Valutata 1 stelle su 5

Paracon PEAK Gamingstol, köp inte den har produkten, efter 2 veckor hade ramlat från den, hela ryggstöd kommet ut, från början gamingstol gungar och knarrar, inte alla hjul nuddar marken, ryggstöd är... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Suverän kundservice! Fick tyvärr en transportskada, men när jag kontaktade Paracon och Martin så skickade han genast en utbytesdel. Är hur nöjd som helst, både med själva köpet och såklart med servic... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Bytte upp mig från en Paracon Spotter till en Paracon Supreme och kan inte vara annat än nöjd. Har använt stolen ett bra tag nu och det finns absolut inget att klaga på! Schysst komfort och schys... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Beställde deras Rogue modelloch är väldigt nöjd. Bra kvalité på stolen, har haft den i snart två år och har inget att klaga på. Gillar att kunna variera arm-, rygg-, och nackstödet samt tiltningen p... Leggi di più

1. Negozio di accessori per computer

Scritti dall'azienda

Paracon grundades i 2016 och är ett varumärke som fokuserat på gaming. Vi designar och tillverkar ett brett sortiment av innovativ spelutrustning med fokus på exceptionell kvalitet till ett fantastiskt pris.

4,2

1 stella

Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Inget strul

Inget strul. Stolen kom på utlovad tid. Snygg gamingstol. Hyffsat lätt att montera ihop. Hoppas att vi kommer vara fortsatt nöjda med den🤗

2 luglio 2022

Bra gamingstol

Gaming stolen är av bra kvalité, stabil och grabbarna är nöjda med köpet.
Enda negativa är att inga reservdelar går att köpa dvs går stolen sönder (i vårt fall foten gick sönder pga vårdslös hantering)
då får det bli en ny eller leta delar genom en italiensk företag

18 aprile 2022
Valutata 1 stelle su 5

Så besviken.

Jag och min kille beställde varsin stol i olika färg. Det var krångel med leveransen för det tog längre tid än det skulle och när vi kontaktade kundtjänst fick vi inget svar heller. Kändes så oseriöst.
Stolarna ska vara samma modell, det enda som skiljer dem åt är färgen. Ändå är de i helt olika kvalitet. Sitsen i ena stolen är jättemjuk och den stolen var allmänt skitsvår att sätta ihop och gick inte montera ena armstödet korrekt.
Sitsen i andra stolen är stenhård och det går verkligen inte sitta bekvämt i den över huvud taget. Funkar inte ergonomiskt alls. På min stol small ett hjul i 3 bitar en gång jag satte mig i den. Känns som ett skämt att lägga 1600 spänn på en stol som sen varken är bra eller bekväm. Vart går pengarna liksom.

16 aprile 2022

Hi Emma,

I'm sorry to hear that. The chairs are supposed to be somewhat firm, which is partly why they are so ergonomic. I believe you will notice this after sitting in the chair for a few days. You should get used to it quickly. The chair you mentioned had some issues, might have taken damage under shipment, it might have been under bad conditions, which has caused it. But it is hard to say.

But we would like to help you out and get the chair fixed or replaced, if I could get you to write us on email: info@paracon.se with some pictures of the defects and your order number, then we will take a look at it, and I am sure we can find a solution.

Best regards,
Emil - Paracon

Snabb orderhantering

Stolen skickades snabbt, men Schenker var inte lika snabb... (men så klart inte Paracons fel) Den var också ganska enkelt att montera.

5 marzo 2022
Valutata 3 stelle su 5

Got my chair and when ive put half of…

Got my chair and when ive put half of my weight on the right aemh holder and the screws broke the plastic and now the spring is pushing up the plastic what holds your arm

28 febbraio 2022

Hi Lukács,

I'm sorry to hear about your issue. I believe the chair has a defect and we would like to find a solution for you. If I could get you to contact us with some pictures via e-mail info@paracon.se and your order number, then we will take a look at it and see what we can do. I believe we possibly could send a new armrest for you to solve the issue.

Best regards,
Emil - Paracon.se

Sonen är mycket nöjd!

Stolen är enligt förväntningarna
Stolen är enligt förväntningarna. Fin och fungerar som den ska. Leveransen kom inom beräknad tid. Sonen är nöjd!😃

24 febbraio 2022
Valutata 3 stelle su 5

Helt ok, men "begagnat" skick.

Fick ej med monteringsanvisning, men det skötte support smidigt. 3/5 stjärnor då flera delar ser begagnade ut i form av mindre, men ganska djupa hål i materialet, fläckar av något slag på sätet och övriga delar som är missformade. Förvisso en billig stol och därav kvalité, men så som den ser ut kan man i princip köpa en begagnad istället.

8 febbraio 2022

Hi Adam,

I am sorry to hear that. If the chair is not up to the standard you expected or if it should have an actual defect, which sadly can happen, then we would love to help you out. We do have the option to replace parts or even switch out the entire chair if necessary.

You can of course also return the chair for a refund, if you whish to do so. We provide you with 60 days return right on products ordered at our website.

Please send us some pictures of the defects on e-mail at info@paracon.se along with you order number, then we will take a look at it and see what we can offer.

Sorry about the issues. I look forward to hearing from you.

Best regards
Emil - Paracon

Paracon ROGUE

Snabb leverans och bra packeterat. Tydliga instruktioner och enkel montering. Som någon nämnde är det lite ludd i något skruvhål, men inte mer än väntat eller så att man inte bara kan trycka ned det.
En bekväm stol med ordentligt stöd, jag är mycket nöjd!

4 febbraio 2022

Bra…men

Bra sida, smidig beställning och snabb leverans. Dock något oklar instruktion som förstods som justerbart ryggstöd (lutning) men var tiltfunktion av sits.

2 febbraio 2022
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più