Plecak dobrze przylega do pleców. Duży komfort noszenia przy obciążeniu. Pakowny i posiada sporo udogodnień- różnych kieszeni. Ultra lekki. Materiał przystępny i wygodny oraz wodoodporny.
Scopri cosa dicono le persone
Kamizelka przyszła po około 2 tygodniach. Wszystko z nią ok ale... Typowo pośredniczą w sprzedaży z Chin. Zwrot się nie opłaca, bo każą pokryć koszty przesyłki do Azji, a jak dałam wyszukiwanie obraze... Leggi di più
Towar dostałem dobrej jakości, nie rozczarowałem się. Ale niestety problemy z dostawą, kurier nie miał ochoty dostarczyć przesyłki do domu i musiałem jechać na pocztę po odbiór i oczywiście wystać się... Leggi di più
Nie podobało mi się że zamówiona czapka nie ma futra w części głowowej. Podobało mi się że dostawa była za darmo.
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Świetna miła obsluga
Zakupiłam buty i już miesiąc jak nie…
Zakupiłam buty i już miesiąc jak nie dostaje przesyłki, pisałam maila już dwa razy . Jedynie co , to że paczka jest w drodze , zero konkretnych informacji.
Nie polecam , zdecydowanie
Mam obawy, że paczka w ogole dojdzie .
Znalazłem buty do biegania
Znalazłem buty do biegania, które mi się spodobały i dobrze leżą na stopie. wygodne i sprawdzają się w treningu. wszystko ok 🙂
sprzęt i odzież outdoorowa zawsze…
sprzęt i odzież outdoorowa zawsze trzymają poziom. solidne wykonanie i jakość, która serio daje radę. kupowałem kilka razy i nigdy się nie zawiodłem, naprawde
Szybka odpowiedz...i pomoc w realizacji…
Szybka odpowiedz...i pomoc w realizacji zamowienia..
Dobre produkty i obsługa
Dobre produkty i obsługa, chociaż moja dostawa była spóźniona o 2 dni!!!
Szybka dostawa
Szybka dostawa, świetny produkt, pasuje idealnie. Daję 4 gwiazdki tylko dlatego, że moja kurtka pod pokrowcem przeciwdeszczowym była trochę wilgotna po jeździe w deszczu.
łatwo znaleźć odpowiedni sprzęt
od początku do końca wszystko poszło…
od początku do końca wszystko poszło sprawnie.
świetna latarka w bardzo dobrej cenie
świetna latarka w bardzo dobrej cenie. szybka dostawa i sprawna obsługa. naprawdę solidny sklep z outdoorowym sprzętem.
Znalazłem wszystko
Znalazłem wszystko, czego potrzebowałem z oferty outdoorowej. bez problemów, wszystko na miejscu.
strona internetowa działa bez zarzutu
strona internetowa działa bez zarzutu, wszystko jest przejrzyste i łatwe do znalezienia. kupiłem już sporo rzeczy, głównie odzież outdoorową i sprzęt na trekking, i za każdym razem jakość była naprawdę bardzo dobra.
Obsługa zdecydowanie mogłaby być…
Obsługa zdecydowanie mogłaby być lepsza, ale to nie zmienia faktu, że ich produkty są top tier.
Towar dobrej jakości
Towar dobrej jakości , zgodny z opisem
Jedyny minus to czas oczekiwania na dostawę.
W końcu sklep
W końcu sklep, w którym można kupować i nie trzeba ciągle oddawać rzeczy, bo się cały czas psują.
Chińszczyzna w wysokiej cenie
Chińszczyzna w wysokiej cenie. Zwrot kosztuje do Azji 250 zł. Marny materiał, nieproporcjonalny rozmiar. Uważajcie. Ja zorientowałam się dopiero przy zwrocie
sprzęt outdoorowy pierwsza liga
sprzęt outdoorowy pierwsza liga, serio. wszystko porządne, solidne i widać, że jakościowo top. tanio nie jest, ale totalnie warte swojej ceny! wrócę na pewno 👍
Niestety..
Niestety... skład na stronie błędny, rozmiarówka też niezbyt dokładna. Zwrot trudny, na własny koszt 150-200zł wymiana prawie niemożliwa.
Jedna * więcej bo starają się rozwiązać problem i szybko odpisują na wiadomosci
Świetne marki i ok ceny.
Zawsze podobają mi się wybór i produkty.
Bardzo polecam ten produkt
Szybka dostawa, buty świetnej jakości ciepłe i praktyczne, a przy tym stylowe. Polecam!
Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.