Panoramasilkeborg Recensioni 196

TrustScore 4.5 su 5

4,5

Flot sted midt på torvet i Silkeborg. Venlig betjening med himmelsk god mad og vin. Konstruktiv kritik. Meget unge tjenere der intet vidste om vin. Det virkede dog som om de skulle sige 5 ord om... Leggi di più

Blev modtaget med stort smil, trods mange gæster, betjening helt i top Alle får dobbelt 5. Vi fik smørrebrød i høj kvalitet.betjening var i top klasse, så mange dejlige smilen unge mennesker der arbe... Leggi di più

Den dejligste oplevelse, lækkert smørrebrød ad libitum. Super service, alle nærværende smilende og sjove. Vi har haft en fantastisk oplevelse. Tak Jesper og frue for jeres koncept.

Var på Panorama lørdag aften. Sødt personale. God betjening. Dejlig stemning i restauranten med live musik. Meen så stopper roserne også. Forretten var fin. Pænt tilberedt. Men hovedretten skuffede... Leggi di più

1. Ristorante

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Kom ind og nyd det danske og franske køkken på restauranten i Silkeborg midtby. Vi serverer smagfuldt smørrebrød til frokost og franske lækkerier til aften.

4,5

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Skuffet og ærgerlig.

Jeg er fuldstændig klar over at de fleste er “blown away” fordi beværtningen har vundet en konkurrence, men, jeg må dele mine oplevelser med stedet: jeg har nu spist her to gange, og hvor er jeg glad for at det ikke blev til mere. Begge gange har jeg følt mig behandlet med enorm arrogance, minus øjenkontakt, minus respons fra (de skiftende og forvirrede) tjenere, og maden har været i en stand hvor jeg har følt mig snydt, og taget ved næsen af de fine omgivelser, og fancy sprog der bruges i menukortet mm. Maden har overhovedet ikke levet op til hvad den sælges som, og anden og seneste gang var maden decideret ulækker, selvom det ej er et ord jeg agter at bruge om mad. Udover dette blev vi glemt i to timer selvom vi var et større selskab, vi fik ingen beklagelse, og opførte os fortsat høfligt, men fik kun arrogance tilbage. Jeg finder det i øvrigt vigtigt at nævne, at vi af chefen fik af vide, at køkkenet ikke ville kunne klare syv forskellige retter, så det skulle vi have in mente ved bestilling. Det er okay at man ikke kan gabe over for meget, men så skal der ske en regulering af menukortet, ellers falder det hele til jorden. Alt i alt vil jeg ikke anbefale folk at bruge store mængder penge dette sted, det er ærgerligt, og man kan finde så meget bedre mad i selv samme by. Jeg håber at min anmeldelse kan skærpe kildekritikken, så ikke alle falder i den fornemme facade.

30 giugno 2021

5 stjerner er IKKE nok her

5 stjerner er IKKE nok her. For ja, det er Danmarks bedste bøfsandwich indeholdende den bedste hakkebøf jeg nogensinde har smagt, og hvor både kvalitet og tilberedning var i verdensklasse.
MEN prikken over i'et og grunden til at 5 stjerner ikke er nok at give er, at ejeren tager sig tid til at hygge om gæsterne. Hvor han med stor hjertelighed konverserer med hver enkelt gæst så man føler sig velkommen og værdsat.

13 maggio 2021

Lækker stegt bøf

Lækker stegt bøf, suverænt tilbehør! Det er det man kommer efter.... Men når det bliver krydret med perfekt vært, søde smilende tjenere og gode drikkevarer, så tænker man blot : Hvornår skal jeg igen ?! Mega godt i flotte omgivelser :-)

21 novembre 2020

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito