Banner for P. Lindberg Sverige

TrustScore 4.5 su 5

4,5

Valutata 3 stelle su 5

Valutata 4 stelle su 5

Den är prisvärd och lätt att anpassa till ens person. Dock har det varit problem med att trådarna till grästrimmern går av nästan direkt och de går av vid huvudet så inget sticker ut. För att få... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Bättre beskrivning på hur man kommer åt remmen att göra spänna Helt omöjligt att komma åt de bakre muttrarna Var tvungen att klippa upp plåten på den ena sidan Man måste använda korta nr 17 mm verktyg... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jätte nöjd hittills. Går jätte bra i både högt och lågt gräs. Runt husen och runt brunnar mm. Ska jag klaga på något så skulle jag vilja ha starkare tråd.

1. Servizio di e-commerce
  2. Negozio di prodotti agricoli
  3. Servizio forestale
  4. Importatore

Informazioni su P. Lindberg Sverige

Scritti dall'azienda

P. Lindberg – Kvalitet, pris och service för dig på landsbygden!

P. Lindberg är ditt självklara val när det gäller utrustning, maskiner och tillbehör för lantbrukare och alla som bor på landsbygden! Genom att köpa direkt från tillverkare världen över, utan mellanhänder, kan vi erbjuda produkter av hög kvalitet till riktigt bra priser.

Med 160 års erfarenhet, ett sortiment på över 15 000 produkter och snabb leverans – beställ innan kl. 11:00 så skickar vi samma dag! Vi brinner för att leverera prisvärda lösningar och förstklassig service med pålitliga leveranser.

Välkommen till P. Lindberg – din partner för lantbruk och landsbygd! 🚜💪

Kundservice i fokus

Scritti dall'azienda

Personlig service när du behöver det
Vi vill göra det enkelt för dig att få hjälp och råd kring våra lantbruks- och skogsprodukter. Hör av dig på order@p-lindberg.se eller 010-209 70 50 vardagar 08–16.

Promotion box for P. Lindberg Sverige

Månadskampanj – Bästa erbjudandena!

Varje månad samlar vi säsongens bästa produkter till extra bra priser!

4,5

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 94% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Valutata 2 stelle su 5

Skickar trasiga grejer

Skickar trasiga grejer. Försökte dra igång röjsågen i 10 min innan jag upptäckte att tändhatten var av så låg kvalitet att den var död innan första start.

1 giugno 2026

Tack för din recension.

Det du beskriver låter som ett reklamationsärende. Kontakta gärna vår kundtjänst så hjälper vi dig vidare och ser närmare på problemet.

Vänliga hälsningar

Valutata 3 stelle su 5

Bristande produktinformation

Det var bra med att det fanns mycket att välja på. Det som drar ner betyget är att elagregatet inte kan anslutas till utomhuskontakt. Det borde framgått i beskrivningen. Köper man med utomhusprodukt vill man använda den utomhus.

6 giugno 2026

Enkelt att beställa

Enkelt att beställa. Snabb leverans. Varan ser ut att vara i bra skick (ej hunnit testa). Perfekt!

31 maggio 2026

Valutata 1 stelle su 5

Fel hk på produkten

Fick ingen avisering när paketet skulle komma.
Produkten säger 15 hk men där är bara 9,5 hk.

8 giugno 2026

Risposta di P. Lindberg Sverige

Spårningslänken skickas automatiskt till den e-postadress som angavs vid beställningen. Ibland kan mejlet hamna i skräpposten, så kontrollera gärna där om du inte hittar det i inkorgen.

Vänliga hälsningar

Bra beskrivning och leverans

Produkten såg ut som på bilden och beskrivningen stämde. Snabb och bra leverans utan några problem.
😀😀😀😀😀 / Anna

31 maggio 2026

Valutata 5 stelle su 5

Mycket snabb leverans ända till dörren

Mycket snabb leverans ända till dörren. Däcken hade ett bra pris och ser bra ut.
Jag är mycket nöjd så här långt.

6 giugno 2026

P. Lindberg

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più