6 weken voor vertrek hebben we via Parkcare op vliegveld Weeze een parkeerplaats geboekt en betaald. Dat ging via Holiday extras. Boeking bleek een week voor vertrek door Holiday Extras niet ontvangen... Leggi di più
Bij aankomst, gelijk geholpen. Wachttijd nihil. Vervolgens met transfer naar vliegveld, super snel. Park-ID mee, super duidelijk. Bij terugkomst, één belletje (Park-ID doorgeven) en binnen 5 minu... Leggi di più
Reseveren is super eenvoudig en met een paar klikken gedaan. bij aankomst gaat de slagboom open na kenteken check, dus geen gedoe met intercom of dichte slagbomen. Ook de parkeerplaatsen zijn rui... Leggi di più
Top service! Vriendelijk, snelheid, geen enkele stress. Duidelijk aangegeven middels een kaartje wat te doen als je terug aankomt op het vliegveld. En auto stond klaar, deuren reeds geopend om al j... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
ParkCare is de website waarmee u parkeeraanbieders en locaties bij vliegvelden kunt vergelijken en reserveren. Bij elke aanbieder staat extra informatie zoals de gemiddelde klantenbeoordeling, de prijs, de afstand tot het vliegveld. ParkCare biedt verschillende parkeeropties aan. Zo is er Shuttle Parking, Valet Parking, Park, Sleep & Fly en loopafstand parkeren. Door het brede aanbod is er altijd wel een parkeerplek die aansluit bij uw wensen. Heeft u uw keuze gemaakt, de parkeerplek kan meteen geboekt worden. Wilt u veilig parkeren, bij ParkCare weet u dat u goed staat!
Brugstraat 7a1, Paesi Bassi
- +31 88 570 01 90
- contact@parkcare.nl
- parkcare.nl
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Top service!
Makkelijk om te reservering en snel geholpen op locatie! Dicht bij het vliegveld zoals aangegeven.
IK kon de garage niets vinden
IK kon de garage niets vinden, heb veel rondgereden en getelefoneerd maar is niet gelukt; Moest uiteindelijk ergens anders parkeren (140,) en heb een verzoek gedaan voor retour betaalde reservering. Niets meer vernomen!
Super geregeld
Super geregeld, alles verliep soepel en heel snel.
Prima service van Park Air
Prima service van Park Air! Alles werkt zoals op de website aangegeven is, zoals gewenst zo'n 20 minuten voor aankomst bij de parkeergarage gebeld. Bij aankomst stond de shuttlebus al klaar, vervolgens binnen een kwartier netjes voor de deur bij vluchthaven Rotterdam/Den Haag afgezet. Bij terugkomst stond de shuttlebus ook al gereed bij de luchthaven, omdat ze werken met vluchtnummers (dus niet eens hoeven bellen). Ideaal! Auto staat achter slagboom en hekwerk in een parkeergarage. Volgende keer zou ik dezelfde keuze nemen, dit is zeker een aanrader!
Niet zo blij
Niet zo blij ! Eerst gebeld voor de aankomst 20 minutes van de voor, op de parking plaats moest nog een keer bellen en nog 20 minutes wachten. (Düsseldorf) Chauffeur niet vriendelijk!!!!
Terug moest ook lang wachten,30 minutes. Toen ik op de parkeerplaats kwam zie mijn auto niet meer op de parkeerplaats, zijn hebben mijn auto verplaatst naar een anderen plaats. Prima maar hoe hebben jullie dat gedaan zonder sleutel ???
Mijn bmw geeft aandrijving storing sinds die tijd !!! Wat heb je gedaan met mijn auto !!!!!!
Ik zou nooit meer bij jullie reserveren!!!! Dat kan toch niet auto verplaatsen zonder sleutel!!!
Ze brachten je naar het vliegveld met…
Ze brachten je naar het vliegveld met de shuttle bus en kwamen ondanks een uur vertraging van de terug reis weer netjes ophalen. Het enigste minpuntje vond ik dat men 25 km met de auto hadden gereden want toen ik de auto neer gezet had heb ik de km stand genoteerd en bij het ophalen zag ik dat men 25 km gereden hadden met de auto.
Prima service
Prima service! Bij terugkomst duurde het wat langer als verwacht voordat de auto terug was, maar verder zeer prettige ervaring!
Prima haal en breng service op…
Prima haal en breng service op Schiphol. Waar ze je afzetten halen ze je ook weer op. Goed onthouden 😁
Goed geregeld
Goed geregeld, met de auto naar vertrekhal 3 in de bocht wacht al een chauffeur. En met terugkomst even bellen bij de koffers en ze staan weer klaar. Wij zijn zeer tevreden. Omdat wij per ongeluk een verkeerd datum van terugkomst hadden opgegeven. Toch snelle service!!
Zeer tevreden,alles verliep zoals…
Zeer tevreden,alles verliep zoals planning, precies zoals beloofd. ✅
Goed geregeld
Snel geregeld, netjes op tijd zowel heen als terugreis. Top!
Erg fijne en goede service
Erg fijne en goede service, kort van te voren bellen dat je er aan komt. Naar het afgesproken punt bij de vertrekhal rijden, auto overdragen en naar je incheck balie gaan. Als je terugkomt ook kort van te voren bellen, je ziet de chauffeur met je auto aankomen, overdracht, bagage inladen en naar huis rijden. O ja, als je vroeg boekt dan betaal je een leuk bedrag voor deze valet parking methode.
Easy to use.
Alle was okay
Er was gewoon niks dat niet goed was. Vriendelijke medewerkers, ook op niet alledaagse tijden en snelle reactie.
Zeer vriendelijk en behulpzaam
Terug van vakantie stonden we met lekke band zat een schroef in ...
Jongens van parkcare waren zeer behulpzaam en hebben voor ons om 24.00 uur nog de band verwisseld.
Waren zeer behulpzaam en wilde er ook niks voor hebben...
Volgende keer zeker weer daar.
Top geregeld
Top geregeld! Strakke organisatie en klantvriendelijk personeel. Volgende x zet ik daar weer de auto neer. :-)
Netjes geregeld
Netjes geregeld, dichtbij de airport en snel weggebracht en opgehaald. Prima service!
Aantal jaren doe ik al mijn auto daar…
Aantal jaren doe ik al mijn auto daar parkeren de prijs is goed en de service nog geen problemen gehad
De locatie was perfect
De locatie was perfect. Klein stukje lopen naar de terminal. De weg was vlak, meerdere parkeerlocaties in de buurt, super goed te doen.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.