Valutata 1 stelle su 5

6 weken voor vertrek hebben we via Parkcare op vliegveld Weeze een parkeerplaats geboekt en betaald. Dat ging via Holiday extras. Boeking bleek een week voor vertrek door Holiday Extras niet ontvangen... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Bij aankomst, gelijk geholpen. Wachttijd nihil. Vervolgens met transfer naar vliegveld, super snel. Park-ID mee, super duidelijk. Bij terugkomst, één belletje (Park-ID doorgeven) en binnen 5 minu... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Reseveren is super eenvoudig en met een paar klikken gedaan. bij aankomst gaat de slagboom open na kenteken check, dus geen gedoe met intercom of dichte slagbomen. Ook de parkeerplaatsen zijn rui... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Top service! Vriendelijk, snelheid, geen enkele stress. Duidelijk aangegeven middels een kaartje wat te doen als je terug aankomt op het vliegveld. En auto stond klaar, deuren reeds geopend om al j... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Sito di comparazione dei prezzi

Scritti dall'azienda

ParkCare is de website waarmee u parkeeraanbieders en locaties bij vliegvelden kunt vergelijken en reserveren. Bij elke aanbieder staat extra informatie zoals de gemiddelde klantenbeoordeling, de prijs, de afstand tot het vliegveld. ParkCare biedt verschillende parkeeropties aan. Zo is er Shuttle Parking, Valet Parking, Park, Sleep & Fly en loopafstand parkeren. Door het brede aanbod is er altijd wel een parkeerplek die aansluit bij uw wensen. Heeft u uw keuze gemaakt, de parkeerplek kan meteen geboekt worden. Wilt u veilig parkeren, bij ParkCare weet u dat u goed staat!

3,8

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Prima parkeermogelijkheid

De parkeerplaats was makkelijk te boeken, prima bereikbaar en het openen van het hek ging probleemloos. Aan het einde van de periode de auto weer opgehaald en probleemloos vertrokken.

5 gennaio 2025

Perfecte manier, geen stress

Vanaf het moment van bevestiging van de reservering wordt er duidelijk gecommuniceerd waar je moet parkeren, hoe het verder werkt mbt de Vallet parking dan wel het gebruik van een shuttle bus.
Afhankelijk van uw keuze wordt men netjes afgezet en opgehaald op de afgesproken locatie mbt de shuttlebus, wat mijn keuze was. Na dat u geland bent even een simpel en kort telefoontje plegen en u wordt weer opgehaald op de afgesproken locatie. Geen wachtrij, kort de stappen volgen en klaar, uw shuttle bus is onderweg. Ik heb maar een paar minuten hoeven wachten. Voor mij was het een positieve ervaring via deze manier van parkeren, ipv mensen te moeten regelen die je weg moeten brengen en weer moeten ophalen, dan wel met het openbaar vervoer wat ik persoonlijk geen optie vind. Te vaak vertraging of treinen die uitvallen door allerlei omstandigheden.

2 gennaio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Nooit meer

Nooit meer. Twee en een half uur wachten buiten de luchthaven om tien uur 's-avonds in de vrieskou met een huilend kind. Uiteindelijk politie gebeld die hem ook niet kon bereiken. Yessparking lijkt eenmansbedrijf, eigenaar was naar eigen zeggen in slaap gevallen. Nam ondanks de instructie hem half uur van tevoren te bellen telefoon niet op. Belt zelf als het hem uitkomt, in ons geval een uur van tevoren toen we nog zonder bereik in het vliegtuig zaten. Onze redding was dat hij om 00:30 nog iemand anders moest ophalen waarop we met 8 personen en bagage in klein bestelwagentje werden gepropt. Terrein en afstand tot luchthaven zijn goed maar met abominabele service.

27 dicembre 2024

Degelijk en betrouwbaar

We hebben meerdere keren met een positief gevoel gebruik gemaakt van deze service. Véél goedkoper dan in Nederland en snelle shuttle. Communicatie was verder duidelijk vooraf en telefonisch bij ophalen.

25 dicembre 2024

Topservice!

Snel weggebracht naar de luchthaven en een vriendelijke chauffeur! Bij terugkomst ook weer snel opgehaald en de auto stond al vertrekklaar. En dat voor heel veel minder geld dan de parking op de luchthaven. Het ritje duurde nog geen 5 minuten! We gaan hier vaker gebruik van maken.

20 dicembre 2024
Valutata 5 stelle su 5

Wat was dit fijn geregeld!

Wat was dit fijn geregeld. Aangekomen, auto neergezet, sleutels afgegeven en naar de luchthaven in Keulen. Alles binnen 20 min.
De terug reis idem, we moesten ze bellen dat we er stonden, en toen stond de chauffeur er al te wachten. Koffers inladen en weer naar de auto gebracht in 20 min. Dit was voor mij de eerste keer om het op deze manier te doen, maar zeker niet de laatste keer. Dit is me echt goed bevallen! Zeker een aanrader!

18 dicembre 2024

Een aanrader

Hoewel ik meestal met OV naar het vliegveld ga, moest ik nu met de auto. Ik heb op goed geluk een parkeerplaats uitgekozen. Een goede keuze. Het personeel was vriendelijk, zowel aan de telefoon als ter plaatse. En het was ook nog heel dicht bij de terminal

8 dicembre 2024

Goede prettige ervaring

Het was niet de 1e keer dat we hier parkeerden. Wederom een goede service. Je wordt meteen naar het vliegveld gebracht. Na landing en ontvangen koffers bellen en ze komen je weer vrij snel oppikken.
Gewoon een aanrader om je auto te parkeren.

9 dicembre 2024

Super bedrijf

prima service. werd in de overdekte garage opgewacht en voor de deur van het vliegveld afgezet. Bij terugkomst stond het busje met een heerlijk verwarmde kachel aan. We kwamen uit Gran Canaria waar het 25Graden was en hier 1.Aaangekomen in de garage werden we pal voor onze auto afgezet. Super bedrijf. Wij gaan zeker de volgende keer met parkcare.nl

13 dicembre 2024
Valutata 4 stelle su 5

Nette parkeergarage

Geparkeerd in de Q park parkeergarage Spaarne Gasthuis in Hoofddorp. Goede informatie gekregen per mail met de benidigde QR codes. Nette parkeergarage, goede busverbinding met Schiphol echter voor het verschil in prijs parkeer ik volgende keer toch op een parkeerplaats / parkeergarage van Schiphol. De bussen welke van bijvoorbeeld P3 naar Schiphol rijden zijn beter ingericht op het vervoer van reizigers met koffers als een normale bus van deze lijndienst..

7 dicembre 2024
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più