Outofdiapers Recensioni

TrustScore 5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Een testbox ontvangen via een winactie op Instagram, voordien gebruikten wij luiers van verschillende andere merken. Na proberen direct een abonnement aangeschaft. Super goeie luiers, topkwalitei... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

I’ve been using this diaper subscription service for two months now , and I couldn’t be happier. The monthly deliveries always arrive on time, which makes life so much easier as a busy parent. The di... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Als wij Out of Diapers zijn moeten wij maar enkele klinken uitvoeren en de volgende dag staat Bernard er al met onze nieuwe luiers!!! Een super service als je het ons vraagt. De luiers passen voo... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Servizio pannolini

Scritti dall'azienda

Bij Out Of Diapers maken we het ouders zo makkelijk mogelijk: premium luiers aan huis geleverd, elke maand opnieuw. Geen stress meer met last-minute naar de winkel, geen gesleur met grote pakken… gewoon op tijd geleverd, wanneer jij het nodig hebt. Onze luiers zijn ontworpen voor comfort, zachtheid en betrouwbaarheid, zodat baby’s vrij kunnen bewegen en ouders kunnen vertrouwen op een goede pasvorm en sterke absorptie — overdag én ’s nachts. Daarnaast zijn ze OEKO-TEX® Standard 100 gecertificeerd, wat betekent dat ze getest zijn op schadelijke stoffen en veilig zijn voor de gevoelige babyhuid. Maar we gaan verder dan enkel kwaliteit. Bij Out Of Diapers kiezen we bewust voor een aanpak die beter is voor de toekomst: wij produceren klimaatneutraal, dus zonder CO2-uitstoot bij de productie. Daardoor zijn onze luiers ecologisch één van de meest verantwoorde keuzes voor ouders die gemak én impact belangrijk vinden. Naast gezinnen vertrouwen ook zorgpartners (zoals vroedvrouwen en andere baby-experten) op ons merk en onze service. Heb je vragen over maten, levering of wil je advies? Ons team helpt je snel en persoonlijk, zodat jij vooral kan focussen op wat écht telt: je baby (en jezelf). Out Of Diapers — slimme luierbox aan huis, elke maand opnieuw.

Eccellente

TrustScore 5 su 5

56 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

56 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Happy client over here !

Ik ben zo blij dat ik Out of diapers mocht ontdekken. Ik merk dat ze heel erg comfortabel zijn voor mijn babytje, en super zacht, maar er ook heel leuk uitzien!

2 aprile 2026

Risposta di Outofdiapers

Dankjewel Kinza! 💜 Zo leuk dat je ons ontdekt hebt — en nog leuker dat de luiers zo goed bevallen! 😊👶

Goede kwaliteit.

Goede kwaliteit van pampers.
Dunner dan anderen, wat heel handig is, maar absorberen wel evenveel.
Handig systeem met bestellen en thuislevering.
Groot pluspunt dat het een Belgisch merk is en ecologischer dan andere merken.

30 marzo 2026

Risposta di Outofdiapers

Dankjewel Ellen! 💜 Zo fijn om te horen dat je de kwaliteit en het gemak zo ervaart. En extra mooi dat je ook het Belgische en ecologische aspect waardeert — dat betekent veel voor ons! 😊👶

Valutata 5 stelle su 5

Aanrader door zelfstandige vroedvrouw!

Moest ik nog pampers nodig hebben, kwam ik onmiddellijk naar jullie! Heel laagdrempelige en vlotte communicatie! Mijn klantjes zijn zeer tevreden over de probeerpakketjes! Mogen jullie nog veel groeien!

27 marzo 2026

Risposta di Outofdiapers

Dankjewel Kate! 💜 Zo fijn om dit te lezen en om jullie vertrouwen als vroedvrouw te voelen. Geweldig dat je klantjes zo tevreden zijn!

Valutata 5 stelle su 5

Vriendelijk en vlot bereikbaar!

Jullie zijn vlot bereikbaar, altijd paraat om zelfs last minute aanpassingen te doen en vragen te beantwoorden.

3 marzo 2026

Risposta di Outofdiapers

Dankjewel Ann! 💜 Zo fijn dat je de OOD luierservice zo ervaart. We helpen altijd met veel plezier, ook last minute! 😊

vlotte en vriendelijke service

vlotte en vriendelijke service
luiers zijn van goede kwaliteit

Risposta di Outofdiapers

Dankjewel Kristien! 💜 Zo fijn om te horen dat je tevreden bent over de OOD luierservice én de kwaliteit. Dat doet ons plezier! 😊

Valutata 5 stelle su 5

Nooit meer een ander merk 💜

Wij gebruiken Out of Diapers nu al enkele maanden voor ons klein Happy Bummeke van bijna 10 maanden oud en eerlijk… we willen niet meer terug.

Lekjes zijn verleden tijd dankzij de hoge taille 🙈 Al maanden geen reservekledij nodig gehad op de crèche (dat is toch een mirakel he 😅)

De luiers zijn superzacht, ruiken niet chemisch en de kleefbandjes doen perfect wat ze moeten doen (we hebben al serieus gevloekt op andere luiers geloof me 😌).

De klantenservice is daarbij ook nog eens ongeëvenaard: snel, lief en altijd behulpzaam. Je voelt dat ze dit met hart en ziel doen 🤍

En het gemak!!! Nooit meer last minute luiers gaan halen, want ze worden gewoon aan je deur geleverd. Kopzorg minder, en dat telt 😮‍💨

En bonuspunten: goed voor de babybilletjes én voor de planeet 🌍

PS: Wij nemen ze zelfs mee op reis omdat geen enkel ander merk eraan kan tippen 😄
Kan al niet wachten om hun zwemluiers te testen!

17 marzo 2026

Risposta di Outofdiapers

Dankjewel Chantal! 💜 Wat een heerlijke review om te lezen! Zo fijn dat onze luiers zo goed werken voor jullie en dat je het gemak en de service zo ervaart. En mee op reis zelfs… dat vinden we geweldig! 😄👶🌍

Top service

Super snelle service, vriendelijk contact, persoonlijk contact, snelle antwoorden op vragen!

Risposta di Outofdiapers

Dankjewel Joke! 💜 Zo fijn dat de service zo goed aansluit bij jullie kinderopvang. We helpen jullie met alle plezier, elke dag opnieuw! 😊

Valutata 4 stelle su 5

Vlotte service

Vlotte service, je wordt telkens goed geholpen.

Risposta di Outofdiapers

Dankjewel! 💜 Zo fijn dat jullie de service zo ervaren. We helpen jullie met alle plezier! 😊

Meer dan tevreden

Zo makkelijk! Geen Pampers meer sleuren! Ze worden elke maand gewoon aan je deur geleverd, juiste maat en altijd nog een pakketje extra met een maat groter en een zwempamper. Ook altijd een extra’tje in de doos! Ik kom elke maand toe met het geleverde aantal! Ze zijn zacht, lekken niet, sluiten comfortabel aan! & als laatst super goede service! Wanneer je een maat groter wenst is dit zo geregeld door hun 24/7 beschikbaarheid! Vriendelijkheid 5/5!

Risposta di Outofdiapers

Dankjewel Melissa! 💜 Zo fijn dat de luierbox voor zoveel gemak zorgt en dat alles vlot werkt voor jullie. En superleuk dat je de service zo ervaart — we staan altijd klaar voor onze OOD family! 😊

Simpelweg de beste

Veel luiers getest in het begin, maar deze zijn toch echt onze favoriet, zacht, stevig, lekvrij! Hebben nooit voor irritatie gezorgd. Daarboven zijn ze nog eens lokaal en duurzaam en hebben ze de allerliefste mensen achter hun bedrijf!

16 marzo 2026

Risposta di Outofdiapers

Dankjewel Magali! 💜 Zo fijn dat onze luiers jullie favoriet zijn. Daar worden wij heel blij van! 😊

Belgisch en kwalitatief

Enorm fijn dat je voor belgisch en kwalitatief kan gaan!
1. Echt heel goede pampers
2. Heel snelle en vlotte service
3. Belgisch
Ps: pakketten aan huis & gratis retour van ongeopende pakketen. Nooit stress dus over de foute maat!

13 marzo 2026

Risposta di Outofdiapers

Dankjewel Alice! 💜 Zo fijn om te horen dat je de Belgische kwaliteit én de service zo waardeert. En inderdaad: geen stress over de maat, wij regelen het! 😊👶

Snelle vlotte service

Ik heb een kinderopvang en gebruik pampers van out of diapers. Ze lekken, niet hebben leuke motiefjes en zijn heel zacht aan de billetjes van de kinderen. De ouders uit de opvang zijn ook grote fan. Ik had laatst dat mijn pampers van een maat bijna op waren en we hadden dit niet gezien. Het out of diapers team zorgde voor een levering nog diezelfde dag! Wat een service.

27 febbraio 2026

Risposta di Outofdiapers

Dankjewel Shana! 💜 Zo fijn dat de luiers zo goed werken in jullie opvang en dat ouders ook fan zijn. En natuurlijk helpen we graag als het eens snel moet gaan! 😊

Heerlijke Pampers

Heerlijke Pampers die amper/niet lekken. De service die je er bovenop krijgt is buitengewoon!! Daarvoor doe je het.

10 marzo 2026

Risposta di Outofdiapers

Dankjewel Karen! 💜 Zo fijn dat jullie deel uitmaken van de OOD family. Blij dat de luiers en de service zo goed bevallen!

Valutata 5 stelle su 5

Het gemakzucht om niet over iets te…

Het gemakzucht om niet over iets te moeten nadenken in het ouderschap, heerlijk. Verantwoorde luiers geleverd tot aan de deur. Wij zijn fan!

26 febbraio 2026

Risposta di Outofdiapers

Dankjewel Stefanie! 💜 Zo fijn dat onze luierbox voor wat extra gemak zorgt. Bedankt voor het vertrouwen in OOD!

Valutata 5 stelle su 5

Bestelling gaat vlot en is steeds in…

Bestelling gaat vlot en is steeds in orde.
Vriendelijke mensen!
Wij zijn tevreden klant

4 marzo 2026

Risposta di Outofdiapers

Dankjewel Ellen! 💜 Zo fijn om te horen dat alles vlot verloopt en dat jullie tevreden zijn. Daar worden wij enorm blij van!

Heel tevreden

Heel vlotte communicatie, snelle levering en vooral heel goede luiers! Ik ben fan!

25 febbraio 2026

Risposta di Outofdiapers

Dankjewel Thomas! 💜 Heel fijn om te horen dat alles zo vlot liep en dat de luiers in de smaak vallen bij jullie thuis.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più