Valutata 5 stelle su 5

Antoinette is betrokken en persoonlijk geïnteresseerd. Zo heeft ze de cursusavond op onze situaties (met kleine kinderen) afgestemd. Ze had o.a. een AED bij zich waar we mee hebben geoefend en handige... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Antoinette is enthousiaste vrouw, makkelijk in contact en heeft een bak aan (praktische) kennis die zij graag deelt om anderen ook beter te laten worden. De AED cursus wordt duidelijker door... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Antoinette past de lesstof perfect aan op haar doelgroep. Hierdoor is de groep gemotiveerd om aan de slag te gaan. Door haar rijke kennis en ervaring uit het werkveld, maakt ze het tot levensecht lere... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

De herhalingscursus reanimeren en AED was wederom heel leerzaam. We hebben zelfs een aantal extra handelingen kunnen oefenen. En dan blijkt maar weer hoe belangrijk het oefenen in de praktijk is. Juis... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Formazione per servizi d'emergenza
  2. Scuola di formazione per servizi d'emergenza

Scritti dall'azienda

Sinds 2008 is Papillon Teelen als bedrijf actief in het geven van cursussen en trainingen binnen de gezondheidszorg. Ver voor het moment van oprichting was trainster en oprichtster Antoinette Teelen echter al actief in het geven van reanimatie- en AED cursussen. Bovendien vervulde zij jaren lang functies als intensive care verpleegkundige, ambulance verpleegkundige en verpleegkundige in een technoteam binnen de thuiszorg. Er moesten praktische en vooral efficiënte trainingen komen die de theorie naadloos zouden verbinden met de vaak confronterende praktijk. Het motto van het bedrijf luidt dan ook: ‘Je moet snappen wat je doet, regeltjes onthouden gaat nooit lang goed!’

4,8

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

4,8

Tutte le recensioni

29 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Antoinette staat voor kwaliteit

Antoinette staat voor kwaliteit, plezier en duidelijkheid. De lessen van haar zijn heel praktisch en goed te volgen. Ze heeft haar materiaal goed op orde.
Kortom ik ga graag naar de lessen toe.

gr Marion

Prima cursus!

Fijne duidelijke uitleg, goede aanwijzingen tijdens het oefenen. Veel kwalitatief goed materiaal. Kortom, Antoinette geeft een uitstekende reanimatie/AED cursus!

Ik heb veel geleerd

Ik heb veel geleerd, en de uitleg was erg goed. Een tip, meteen na de film en uitleg moet je met iemand anders wat handelingen uitvoeren. Daarna op poppen. Misschien moeten jullie dat omdraaien, eerst op een pop. Het is heel vreemd om meteen met een wildvreemd persoon aan elkaar te zitten. Als eerst de pop wordt gereanimeerd is het ijs al een beetje gebroken en is er al wat met elkaar gesproken.

Een groot succes!

De avond was een succes! Er waren veel ouders van ons kinderdagverblijf aanwezig en en ze waren achteraf erg enthousiast. Er is veel geoefend en er zijn veel vragen gesteld. De rode draad in de avond was de humor van Antoinette die ervoor zorgt dat er een ontspannen sfeer is.

1 novembre 2024
Valutata 5 stelle su 5

Kinder ehbo altijd fijne en leerzame lesavonden!

Antoinette is een heel prettig en rustig persoon die op een heel fijne manier de ehbo lessen verzorgd. Ze laat je dmv vragen/filmpjes zelf eerst goed nadenken en kom je er niet uit dan helpt ze mee...heeft duidelijk veel ervaring en deelt die ook.
Contact via mail of telefoon verloopt heel goed en bij vragen of hulp staat ze voor je klaar.
Ik ga altijd met plezier naar de ehbo lessen toe en naast het weer ophalen van kennis leer ik toch ook steeds weer nieuwe dingen.

2 aprile 2024

herhalingscursus Kinder EHBO

De herhalingscursus Kinder EHBO gevolgd bij Antoinette. Dit keer wederom een leuke manier van herhalen, waarbij je veel leert, weer nieuwe dingen hoort en uiteraard de verstikking en reanimatie oefent. We leren veel van en met elkaar, de sfeer is ontspannen. Dankzij Antoinette ga ik altijd met een heel goed gevoel en vol vertrouwen dat ik weet wat ik moet doen terug naar huis!

6 aprile 2024

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più