Mijn advies: niet kopen. De stoel werd geleverd, maar na montage voldeed deze niet aan mijn verwachtingen. Toen ik contact opnam, kreeg ik te horen dat ik de stoel op eigen kosten moest retournere... Leggi di più
Geen kwaliteit en geen controle. Stoel kwam met 3 gebreken, daarna sturen ze nieuwe stukken op wederom met problemen. Beslist om alles te retourneren, sturen ze slechts 2 van de 3 retourlabels. H... Leggi di più
Brawler stoel ( met rubberen wielen ) besteld voor mijn zoon. Snel binnen enkele dagen thuis vanuit Denemarken. Goed verpakt. Installatie goed te doen. Materiaal voelt erg stevig en kwalitatief goed a... Leggi di più
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Super prijs-kwaliteit verhouding.
Snelle levering (naar Nederland), makkelijk in elkaar te zetten en geweldige prijs-kwaliteit verhouding. Echt top, dat had ik niet verwacht. Doe normaal gesproken geen moeite voor reviews maar wilde dat dit keer wel graag doen.
Bad customers service
Bad customers service ever!
Told them my wheels don't work properly
The reply: in my experience they work fine
Lmao how's that gonna help me?

Risposta di ParaconGaming.nl
Goede en mooie gamer stoel
Goede en mooie gamer stoel, goede kwaliteit. En snel bezorgd.
Zwart met roze gamestoel
Zwart met roze gamestoel besteld. Super snelle levering, zit heerlijk en is prachtig!! Love it!!
Heb de paracon lucid pro microphone set…
Heb de paracon lucid pro microphone set gekocht maar mic is waardeloos heel veel echo feedback Hele goedkope kwaliteit zonde van je geld had gehoopt dat het een goede mic zou zijn maar helaas

Risposta di ParaconGaming.nl
Snelle levering van een goed product
Mooie, stevige stoel. Eenvoudig te monteren en ook nog snel geleverd. Een goede ervaring.
Paragon rise game desk
Desk werd binnen voorspelde datum afgeleverd door fed-ex.Was zeer goed en beschermd verpakt,en geen piepschuim,in plaats daarvan schuimrubber.Hoeken waren met kunstof lappen exyra goed afgeschermd.Wel kon handleiding iets beter beschreven zijn.Maar binnen 20 minuten stond de paragon rise gaming desk in elkaar.Motor deed het gelijk,wat mooi en handig is bij yet juist instellen van hoogte.Zeer tevreden.
Geen complete stoel
Enkel de wielen ontvangen, helaas geen stoel. Die komt dan een week later? Wat een anticlimax...
aanvulling: de stoel zelf kwam een dag later en ziet er gaaf uit.

Paracon SQUIRE Gaming Stoel
Mooie stoel die snel geleverd is. Aan de hand van de handleiding snel binnen een kwartier in elkaar gezet.
Prima stoel snel geleverd en solide.
Prima stoel snel geleverd en netjes verpakt.
Makkelijk te monteren, aan de hand van voorbeeld.
Fijne service en een heel net bedrijf.
Gamestoel paracon
Goede stoel snelle levering alleen het in elkaar zetten van de stoel gaat wat aan de moeilijke kant maar hij staat
Mijn zoon heel blij gemaakt met bureau…
Mijn zoon heel blij gemaakt met bureau en stoel. Mooie combi, zit allemaal stevig in elkaar. Snelle levering! Aanrader.
Paracon knight
Paracon knight gaming stoel besteld, zoals beloofd binnen 3 werkdagen geleverd in goede kwaliteit en met voldoende instructiemateriaal, de stoel was makkelijk in elkaar te zetten en zit heerlijk
Heb ruim 2 jaar geleden stoelen besteld…
Heb ruim 2 jaar geleden stoelen besteld bij dit bedrijf, zijn nog steeds in goede staat. Ze leveren dus echt kwaliteitsproducten naar mijn beleving.
Bureau en stoel besteld
Bureau en stoel besteld. Goede kwaliteit. Het zit stevig, degelijk en slim in elkaar en het geheel ziet er fraai uit. Verzending binnen enkele dagen geregeld. Ik heb (nog) niets te klagen gehad.
Tevreden
Kwam optijd, goed en stevig, je kan het makkelijk in elkaar zetten.
Snelle levering 3 werkdagen,
Snelle levering 3 werkdagen,
Mooie stoel waar je lekker achteruit kan liggen/hangen.
Een echte computer cames stoel. Een mooie prijs. 109 voor 85 euro,dit voor een mooie Deense kwaliteit.
Gebroken stoelpoot voor garantie vervangen
Na het afbreken van een stoelpoot contact opgenomen, kreeg snel reactie en na het e-mailen van foto's stuurde Paracon kosteloos een nieuw onderstel toe. Gelijktijdig ook nog een nieuwe set wielen besteld en die kwamen keurig met het onderstel mee. Top service en lekker vlotte communicatie!
Snelle levering en prima kwaliteit
De levering van mijn gaming bureau en stoel verliep zeer snel en probleemloos. Daarnaast vond ik nergens een sterkere prijs / kwaliteitsverhouding dan bij Paracon.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.