Jeg gik på hjemmesiden. Shoppen fungerede perfekt, fik omg. bekræftelse på ordren samt hurtig levering via GLS. Varen var som beskrevet. Meget glad for dette køb. Kan anbefale Pandetermometer.dk

Nemt at handle og finde rundt på hjemmesiden. Hurtig levering Har prøvet det og det virker upåklageligt, og pålidelig

Fantastisk og undværligt produkt! Specielt som forældre. Har haft det i flere år, og er utrolig præcist! For nylig er vi som forældre gået hvert til sit, og det var en af de første ting som jeg k... Leggi di più

Nem og overskuelig hjemmeside, super dejligt at modtage en mail med en kort og præcis forklaring på hvordan pandetermometeret fungerer, og hvad der kan fororsage problemer og hvordan de afhjælpes. Jeg... Leggi di più

1. Negozio di forniture mediche
  2. Negozio

Pandetermometer.dk - alt udstyr til febermåling i hjemmet. Kvalitetsprodukter med høj nøjagtighed, alle er gennemtestet og certificeret, fordi det handler om vores families sundhed & helbred.

4,6

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 mese

God service og fantastisk produkt

Fantastisk og undværligt produkt! Specielt som forældre.

Har haft det i flere år, og er utrolig præcist! For nylig er vi som forældre gået hvert til sit, og det var en af de første ting som jeg købte efter vi havde delt tingende op.

Kan kun give fuld stjerner.

31 marzo 2026

Jeg gik på hjemmesiden

2 marzo 2026

Ubrugeligt

Ubrugeligt.

Slet ikke præcise målinger.

Jeg har forsøgt at få fat i virksomheden flere gange uden held.

4 marzo 2026
Logo di Pandetermometer.dk

Risposta di Pandetermometer.dk

Hej Martina

Jeg kan ikke finde dig i vores system. Beklager mange gange at du ikke har fået respons. Kan jeg få dig til at sende en mail til kontakt@pandetermometer.dk så vi kan prøve at hjælpe dig eller oprette en reklamation på produktet.

Lad os endelig høre fra dig.

Dbh. Kenneth fra Pandetermometer.dk

Upræcise målinger

Lækkert design, men desværre ubrugeligt.
Målingerne svinger op til 1,5 grader og nu har vi simpelthen opgivet at bruge det.
Min søn på 3 år har lige været syg med influenza og her har målingerne været alt mellem 36,7-39,5. Vi har målt i endetarmen og der viste den 38,5.
Det samme med min datter som nu også har fået feber. Pandetermometeret viser 39,3 ved første måling, anden måling foretaget 10 sekunder efter viser 37,5. Endetarmesmålingen viste 38.

Termometeret vil fremover blive brugt til leg i stedet.

25 febbraio 2026
Logo di Pandetermometer.dk

Risposta di Pandetermometer.dk

Hej Mie

Det ærger mig at du har problemer med produktet. Vi vil rigtig gerne hjælpe og eventuelt oprette en reklamation af produktet. Du skal bare sende en opfølgning til os på kontakt@pandetermometer.dk, så tager vores kundeservice hånd om det hele.

Hav en dejlig dag.

Dbh. Kenneth fra Pandetermometer.dk

Hurtig levering

Hurtig levering, og nu er det ikke længere en kamp, at få taget temperaturen på børnene. Vi er vilde med det!

12 gennaio 2026