Spørg bare meny på Vermlandsgade Amager om dette selskab… deres p bøder Bliver heldigvis annulleret langt oftest i denne zone. Få jer da et anstændigt arbejde folkens…
Jeg modtog en kontrolafgift, fordi jeg havde parkeret mit køretøj ude for en afmærket bås. Men jeg må anerkender at jeg dækket for båsen til min venstre side. Efter jeg havde klaget over kon... Leggi di più
Jeg havde glemt at ændre til min nye nummerplade i min parkeringsapp og fik derfor en “ØV” seddel i ruden. Jeg skrev en mail til Parkware og forklarede min fejl og at jeg i god tro havde betalt for mi... Leggi di più
Modtog en faktura på 795 kr. kontrolgebyr + 100 kr. rykkergebyr idag 23/1-2020 vedr. en parkering d. 23/11-2019, som jeg har betalt for. Aldrig set en kontrolseddel eller modtaget anden information... Leggi di più
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
parlware eller plot
parlware eller plot, hvilken adresse ?? intet tlf. nummer.
klager til 3 sted ??
Er dette et firma eller er det fusk, har fået 2 rykkere, men ingen faktura ???
Hold jer væk fra både Parkware og Plot.
Min mand parkeret hos Parkware og har betalt for parkering via deres Plot app. 2 mdr senere fik vi rykkegebyr for parkering og det er første gang vi har hørt fra dem. Kan læse at vi ikke de eneste, som har oplevet at få parkeringsgebyr sammen med rykkegebyr for en betalt parkering. Vi selvfølgelig send klage til Parkware og har søgt rådgivning hos FDM. Hvis vi ikke høre fra dem snart, sender vi klage til parkeringsklagenævnet.
Jeg undrer mig at den firma få lov at ”arbejde” i land, som Danmark. Hold jer væk fra både Parkware og Plot.
Helt hen i vejret..
Helt hen i vejret... modtager en såkaldt øv skrivelse og efterfølgende en bøde uden at selvskabte forklarer hvorfor jeg har modtaget bøden ??? Jeg havde parkeret fuldstændig korrekt og da det var søndag kunne jeg holde der gratis ( havde dobbelt chekket ) så man modtager en bøde uden forklaring på hvad i alverden overtrædelsen skulle have været.. har forsøgt at klage uden at modtage svar - hvilket bevirker at jeg ikke kan gå videre til parkeringsklage nævnet. Jeg påtænker at anlægge en civilretslig mod firmaet.
Pas på Plot og Parkware
Aldrig set en kontrolseddel eller modtaget anden information forud. Parkeringen den 23/11-2019 blev iøvrigt betalt med Plot app.
Har naturligvis gjort indsigelse Parkware hjemmeside.
Uanstændigt
Plot/Parkware overholder ikke lovgivningen på området og udsteder afgifter som de har lyst til. I mit tilfælde ligger der blot en seddel i ruden om, at de mener, at jeg har overtrådt reglerne men, at de vender tilbage senere. Bekendtgørelsen på området siger, at en kontrolafgift skal være skrift og indeholde bestemte punkter og skal gives på stedet, når det er muligt. Her 7 uger senere får jeg så en rykker for en afgift, jeg aldrig har modtaget med et rykkergebyr, som er helt urimeligt da jeg ikke har haft mulighed for at betale afgiften, da jeg aldrig har modtaget den. Jeg har nu klager over afgiften og kan efterfølgende ikke få lov at betale via hjemmesiden, og når jeg forsøger at betale via girokort virker det ikke. Det er fuldstændigt urimeligt!
Firmaet hører under og opkræver for…
Firmaet benytter sig af platformen Plot A/S.
Modtog en rykker, før jeg havde modtaget, set, hørt noget som helst om en opkrævning på en parkeringsafgift.... når jeg læser anmeldelser på Plot, lyder det som om at jeg ikke er den samme med dette problem.
De kan heller ikke kontaktes på anden vis end ved mail kontakt. Man kan heller ikke klage direkte på deres hjemmeside. De henviser til parkeringsklagenævnet på rykkeren, men jeg kan kun klage hos dem, hvis jeg har klaget direkte til selskabet først.