pancernik.eu Recensioni 17

TrustScore 2.5 su 5

2,4

Dettagli dell'azienda

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Szukasz sprawdzonych i firmowych akcesoriów GSM? W ofercie pancernik.eu znajdziesz wszystko, czego potrzebujesz: pokrowce, etui, szkło hartowane i folie ochronne dopasowane do każdego modelu telefonu i producenta

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Come questa azienda usa Trustpilot

Dobra obsługa klienta

Zamówiłam paczkę w źłe miejsce. Na szczęście obsługa klienta bardzo szybko odpowiedziała na maila i udało się anulować zamowienie. Teraz już zamówiłem w inne miejsce i wszystko jest git👍 POLECAM

8 giugno 2026
Valutata 1 stelle su 5

Nie polecam zakupów w tym sklepie

Nie polecam zakupów w tym sklepie ze względu na fatalne podejście do klienta. Podjąłem próbę anulowania zamówienia drogą mailową na wczesnym etapie, zanim paczka została wysłana. Sklep zignorował moją prośbę, odpisując chłodnym "Niestety nie anulujemy.". Obsługa klienta w sklepie generuje niepotrzebne koszty wysyłki w obie strony, a ja marnuję czas i pieniądze na odsyłanie towaru, bo przecież, że nie ma darmowego zwrotu. Zero elastyczności i pro klienckiego podejścia. Omijać ten sklep, bo zrobił się syfiasty.

25 maggio 2026

Póki towar będzie odpowiadal -

Póki towar będzie odpowiadal -ok
Jak będziesz chciał zwrócić- czeka mozolna droga. Finalnie stwierdzisz, że jesteś głupkiem, który nic nie rozumie . Sprytnie wymagało się, ażeby tylko nie oddać pieniądze. / pomimo wykonania wszystkiego co w regulaminie sklepu

5 marzo 2026

Wysyłka płatna!

Zawsze tam kupowałem... teraz to jest kpina.
Wysyłka tak żeby paczka dotarła na następny dzień 9.90zł, za darmo możesz mieć za 2 dni. Brak darmowych zwrotów. Buraczany sklep się zrobił z Pancernika.

12 dicembre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Nie polecam. Zamówiłem szkło ochronne na model telefonu Google Pixel 9A, natomiast po założeniu szkła telefon nie wykrywał dotyku w wielu miejscach. Szkło było założone w serwisie, zwiększyłem czułość dotyku i dalej nie działało. Kalibracja ekranu pokazało że wada leży po stronie szybki a nie ekranu. Bez tego działa dobrze. Niestety sklep wypiera się reklamacji.

15 ottobre 2025

Produkt uszkodzony

Produkt uszkodzony ! Wczesniej musiał zostać otwarty nie kąpletny .... polityka reklamacji to jakiś żart rozumiem gdyby był to produkt za 10tyś zł ale etui za 100 ? Po wysłaniu zdjecia na prośbę pani z infolinii Mam tracić cały dzień na papiery i wysyłki ? ... śmiech na sali nie polecam !!!

7 aprile 2025

Reklamacje to jakiś koszmar

Reklamacje to jakiś koszmar. Sprzedają produkty, które nie spełniają swojej funkcji. Dobrze o tym wiedzą ale idą w zaparte. Nie polecam. Są inne sklepy, gdzie te sprawy wyglądają znacznie lepiej.

3 marzo 2025
Valutata 1 stelle su 5

Obsługa sklepu i reklamacji ma fatalne podejście do klienta. Nie polecam zakupów w tym sklepie, przyszło do mnie szkodzone szkło na telefon, po reklamacji sklep lekceważy sprawę. Radzę poszukać innego miejsca do zakupu akcesoriów do telefonu.

20 febbraio 2025

Więcej takich sklepów

Jeszcze nigdy nie spotkałem się nawet najmniejszymi problemami ze strony sklepu. Zamówienia, czy to przez stronę, czy allegro, realizowane są błyskawicznie, ceny standardowe, a asortyment szeroki i dobrze dopasowany cenowo.

30 ottobre 2024
Valutata 5 stelle su 5

Kupiłem powerbank, niestety szybko padła, ale firma stanęła na wysokości zadania

Ponad rok temu kupiłem powerbank, niestety produkt okazał się wadliwy. Mimo początkowych trudności firma Pancernik okazała się firmą wyjątkowo empatyczną oraz etyczną. Mimo, że producent nie wysłał reklamowanego produktu, firma zaproponowała inne rozwiązania które w pełni zaspokoiło moje oczekiwania. Dodatkowo osoba która prowadziła ta sprawę była bardzo miła i sympatyczna. Cieszy mnie, że są firmy dla których klient jest ważniejszy niż zysk. Polecam !

12 novembre 2023
Valutata 5 stelle su 5

I ordered a few cables from them

I ordered a few cables from them.

One happened not to work after a couple of hours. They didn’t even bother receiving it back to verify the issue and have just sent me a new one for free, I received it the very next day after filing in the request.

Great shop, that’s how you earn yourself long term customers.

23 ottobre 2023

Super!

Super sklep, super ceny, dostawa paczkomatem w następny dzień roboczy, było mnóstwo etui i folii ochronnych do mojego telefonu, gdzie w innych sklepach nie było ani jednego. Podsumowując... Super!

10 agosto 2022

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più