La commande en ligne est aisée, les produits sont bien présentés avec des descriptions suffisamment détaillées. La commande est expédiée et livrée très rapidement. L’emballage protège bien les produ... Leggi di più

Je suis déçu, je ne connaissais pas le site donc j’ai voulu essayer, le parfum que j’ai pris chez vous est malheureusement une réplique ou bien de qualité vraiment tres bas! Vu le parfum proposé qui e... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Première commande... j'avais longuement hésité après avoir lu les avis je me suis lancée et expérience impeccable. J'ai trouvé mon parfum préféré que sur parfumerie.be et à un prix très attractif... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ik heb de parfum Boss the scent magnetic gekocht. De prijs was aanzienlijk lager dan de fysieke winkels. Hij was deftig ingepakt. (Het parfumdoosje was omringd door papierproppen). De levering wa... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
- Profumeria
- Negozio di articoli per barbiere
- Fornitore di cosmetici e profumi
- Negozio di cosmetici
- Negozio di articoli da regalo
- Negozio di prodotti di bellezza e per il benessere
Informazioni su Parfumerie.be
Scritti dall'azienda
Over ons
Welkom bij Parfumerie.be, dé online bestemming voor luxe parfums en schoonheidsproducten. Wij zijn gepassioneerd over kwaliteit en luxe, en zorgen ervoor dat je de beste producten kunt vinden. Bij ons vind je alles wat je nodig hebt om jezelf te verwennen.
Ontdek populaire merken zoals Armani, Dior en Guerlain, evenals exclusieve merken zoals Xerjoff, Tom Ford en Sisley. Geniet van scherpe prijzen en meestal dezelfde dag nog verzending.
Wij bieden jou een luxe winkelervaring, snelle en betrouwbare levering en een breed assortiment met meer dan 200 merken. En dat allemaal met de beste service! Parfumerie.be is er voor jou: de kenner die waarde hecht aan de fijnere dingen in het leven.
Snel en gemakkelijk
Bij Parfumerie.be streven wij ernaar om jouw shopervaring zo luxe en gemakkelijk mogelijk te maken. Dagelijks voegen wij nieuwe producten toe aan ons assortiment, voorzien van uitgebreide informatie en altijd tegen een concurrerende prijs.
Populaire Producten
- DIOR Parfums
- Lancôme La Vie Est Belle
- Yves Saint Laurent Libre Eau de Parfum
- Jean Paul Gaultier Le Male Elixir
- Xerjoff Erba Pura
Meer Ontdekken
Ontdek ons volledige assortiment aan merken, inclusief exclusieve producten van Estée Lauder, Shiseido en Clinique. Of bekijk onze speciale sale pagina voor geweldige aanbiedingen.
Snelle Levering
Bestel vandaag nog en geniet van gratis verzending en snelle levering. Voor 23:45 besteld, betekent morgen in huis. Geniet ook van gratis samples bij elke bestelling!
Parfums Soins de la peau MaquillageÀ propos de nous
Bienvenue chez Parfumerie.be, la destination en ligne pour les parfums et produits de beauté de luxe. Nous sommes passionnés par la qualité et le luxe, et nous nous assurons que vous puissiez trouver les meilleurs produits. Chez nous, vous trouverez tout ce dont vous avez besoin pour vous choyer.
Découvrez des marques populaires telles que Armani, Dior et Guerlain, ainsi que des marques exclusives comme Xerjoff, Tom Ford et Sisley. Profitez de prix compétitifs et d'une expédition souvent le jour même.
Nous vous offrons une expérience de magasinage de luxe, une livraison rapide et fiable et un large assortiment avec plus de 200 marques. Et tout cela avec le meilleur service ! Parfumerie.be est là pour vous : l'expert qui apprécie les belles choses de la vie.
Rapide et facile
Chez Parfumerie.be, nous nous efforçons de rendre votre expérience d'achat aussi luxueuse et facile que possible. Nous ajoutons quotidiennement de nouveaux produits à notre assortiment, accompagnés d'informations détaillées et toujours à des prix compétitifs.
Produits populaires
- Parfums DIOR
- Lancôme La Vie Est Belle
- Yves Saint Laurent Libre Eau de Parfum
- Jean Paul Gaultier Le Male Elixir
- Xerjoff Erba Pura
Découvrez plus
Découvrez notre gamme complète de marques, y compris des produits exclusifs d'Estée Lauder, Shiseido et Clinique. Ou consultez notre page spéciale soldes pour de superbes offres.
Livraison rapide
Commandez dès aujourd'hui et profitez de la livraison gratuite et rapide. Commandé avant 23h45, livré le lendemain. Profitez également d'échantillons gratuits avec chaque commande !
Waarom kiezen voor Parfumerie.be?
Scritti dall'azienda

- ✅ GRATIS STALEN BIJ JE BESTELLING
- Bij Parfumerie.be voegen we altijd gratis stalen toe aan elke bestelling. We willen onze klanten de mogelijkheid geven om nieuwe geuren en producten te ontdekken. Deze extraatjes zijn onze manier om jullie te bedanken voor jullie vertrouwen en om ervoor te zorgen dat elke bestelling een kleine verrassing bevat. Shop bij ons en geniet van de exclusieve stalen die speciaal voor jou zijn geselecteerd!
- ✅ GRATIS BEZORGING
- Bij Parfumerie.be geloven we in het bieden van de beste service aan onze klanten. Daarom bezorgen we al je bestellingen gratis, ongeacht het bestelbedrag. Of je nu je favoriete parfum, huidverzorgingsproducten of make-up bestelt, wij zorgen ervoor dat je pakketje snel en zonder extra kosten bij je thuis wordt bezorgd. Shop zorgeloos en geniet van onze gratis bezorgservice!
- ✅ VOOR 23.45 BESTELD, MORGEN IN HUIS
- Bij Parfumerie.be willen we je de beste winkelervaring bieden. Daarom geldt: voor 23.45 uur besteld, morgen in huis. Plaats je bestelling op tijd en geniet de volgende dag al van je favoriete producten. Snel, makkelijk en betrouwbaar – dat is de service die je van ons kunt verwachten!
Authenticiteitsgarantie
100% Authentiek of Uw Geld Terug

Bij Parfumerie.be begrijpen we hoe belangrijk het is dat je producten van de hoogste kwaliteit ontvangt. Daarom bieden wij onze 100% Authenticiteitsgarantie voor al onze parfums en schoonheidsproducten.
Wat houdt onze garantie in?
- Gegarandeerd Authentiek: Alle producten die wij verkopen zijn 100% origineel en afkomstig van de officiële leveranciers en merken.
- Certificaat van Echtheid: Op verzoek kunnen wij een certificaat van echtheid verstrekken voor elk product, zodat je met een gerust hart kunt winkelen.
- Controle op Namaak: Wij voeren strenge controles uit op onze producten om ervoor te zorgen dat je altijd de originele, hoogwaardige artikelen ontvangt.
Niet tevreden? Geld terug!
Mocht je toch twijfels hebben over de authenticiteit van je aankoop, dan kun je het product binnen 30 dagen na ontvangst retourneren voor een volledige terugbetaling. Wij nemen ook contact op met de fabrikant om de kwestie te onderzoeken en te bevestigen dat je altijd een echt product ontvangt.
Voorwaarden:
- De garantie geldt voor alle producten in ons assortiment.
- Producten moeten in originele staat en verpakking worden geretourneerd.
- De klant is verantwoordelijk voor de retourkosten, tenzij het product als namaak wordt bevonden.
Bij Parfumerie.be ben je verzekerd van authenticiteit en kwaliteit. Bestel vandaag nog en ervaar de zekerheid van onze Authenticiteitsgarantie. Jouw vertrouwen is onze prioriteit!

Gratis stalen bij je bestelling?
Ha risposto al 95% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
besteld & betaald bij parfumerie.be, maar product nooit ontvangen
Op 2 december 2025 bestelde ik voor 90 euro bij Parfumerie.be. Ondertussen zijn we ruim 2 maanden verder en ik heb het product nog steeds niet ontvangen. Na mijn klacht begin december, vroeg de "klantendienst" me om een formulier in te vullen zodat men kon navragen bij POST NL. Na een talloze mails om te polsen naar een stand van zaken, krijg ik de boodschap dat het product volgens hen wel is verstuurd. Het feit dat Ik het product NIET heb ontvangen en dat zij ook niet kunnen bewijzen dat ze het product bij mij geleverd hebben, daar ligt men bij Parfumerie.be & Parfumerie.nl niet wakker van.

Changer de livreur !
Attende plus d’une semaine avant que la commande soit expédiée et le livreur de PostNL ne se donne même pas la peine de se déplacer chez vos clients 🙃

Risposta di Parfumerie.be
Alles verliep heel vlot en het was goed…
Alles verliep heel vlot en het was goed verpakt

Problème de livraison
Non respect du délai de livraison et colis non reçu … plainte déposée

Risposta di Parfumerie.be
J’ai commandé mon parfum interlude 53…
J’ai commandé mon parfum interlude 53 le soir du 04/02 et je l’ai reçu le lendemain,
Je vous félicite pour votre logistique...
De plus emballé de sorte qu’il n'arrive rien au parfum...
Je vous félicite
Christophe.

Correcte prijzen
Correcte prijzen, snelle afhandeling en levering, plus extra gift ! 👍

Risposta di Parfumerie.be
Perfecte service en snelle levering
Hele goede service, alles correct en snel verzonden en zeer goed geprijst .
Mijn nieuwe online winkel om parfum te bestellen.🩷

Risposta di Parfumerie.be
Le livreur a lancé mon colis au dessus…
Le livreur a lancé mon colis au dessus de la barrière et tout a été cassé !!

Fast delivery
De parfum Deline Exclusief was de dag nadien van de bestelling aan huis. Goed ervaring met parfumerie.be

Risposta di Parfumerie.be
The parcel’s status was delivered
The parcel’s status was delivered, but at my home was nothing. The process of finding to solve the problem is very difficult and slow

Aanrader!
Vaak zachte prijsjes voor dezelfde kwaliteit! Er zitten ook steeds leuke staaltjes bij. De levering was zeer vlug👌

Super vlotte afhandeling.
Super vlotte afhandeling.
Mooie prijs, correct product.
Ik ben fan

Risposta di Parfumerie.be
Snel geleverd eerlijke prijzen!
Alles was goed ingepakt en de volgende dag vanuit Nederland naar België met Post.nl verstuurd. Goedkoper dan bij meeste retailprijzen en alle info is correct, aarzel niet als je van luxe parfums houdt!

Risposta di Parfumerie.be
Word gedropt blijkbaar naast een dropbox en rezulttaat pakje niet onvangen maar wel 60 euro kwijt
Het in de dropbox 1meter naast mijn deur te steken wat bedoel is voor pakjes in te steken

Satisfied with the experience
Lower prices compared to competitors. Well packaged. Satisfied overall

Risposta di Parfumerie.be
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.