Bonjour, J’ai commandé des chemises olymp sur le site overhemden et je dois dire que tout s’est bien passé. Les chemises sont arrivées dans les temps et en parfait état, impeccable ! Les correspon... Leggi di più
Afgelopen week heb ik de door overhemden.com opgestuurde overhemd in ontvangst mogen nemen. Bij deze wil ik dit bedrijf complimenteren met het geleverde product! Om eerlijk te zijn kan ik de prijs... Leggi di più
Breed aanbod en goede kwaliteit kleding. Helaas bleek levertijd niet 1 tot 3 werkdagen maar 10 dagen. De communicatie hierover was slecht (vage redenen, zoals: betaalstatus betaald na vijf dagen, terw... Leggi di più
Kwaliteit is prima, echter de maten vallen veel te groot uit, typische Duitse maatvoering. Ipv XL ( welke ik altijd voor mijn man koop) moet je nu blijkbaar L bestellen. Overhemd was uitgepakt en alle... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
20.000+ Heren Merk® Overhemden Online Dé overhemden en shirts specialist van Nederland en België. Een vertrouwde online winkel voor het kopen van heren overhemden, herenondergoed, heren poloshirts, heren truien en heren T-shirts online. 100+ Merken, 9.5 Beoordeling, Persoonlijke Service & Gratis Bezorgd. Shop bekende merken, zoals: OLYMP, Circle of Gentlemen, Profuomo, John Miller, Ledub, Desoto, Casa Moda, Eton, Eterna, Alan Red en nog vele andere premium overhemd merken.
Amsterdam Arena Boulevard 65-71, 1101 DL, Amsterdam, Paesi Bassi
- 020 233 1695
- service@overhemden.com
- overhemden.com
Ha risposto al 44% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde dopo 1 mese o più
Prima overhemden tegen redelijke betaling
Prima overhemden voor degelijke prijzen. Levering duurt iets langer maar klantenservice is keurig.
In mijn geval liet het ook even op zich wachten. Na een mailtje gestuurd te hebben kreeg ik dezelfde dag nog reactie dat ze de order aan het verzamelen waren met een verwachte verzendtijd.
Zoals ze verwacht hadden was het dan ook een dag later verstuurd en keurig bezorgd.
Mooie zwembroek in de aanbieding voor…
Mooie zwembroek in de aanbieding voor een prikkie. Snel geleverd. Top
Let op: Zit in Duitsland
Overhemden.com zit in Duitsland. Dat resulteert in extra hoge verzend- en retourkosten. Bovendien duurt de verzending in mijn geval al meer dan een week.
Kijk uit!
Wat een slecht bedrijf is dit zeg! Je denkt een herenshirt te bestellen maar krijgt een damesshirt geleverd.
En oplossen, nee dat doen ze niet. Ik had niet eens de illusie om mijn volledige bedrag terug te krijgen, maar de deur zat gelijk bij ze dicht. En dan schermen met: "mijn leidinggevende". Nou zak erin zakkenvullers!
Mooie overhemden voor een redelijke…
Mooie overhemden voor een redelijke prijs.
Jammer dat je bestelling niet kunt wijzigen.
Grote te kort koming van de site.
Dan denk je dit is een Belgisch bedrijf…
Dan denk je dit is een Belgisch bedrijf
Polo besteld maatje te groot ,retourneren naar Duitsland,18,10 euro
Bedankt ,overhemden.be
Nooit meer
Service met een hoofdletter
Bestelde twee leuke overhemden voor de kerstdagen. Ik bestelde ze op zondag 18/12. Verzending staat op de website 1-3 dagen. Wat denk je dan? Die zijn over drie dagen binnen. Dat bleek een misrekening. Ik belde met overhemden.com die overigens zeer goed bereikbaar is. De aardige mevrouw: “Tja dat is heel spijtig meneer maar ze worden binnen 1-3 dagen verstuurd.” Oei, dan zie ik er met Kerst niet fris nieuw uit. Ik was net bezig een review te schrijven over deze ervaring toen ik een telefoontje kreeg van de aardige mevrouw. Men had besloten de overhemden per express te sturen en hopelijk had ik ze dan nog voor de kerst binnen. Dàt is toch service van de bovenste plank. En mochten ze dan niet binnen zijn, dan heb ik toch een mooi verhaal voor tijdens de kerstdis.
Wat een fout bedrijf
Wat een fout bedrijf.
Zeer slecht bedrijf in service.
Had 2 broeken besteld die na ruim een week nog niet geleverd waren. Na 2 weken een mail gestuurd en zouden ze het snel oplossen.
Na 3 weken een mail gestuurd en werd de bestelling geannuleerd.
Voor nop 3 weken gewacht.
Dank overhemden.com tot nooit weerziens
Tevreden Klant
Was eerst ontevreden maar dit hebben ze nu duidelijk goed gemaakt! Snel bezorgd ook!
Super Service van de klantenservice 👍
Mijn fout door hen perfect opgelost!
Zelf een foutje gemaakt met bestellen.
Contact opgenomen en binnen een dag werd het zeer netjes opgelost. Hele goede service! Ik blijf hier kopen.
Verwachting overtroffen.
Bij deze wil ik dit bedrijf complimenteren met het geleverde product! Om eerlijk te zijn kan ik de prijs/kwaliteit verhouding amper geloven. Kwalitatief overtreft het overhemden die makkelijk driemaal prijziger zijn.
Zoals het nu naar uitziet word ik met alle liefde een vaste klant bij overhemden.com.
Doet geen enkele moeite om pakket te traceren UPDATE
Op 11 juli een overhemd besteld. Vandaag op 20 juli is het overhemd nog steeds niet geleverd. Dat is de schuld van DHL, maar overhemden.com doet geen enkele moeite om contact op te nemen met DHL om uit te zoeken waar de bestelling is gebleven. Terwijl ik toch duidelijk de verzendkosten aan overhemden.com betaal en zij de keuze voor DHL maken.
UPDATE:
Bastiaan van overhemden.com heeft vervolgens zijn uiterste best gedaan om bij DHL een snelle levering te bewerkstelligen. Of dit effect heeft valt af te wachten maar dat ligt aan DHL. Overhemden.com heeft nu zeker zijn verantwoordelijkheid genomen.
Een klacht is een kans
Mooie website met veel kleding voor heren van diverse topmerken. Ook veel overhemden in lengtematen, meer armlengte en diverse fits.
Door verkeerde levering had ik een klacht ingediend bij overhemden.com. Zij hebben die klacht op een zeer correcte manier afgehandeld, in een woord top.
Groeten van een tevreden klant
Topbedrijf
Topbedrijf! Goede service en zeer vriendelijk personeel! Wat problemen met de levering maar zeer adequaat opgelost! Mijn volgende overhemden komen hier weer vandaan!
Alan Red shirts besteld duurt 2 weken
Op 4 mei Alan Red shirts besteld, binnen 5 werkdagen zou het geleverd worden.
Nu 17 mei eindelijk de shirts ontvangen.
Geef dan aan dat het 2 weken duurt dan weet iedereen waar ze aan toe zijn
Ook als je niet weet wat jou maat is…
Ook als je niet weet wat jou maat is helpt een tabel je daar bij.
Zo ook bij mij alles paste precies.
Ik ben dan ook zeer tevreden met mijn aankoop en zeker ook over de service die aan mij verleend is.
Mooi overhemd besteld, alles prima verlopen
Mooi overhemd besteld, ik heb het prima binnen redelijke tijd ontvangen in een nette doos. Niks op aan te merken, een voorbeeld van hoe het hoort.
Super goed geholpen !
Vorige week 3 overhemden besteld voor mijn vader, super tevreden over de levering en over de stof.
Voor dat ik ging bestellen even na gebeld over de maten en ook daarbij erg vriendelijk geholpen!
Ga hier zeker vaker bestellen!!
Vriendelijk personeel!
4x overhemden besteld voor mijn vriend, want ik kon niet kiezen. Ik heb eerst nog even gebeld over de maten, waar ik over twijfelde. Ik ben super vriendelijk geholpen bij het maken van mijn keuze in maat en de kleuren. Super bedankt!
Top!
Aantal overhemden besteld. Snelle levering. Goed verpakt. Aanrader! Hier ga ik vaker overhemden kopen.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.