Quick and easy Hurtig betjening. Billigst på markedet af det produkt vi skulle have. Ankom på 2 dage
Levering super fin, men købet skuffede I forhold til at man kalder det Deluxe nissekostume, så fortjener det højst 4 stjerner, skulle måske ha været 3. Det er ganske tyndt materiale og det såkaldte... Leggi di più
Indtil videre lever leveringen ikke op til mine forventninger. Har bestilt levering til en pakkeshop tæt på hvor jeg bor og har nu fået besked fra PostNord om at de leverer den i en pakkeboks der ligg... Leggi di più
Partyhallen er butikken med alt til en vellykket fest! Vi tilbyder et stort udvalg af dekorationer, kostumer og festtilbehør til enhver lejlighed, fra børnefødselsdage og temafester til højtider som Halloween og nytår. Med hurtig levering, gode priser og masser af sjove produkter gør vi det nemt at arrangere festen! Shop nemt på www.partyhallen.dk og lad festen begynde! 🎉
Elektronvägen 1, 14149, Huddinge, Svezia
- kundeservice@partyhallen.dk
- partyhallen.dk
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Quick and easy
Quick and easy
Hurtig betjening. Billigst på markedet af det produkt vi skulle have.
Ankom på 2 dage
Det tog alt for lang tid om at komme.
Det tog alt for lang tid om at komme.
1-3 dages levering, den blev så sendt efter 3 dage.....
6 dages levering.
Kom igen Partyhallen!
Rigtig god og hurtig service
Rigtig god og hurtig service.
Købte ballon glimmer. Bruger det til epoxy resin. Flot resultat
Gode produkter til gode priser
Gode produkter til gode priser, hurtig levering og til tiden, obs de varer vi bestilte kom fra Sverige, ellers intet at bemærke. Kan kun anbefale at handle her
har handlet hos dem mange gange
har handlet hos dem mange gange , og det samme positive gentager sig hver gang :) jeg bestiller og 2 dage efter kan jeg hente varen i den lokale pakke shop. der har en enkelt gang været en transport skade , det blev løst med det samme og ny vare på vej. i gør det hele rigtig , så stor ros til specielt jeres folk på gulvet som helt sikkert er en afgørende faktor. er selv lager chef i en mellem stor virksomhed, så ved at godt dedikeret personale hovedsageligt er grunden til at i præsterer så godt. godt arbejde !
Gode priser og hurtig levering😁
Hurtig levering
Hurtig levering, flotte påske til prisen.
Handler gerne igen hos partyhallen.
2 gang heg bestiller hos jer
2 gang heg bestiller hos jer, som altid er jeg meget tilfreds, de bedste anmeldelser herfra
Meget tilfreds
Meget tilfreds. To gange har jeg bestilt fra jer, og begge gange har der været sikker indpakning. Hurtig levering også. :)
Fantastisk firma 👌
Fantastisk firma 👌
Kan altid finde noget sjovt, når man skal bruge det 👍👍
Meget tilfreds med kostumet
Meget tilfreds med kostumet, og en billige pris.
Fast delivery, good quality
Great service, fast delivery, good quality, I highly recommend this website.
Øv....
Havde bestilt sort marcipan og fik det da også men var så stenhård at jeg måske kunne "slåihjel" med det.
Opdaget så at der var hul på pakken.
Virkelig øv da det kom i sidste øjeblik inden det skulle bruges så kan ik nå at skaffe nyt.
Quick delivery as expected
The delivered product was as expected, and the delivery time was very quick.
Hurtig levering
Levering super fin, men købet skuffede
Det er ganske tyndt materiale og det såkaldte stofbælte har ikke meget med stof at gøre, nok nærmere tyndt nappa eller plastik og der mangler noget man kan sætte det overskydende i ind i, så det ikke skal hænge og slaske. Nissehuen er nok den korteste nissehue jeg har set, til en voksen mand.
Alt er OK !!!…………