Valutata 1 stelle su 5

6 weken voor vertrek hebben we via Parkcare op vliegveld Weeze een parkeerplaats geboekt en betaald. Dat ging via Holiday extras. Boeking bleek een week voor vertrek door Holiday Extras niet ontvangen... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Bij aankomst, gelijk geholpen. Wachttijd nihil. Vervolgens met transfer naar vliegveld, super snel. Park-ID mee, super duidelijk. Bij terugkomst, één belletje (Park-ID doorgeven) en binnen 5 minu... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Reseveren is super eenvoudig en met een paar klikken gedaan. bij aankomst gaat de slagboom open na kenteken check, dus geen gedoe met intercom of dichte slagbomen. Ook de parkeerplaatsen zijn rui... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Top service! Vriendelijk, snelheid, geen enkele stress. Duidelijk aangegeven middels een kaartje wat te doen als je terug aankomt op het vliegveld. En auto stond klaar, deuren reeds geopend om al j... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Sito di comparazione dei prezzi

Scritti dall'azienda

ParkCare is de website waarmee u parkeeraanbieders en locaties bij vliegvelden kunt vergelijken en reserveren. Bij elke aanbieder staat extra informatie zoals de gemiddelde klantenbeoordeling, de prijs, de afstand tot het vliegveld. ParkCare biedt verschillende parkeeropties aan. Zo is er Shuttle Parking, Valet Parking, Park, Sleep & Fly en loopafstand parkeren. Door het brede aanbod is er altijd wel een parkeerplek die aansluit bij uw wensen. Heeft u uw keuze gemaakt, de parkeerplek kan meteen geboekt worden. Wilt u veilig parkeren, bij ParkCare weet u dat u goed staat!

3,8

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Waardeloze, onbetrouwbare parkeerservice

Waardeloze parkeerservice bij ParkCare, blijf hier vooral weg. Alles ging mis: ze vragen bij de heenreis: bel 30 minuten voor aankomst ParkCare. Helaas, je krijgt dan een bandje, die meld dat de reservering niet bekend is en dat je de helpdesk moet bellen. De helpdesk is echter onbereikbaar want daar wordt gewoon niet opgenomen. Bij aankomst bij de bali werd een ander nummer getoond, die niet op de website wordt vermeld.

Bij terugkomst dezelfde ellende: het bandje meldt dat de reservering niet bekend is. De helpdesk wordt pas na 3x proberen een keer opgenomen. Toen moesten we nog 25 minuten op de shuttlebus wachten.

Bij aankomst was de balie volledig verlaten. Alle sleutels van de geparkeerde auto's waren gewoon weg te pakken en totaal onbeheerd. Wij weer bellen waar iedereen was. "Ja die is even naar het toilet in de andere vestiging", werd gezegd. Na 10 minuten wachten kwam een busje met al het personeel luid lachend en pratend alsof het de normaalste zaak van de wereld is om een kantoor met alle sleutels van klanten onbeheerd achter te laten. Ze hadden gewoon met z'n allen gegeten of zo.

Onze auto hadden we achtergelaten in vak 8, maar daar stond deze niet meer. Toen ik daar naar vroeg werd gezegd dat die in vak 6 stond. En op mijn vraag waarom dat was kwam een vaag verhaal over dat het personeel daar moest parkeren en dat ze het recht hadden de auto's van klanten te verplaatsen. "Dan moeten jullie de voorwaarden maar lezen," werd er gesnauwd. We zijn er van overtuigd dat er met onze auto is gereden, want waarom zou deze van vak 8 naar vak 5 zijn verplaatst. Helaas hebben we geen foto van de kilometerstand gemaakt.

Blijf dus weg van deze klantonvriendelijke en amateuristische Parc'Care' parkeerservice. Ze zijn onbereikbaar, je wacht lang op de shuttlebus en het personeel is onvriendelijk en bot.

16 maggio 2025

parkeerplek Dusseldorf gereserveerd

parkeerplek Dusseldorf gereserveerd. Omschrijving afleverplek klopt niet, telefoonnummer niet bereikbaar via ander 06- nummer teruggebeld in gebrekkig Duits. Voelde niet vertrouwd. Ter plekke andere plek gereserveerd. Ging uitstekend. Paar tientjes meer en je bent beter af. Wel betaald bedrag door Parkcare terugontvangen. Op mails wordt nauwelijks gereageerd.
Parkcare > Nooit Meer.

14 maggio 2025

Geen telefonische bereikbaarheid

Geen telefonische bereikbaarheid. Geen reactie op vragen via mail. Geen afspraak gemaakt voor een parkeer plaats op vliegveld Weeze. Klantenservice zelfs op werktijden niet bereikbaar.
Lijkt op alleen cashen en verder geen moeilijke vragen stellen!
Absoluut geen aanrader!!

15 maggio 2025

Waardeloos

Bij aankomst geen transfer aanwezig. Uiteindelijk een taxi moeten nemen, kosten zouden worden vergoed. Tot heden geen reactie.

Bij terugkomst wederom geen transfer aanwezig en een taxi moeten nemen. Bij aankomst parkeerplaats was deze gesloten met een bord op poort dat het voorgoed gesloten zou zijn. Door een kleine opening toch bij de auto gekomen en via een ander terrein uiteindelijk de parkeerplek kunnen verlaten.

Zowel Parkcare & mensen parkeerplaats - don't care at all.

Waardeloze service vanuit ParkCare tot heden.
Nemen 0 verantwoordelijkheid als aanbieder.

(Zitten vast wel goede locaties bij -> zou direct via hun bestellen en niet via ParkCare tot de service op niveau is).

14 aprile 2025
Valutata 4 stelle su 5

Lekker gemakkelijk

Voor het eerst bij parkcare gereserveerd bij vluchthaven Weeze,een zeer gemakkelijk en vertrouwde ervaring.
Parkeren en vliegen maar.
Bij terugkomst van het zelfde.
👍🙏

26 aprile 2025
Valutata 1 stelle su 5

Wat een vreselijk slechte service

Wat een vreselijk slechte service. We hebben 2 uur moeten wachten op onze auto bij aankomst op Düsseldorf omdat ze onze auto verwisseld hadden. We hebben meer dan 10 keer moeten bellen. En dan moesten we ook nog 40 euro extra betalen omdat we een busje hebben. Ze wilden niks compenseren. Ze spreken ook enorm slecht Engels aan de telefoon, je verstaat het nauwelijks.

6 maggio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Via parkcare terecht gekomen bij King…

Via parkcare terecht gekomen bij King parking dusseldorf. Auto is opgehaald bij de luchthaven door een malafide Bulgaars bedrijf. Er is 30 km met mijn auto rondgereden. Alles wat in bagageruimte lag was omver. Waarschijnlijk rond zitten scheuren in de bochten. Ook heeft de auto stil gestaan buiten ergens in dusseldorf waarschijnlijk op een gratis parkeerplek. Dit kon ik volgen via mercedes me app. Misschien krijg ik ook nog een boete thuis straks. Weet waar je aan begint.

3 maggio 2025

Dik tevreden!!!

Goed bereikbaar en een prettige ontvangst. Het ritje naar de luchthaven verliep soepel en de chauffeur wist een file te omzeilen!

Het ophalen ging even soepel als het wegbrengen. Er waren duidelijke afspraken gemaakt en zo waren wij na de vakantie weer veilig bij de auto.

Voor het terug krijgen van je sleutel kreeg je een bonnetje.

Zeer goede ervaring en voor herhaling vatbaar.

29 aprile 2025

Twee plekken vliegveld Weeze

Hadden twee parkeerplaatsen willen boeken op de Shuttleplaats Weeze Airport, maar bij de 2e auto bleek geen plek meer te zijn. Toen maar op P3 een 2e plek geboekt. 24 uur voor vertrek leek het ons beter de auto's om te boeken (kenteken). Ging allemaal goed.
Bij terugkomst waren we net op tijd voor de shuttelbus, anders hadden we een half uur moeten wachten. Prima verlopen dus

28 aprile 2025
Valutata 5 stelle su 5

De auto,s zijn keurig opgehaald in…

De auto,s zijn keurig opgehaald in Düsseldorf.
Ook werden ze netjes teruggebracht. Bij allebei kwartier wachten.
Wij hadden voor 4 auto,s geboekt. Alleen jammer dat onze auto er binnen 5 minuten was. En de rest 15 min wachten. Dat betekende dus dat wij 15 euro moesten betalen. Er was niet bijgezegd dat je maar 5 minuten tijd had om uit te rijden. Dus een tip. Ben je meerdere auto,s wacht niet op elkaar.

29 aprile 2025
Valutata 5 stelle su 5

Heel tevreden over de service!

De reservering ging makkelijk via de laptop.
Er waren genoeg plekken om de auto te parkeren.
De in- en uitcheck ging razendsnel.
We mochten even wachten op de bus in de lobby van het hotel.
De bus kwam precies op tijd en de ritten van en naar het vliegveld zijn kort.
Kortom, volgende keer weer !!!

25 aprile 2025

Prima ervaring

Prima ervaring. Kostte ons wat moeite om de juiste plek te vinden want t is een doolhof daar bij t vliegveld van Düsseldorf. Maar eenmaal aangekomen sleutel overdracht, papieren en klaar.
Terugweg bellen en ze stonden er binnen 10 minuten (het was erg druk). Prima ervaring en zeer betaalbaar!

18 aprile 2025
Valutata 1 stelle su 5

Na eerste telefoon half uur wachten

Na eerste telefoon half uur wachten, niemand gezien en plots ook niet meer “bereikbaar”. Na tweede nummer gebeld te hebben, half uur later nog niemand. Totaal een uur in Drop of staan wachten, bijgevolg 189€ betalen wegens te lang parkeren, lees “wachten op”. Uiteindelijk in P2 nog plaats gevonden. 124€ kwijt en 189€ maar voor de rest gaan we vliegen.

26 aprile 2025

Slechte website

Slechte website en service. De website geeft aan dat er plek is maar bij betaling kan de bestelling niet afgerond worden.
Bel je ze op en blijkt de parking vol te zitten. Op hun website staat duidelijk dat als het systeem aangeeft dat er plek is dat het ook zo is.
fijn...

16 aprile 2025
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più