partypunktens kundtjänst var under all kritik. Nonchalant bemötande, orimliga avgifter och en tydlig vägran att hjälpa eller hitta lösningar.

Baserat på detta kommer jag inte handla här igen och kan inte rekommendera företaget.

19 dicembre 2025

Extremt dåligt

Köpte leksaker av partypunkten / nordmagasinet via cdon. Stank av giftig plast, definitivt inget du vill ha i närheten av barn. Men företaget vägrar acceptera reklamation, "det försvinner säkert med tiden" är det arroganta svar vi får från "kundtjänsten".

10 dicembre 2025

Jeg havde en reklamation

Jeg havde en reklamation, da produktet ikke passer til maskinen.
De afviste, men g ville have 100kr for at jeg kunne sende retur.
Kan ikke anbefale cdom .com til nogen.
Bh
Jesper

7 ottobre 2025

Håll koll på frakten!

Beställde ett mobilskal av dom via CDON. Fick vid beställningen till mig att varan skulle levereras till min hemadress. Men fick efter några dagar istället ett meddelande om att jag skulle hämta varan på närmaste Bussgods-ombud, vilket var nästan 10 mil (!) bort. Kunde inte hämta ut varan.

10 settembre 2025

Beställde stolsöverdrag

Beställde stolsöverdrag, färgen passade inte, tog kontakt direkt via mejl och frågade hur jag gör retur, samtidigt som jag var dum nog att beställa i en annan färg och betala direkt. Cdon svarade efter 3 dagar på mejl, men fick fel uppgifter, går inte att returnera, varan är inte ens öppnat ur förpackningen. Inte fått leverans eller mejl bekräftelse på min nya beställning, och ingen vara heller. BESTÄLL INTE!

1 settembre 2025
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più