Kæmpe skud ud til Stian og teamet. 2 timer i selskab med Palmares teamet er alle pengene værd. Stian viser en utrolig stor viden og kompetence indenfor cykling og bikefit. Kan se nødvendige just... Leggi di più
Utrolig professionel og pædagogisk behandling til bikefit hos Daniel i dag. Man bliver taget godt igennem processen, føler sig godt tilpas og det er en god oplevelse. Fik en ny saddel med efter at hav... Leggi di più
Fagligt og venligt personale. Meget detaljeret gennemgang af alt på cykling og indstillinger så følelsen på cyklen blev 100x forbedret. Stor anbefaling.
Fik lavet bikefit af Rasmus Bøgh ifm. at skulle købe ny cykel. Rasmus var, udover selve bikefittet, også virkelig god til at vejlede omkring købet af den nye cykel, hvor der kunne optimeres mv. Selv... Leggi di più
Palmarès består af tre dele: personlig træning, butik og café. Den personlige træning indeholder ikke kun vejledning indenfor træning, men også alt det dertilhørende, som det mentale, kosten, test mv. Butikken deler lokale med caféen og danner ramme for tøj og udstyr i høj kvalitet fra mærker som Black Sheep og Wahoo.
Marmorvej 21, 2100, København Ø, Danimarca
- 26 24 70 96
- kontakt@palmares.dk
- palmares.dk
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Le persone hanno visualizzato anche
Grundig bikefit
Jeg fik gennemført en bikefit at Rasmus, som var meget grundig. Nu skal jeg ud og prøve det, men det virker allerede lovende.
Bikefit.
Bikefit.
Jeg blev bikefit hos Rasmus. Super service, grundig og ingen hastværk. Kom med masser af gode råd. Kan klart anbefaldes.
Fantastisk
Jeg havde i noget tid haft problemer med mit ene knæ i forbindelse med cykling, så jeg bestilte en tid til bikefit hos Palmares.
Jeg blev mødt af Rasmus som var utrolig kompetent og i øvrigt rigtig hyggelig at snakke med i den halvanden times tid jeg var der! Efterfølgende noterede han alle mine mål på cyklen i et skema som jeg fik med hjem.
Har været ude på en del ture efter mit bikefit, og det føles som om, at den sidder lige i skabet. Jeg har ikke længere problemer med knæet, og som bonus: så kører jeg også hurtigere.
Kæmpe anbefaling herfra.
Virkelig godt bikefit
Virkelig godt bikefit. God service og meget i øjenhøjde.
Bikefit
Fik lavet et bikefit og har nu kørt i godt en uge efter jeg fik det lavet, og må bare sige at det var alle pengene værd, Rasmus der lavede det var super cool og var god til at besvare de spørgsmål jeg havde både til bikefittet, men faktisk også til generelle ting omkring Cykling hvilket er vildt fedt. Så alle pengene værd og kan klart anbefale at få lavet et bikefit hos Palmares
Great bikefit experience!
Great bikefit experience!
Had my first ever bikefit session with Magnus at Palmarès. Never felt in any rush, got answers to all of my questions and I am very happy with my new position on the bike. Big recommendation!
Great service from knowledgeable "pros"
Great service from knowledgeable professionals who ride themselves. Can´t wait to try out my new "bike fit" at my next race.
Fik rigtig god behandling i dag da jeg…
Fik rigtig god behandling i dag da jeg fik et bikefit. Top!
Virkelig fed bikefit oplevelse hos…
Virkelig fed bikefit oplevelse hos Palmares. Professionel tilgang og god stemning. Har aldrig siddet så godt på cyklen som nu. Tak til Rasmus!
Super service og levering
Virkelig kompetent bikefit
Virkelig kompetent bikefit. Kan stærkt anbefale!
Very friendly and competent staff
Very friendly and competent staff - thank you for the bike fit!
Fasntastisk service
Jeg har lige haft den mest fantastiske oplevelse med Palmarés' Bikefit-service, udført af Rasmus. Jeg kan ærligt talt ikke sige nok gode ting om min oplevelse.
Først og fremmest var Rasmus utroligt professionel og kyndig. Han havde en stor viden om cykling og kunne forklare alle de forskellige justeringer, han foretog på min cykel. Han var også meget opmærksom på mine individuelle behov og ønsker og arbejdede hårdt for at sikre, at jeg var fuldt ud tilfreds med resultatet.
Jeg kunne også tydeligt mærke forskellen, da jeg begyndte at køre på min justerede cykel. Jeg følte mig mere komfortabel og i stand til at træde mere effektivt. Det var tydeligt, at Rasmus havde gjort et fantastisk stykke arbejde med at finjustere min cykel til mine specifikke behov.
Endelig var kundeservicen helt i top. Rasmus var meget imødekommende og lyttede opmærksomt til mine spørgsmål og bekymringer. Han var også meget fleksibel med hensyn til at planlægge en tid, der passede mig bedst.
Alt i alt kan jeg varmt anbefale Palmarés' Bikefit-service og Rasmus som en fantastisk cykeltekniker. Hvis du leder efter en professionel, kyndig og venlig service, er Palmarés det rette sted at gå til.
Great experience from start to finish.
I am thrilled that I decided to go to Palmarès for my first ever bike fitting session. I can highly recommend them. From start to finish Rasmus provided a great experience and I am very happy with the results. Rasmus is incredibly knowledgeable and took great care in explaining all of the adjustments he was making as well as making sure I was comfortable with them. The attention to detail was outstanding and it truly felt like Rasmus wanted me to leave with the best possible setup - not leaving any watts behind.
Fantastisk god oplevelse - og virkelig god kaffe!
Kan klart anbefale bikefit! God, rolig og nærværende oplevelse - med rigtig godt resultat!
Fik heldigvis også prøvet både kaffe og sandwich - der helt klart er et selvstændigt besøg værd. Sjældent at jeg har fået så god kaffe på en cykelcafe!
Fantastisk service
Hvis du søger en bikefitter, der kan give dig en cykeloplevelse, der er tilpasset dine individuelle behov, så kan jeg varmt anbefale Rasmus. Han er virkelig en ekspert på sit felt, og hans service er helt i top.
Fed oplevelse og god service af Rasmus!
Helt fantastiks bike Fit
Helt fantastiks bike Fit. Rasmus havde virkelig en god forståelse på hvilket niveau det hele skulle forgå på. Det kan varmt anbefales. Jeg er overordentlig tilfreds.