Banner for Parfym-Klick

Parfym-Klick Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Snabb leverans! Däremot levererade Bring under all kritik! Levererade mina paket till helt fel utlämningsställe långt ifrån angivet ställe, inte ens samma kommun. Fick ringa och mejla med dem under... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Hej jag är jätte glad över min efterlängtade Samsara Edp. Den har samma doft, som orginalet 1989. Tack på förhand. Ha en fin sommar,till er alla. Mvh Agnetha..☀️😎

Valutata 5 stelle su 5

Många goda dofter. Är på jakt efter en som inte är rosor o liljenkonvalj i. Hade Beyonce puls innan . Skulle vilja ha något liknande. Eftersom demonteringen går att få tag på. Någon som vet ?

Valutata 3 stelle su 5

Lite lång leveranstid, +1 vecka. Speditören väntade på paketet från företaget en hel vecka. Sen gick det dock snabbt, kan ha att göra med att man körde en större kampanj med mycket att packa.

L'azienda ha risposto

Aftershave
Smink
Presentartiklar
Bästsäljare

Etablerat sedan 2009 år inom skönhetssektorn och förser miljontals kunder med fantastiska dofter och skönhetsprodukter, plus ett stort urval av presentidéer för alla tillfällen.

Med över 10 000 produkter tillgängliga för närvarande och fler läggs till varje dag, allt från lyxiga parfymer och rakvatten till vardagskosmetik, hudvård, hårvård och solvårds produkter. Vi har allt du kan önska och behöver från alla ledande varumärken.

Vi ger våra kunder fantastiska priser och service året runt. Erbjuder lojalitetspoäng och flerköpsrabatter, plus mycket mer. Följ oss på sociala medier eller registrera dig på vår e-postlista för att hålla dig uppdaterad med våra senaste erbjudanden och kampanjer.

Parfym-Klick - Rabatterade Parfymer & Skönhetsprodukter

Scritti dall'azienda

Genuina Produkter
Alla produkter är garanterat 100% äkta och kommer i originalförpackningen från kvalitetsleverantörer.
Fullt Spårningsbara Försändelser
Alla produkter är skickade med spårningskod så att vi kan hålla dig uppdaterad varje steg på vägen. GRATIS leveransalternativ tillgängliga
Säkert Packade Paket - Varje Gång!
Vi skickar alla beställningar i ordentliga paket och använder aldrig vadderade kuvert. Produkterna packas noggrant och slås in i bubbelplast för att minska risken för skador.
Otroliga Priser!
Vi har bland de bästa priserna på nätet och inte bara på parfym - du hittar gott om skönhetsprodukter, B-U-S, hudvård och hårvård på vår sida!

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

3K recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

170 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 1 stelle su 5

Har inte fått mina varor

Ingen vara på utsatt datum och ingen förklaring om det är försenat eller om vara är slut. Men pengarna har de dragit....

26 giugno 2026
Non scritta su invito

Risposta di Parfym-Klick

Tack vänligen för din recension.

Vi beklagar verkligen att din beställning inte levererades inom den beräknade leveranstiden.

Tyvärr berodde förseningen på omständigheter utanför vår kontroll. Under denna period uppstod omfattande förseningar för leveranser till Sverige, Danmark och Finland på grund av problem hos transportören samt förseningar i tullhanteringen, vilket innebar att många försändelser tog längre tid än normalt att komma vidare i leveranskedjan. Detta var inget vi kunde förutse eller informera om innan försändelsen skickades.

Så snart du kontaktade vår kundtjänst informerade vi dig om de aktuella förseningarna och förklarade att dessa inte orsakats av Parfym-Klick. Vi informerade även om att eftersom du skulle resa bort inom kort, skulle paketet i värsta fall returneras till oss och att du självklart inte skulle förlora dina pengar.

Vi är glada att paketet till slut levererades, cirka sex dagar efter den senaste beräknade leveransdagen, även om vi har full förståelse för att förseningen var frustrerande.

Vi ber återigen om ursäkt för besväret och tackar för ditt tålamod och din förståelse. Tack / Parfym-Klick Teamet.

Iång väntetid

19 giugno 2026

Risposta di Parfym-Klick

Tack vänligen för er feedback, vi uppskattar att ni delar med er av er upplevelse.

Vi kan bekräfta att er beställning levererades den 15 juni, vilket var innan det sista beräknade leveransdatumet och därmed inom den angivna leveransperioden.

Den beräknade leveransperioden visas tydligt på vår hemsida i kassan innan köpet slutförs, så att alla kunder kan ta del av denna information innan de genomför sin beställning.

Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra våra leveranser och uppskattar er förståelse.

Tack för att ni kontaktade oss / Parfym-Klick Teamet.

Lite lång leveranstid

8 giugno 2026

Risposta di Parfym-Klick

Tack för er feedback. Vi uppskattar att ni tar er tid att dela med er av era synpunkter och vi tar dem till oss i vårt fortsatta förbättringsarbete.

Vi kan bekräfta att ert paket levererades den 02:e juni, vilket var inom den beräknade leveransperiod som angavs vid beställningstillfället, och exakt 1 veckas leverans. Den beräknade leveransperioden visas på vår webbplats i samband med utcheckningen innan en beställning slutförs.

Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla och förbättra vår leveransservice för att kunna erbjuda bästa möjliga kundupplevelse.

Tack för att ni kontaktade oss.

ParfymKlick Teamet!

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più