En smags oplevelse udover det sædvanlige. Servicen var i top. Stedet var hyggeligt. Buffeten var inklusiv dessert heraf forskellige typer is og varme drikke, hvilket faldt i god jord hos kæresten. A... Leggi di più

1. Ristorante
  2. Servizio di asporto

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Bestil lækker mad online hos Panda Sushi. ♥ Lækker sushi i Aalborg ✓ Bedste priser ✓ HURTIG LEVERING ✓ Nemt og hurtigt ✓

3,7

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

Panda har altid fået 5 stjerner af mig

Panda har altid fået 5 stjerner af mig. Kæmpe favorit, men efter seneste tiltag hvor prisen er skruet markant op og kvaliteten voldsomt ned, så er panda ikke længere på top 10 i Aalborg. Sushien bæger præg af, at alle de ingredienser der koster lidt, d
er reduceret kraftigt mens de billigste er mest fremtrædende. Sidste år kunne man vælge laksesticks, hvor der blev serveret et ordentligt stykke laks. Nu er det desværre meget tyndt og tørt. Samme for kylling m.m. Det er synd. Ikke mindst fordi der er mange om buddet I Aalborg.

18 ottobre 2025

MUMS

GOD MAD! Virkelig sødt personale - lynhurtig betjening og vi fik maden hurtigt. Virkelig en dejlig oplevelse😍

13 giugno 2025

Kan desværre ikke anbefale dette sted

Kan desværre ikke anbefale dette sted. 30 min efter at have spist her, blev vi begge syge med opkast og diarre. Ringede til Panda sushi og håbede på en løsning eller en undskyldning. Personalet var fuldstændig ligeglade og da jeg spurgte til som minimum en undskyldning, sagde de bare nåh.

9 dicembre 2023

Fantastisk aften

Fantastisk aften i selskab med en fødselar. Det var nemt og overskueligt at bestille med det udleverede ark, maden kom hurtigt (nok), i og med, at det var frisklavet. Dumpnings var fantastisk sprøde, og alt var bare lækkert. Betjentingen var høflig, de fornemmede når der var tid til det ene og det andet, og vi var bestemt fuldt mætte i mange timer efter.

13 ottobre 2023

Bedste sushi til prisen

Hånden på hjertet, så var jeg virkelig skeptisk første gang jeg kom derind. Men jeg blev positivt overrasket, jeg tror det er noget af det bedste og mest frisklavede sushi jeg har fået til prisen. Det smager SÅ godt, og der er så meget at vælge mellem. Det er nu én af mine foretrukne, særligt til frokost 😊 det eneste minus er ventetiden på maden…

6 maggio 2023

Mega dårlig service

Mega dårlig service , vi var de første der var i restauranten og alligvel skulle vi vente 20 min på vores mad .

Sushi stykkerne var som et cirkus , den ene var større end den anden , og smagte ærlig talt ikke særlig godt …

Og lige prikket over i’et , så låg både fruen og mig med madforgiftning dagen efter !!!!! Jeg/vi SÆTTER ALDRIG vores fødder der ind igen , ligeledes er det meldt …

Ønsker i en god sushi oplevelse så find et andet sted !!

6 ottobre 2022

Det bedste sushi jeg nogensinde har smagt

Det bedste sushi jeg nogensinde har smagt. Helt friskt og duftede fantastisk. Laksen smeltede på tungen.
Personalet var flinke og meget hjælpsomme. Vi havde ved en fejl bestilt for meget, og det gættede han rent faktisk og lavede det, han kunne regne ud, vi mente.
Vi kommer helt sikkert igen.

7 luglio 2022

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito