Valutata 1 stelle su 5

Köpte skärmskydd för min Samsung s24, skydden var flera mm för små så dom skyddade inte alls i kanten på telefonen samt att fingeravtrycksläsaren inte fungerade med deras skärmskydd. Blev erbjuden a... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

I en kristallkalender jag köpte till dottern via cdon.com visade sig två luckor innehålla gråstenar istället för fina glas-kristaller. När jag skrev direkt till Otego om detta var de helt fantastiska... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Paketet saknade väsentlig del. Går inte att använda. Skickat kontakt ansökan, men utan resultat. Bortkastade pengar om jag inte får ersättning. Köp och leverans ua. Efter kontakt med Otego har jag få... Leggi di più

L'azienda ha risposto

1. Servizio di e-commerce

Scritti dall'azienda

Vi vill hitta dina fynd vad gäller, skönhetsprodukter, naglar, leksaker, mobiltillbehör, spel, smarta hemprylar och allt annat du kan tänka dig. Tipsa gärna oss vad du söker.

4,1

Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

Supersnabb leverans!

Supernöjd!
Jag var först lite skeptisk om jag skulle beställa kattleksaken från denna sida då priset var väldigt bra och sidan är relativt okänd. Men jag fick hem leksaken en dag senare efter jag beställde den. Stort tack för supersnabb leverans!

26 agosto 2025

Allt är toppen med Otego

Allt är toppen med Otego. Bra nagelprodukter, gratis leverans som är supersnabb samt bra priser. Jag är alltid nöjd, det är dessutom väl förpackat. Fem stjärnor av fem möjliga! 👍👍👍👍👍

27 dicembre 2024
Valutata 1 stelle su 5

Oplysninger om varer ikke korrekt

Oplysninger om varer ikke korrekt. købte et spejl der var beskrevet som at der var lys og 10x forstørrelse. lys var ok men der var absolut max 3x forstørrelse og det eneste svar jeg fik var at jeg kunne sende det retur, hvilket ville koste mig 36 kr mindre end jeg havde givet for spejlet, så dermed ret dyrt at komme af med et produkt der ikke svarer til den beskrivelse den havde.

10 dicembre 2024
Valutata 5 stelle su 5

Fick leveransen dagen efter…

Fick leveransen dagen efter beställningen. Jag kunde också se uppdatering om respektive order i men beställning. Dock så om jag hade velat avboka beställningen gick inte det att göra via CDON, hade kunnat framgått lite tydligare hur CDON samarbetar med sina leverantörer och respektive order behandlas samt hur en eventuell avbokning går till INNAN man beställer.

13 dicembre 2024

Köpte trådlösa hörlurar

Köpte trådlösa hörlurar, märke Izoxis, fick inte med en bruksanvisning. Fick på egen hand liv i en av lurarna. Fick bruksanvisning skickad till mej men trots detta får jag bara liv i en lur. Den andra säger Power off efter ca 30 sekunder. Nu ger jag upp.

24 ottobre 2024

Inte fått paket ännu

Inte fått paket ännu, beställde i början av förra veckan

26 novembre 2024

Tråkigt att höra.
Alla våra ordrar skickas ut samma dag från vårt lager i Sverig före kl 16 i normala fall.
Du får gärna kontakta oss på mailen om något är fel med din order.

Ha en fin dag!
Mvh Otego AB

Valutata 1 stelle su 5

Beställde en vara av dom via cdon.se

Beställde en vara av dom via cdon.se. Enligt Otego har varan levererats men jag har inte mottagit något. Dom vill heller inte ge mig spårningsnummret på varan så jag själv kan se den skickats. När jag ville göra en reklamation slutade dom svara på mejl. Blev tyvärr lurad. Blufföretag.

22 novembre 2024

Risposta di Otego

Tråkigt att du inte mottagit din order.
Vad vi kan se så har en felaktig adress använts.
Vi har tagit kontakt med dig angående detta men inte fått någon återkoppling.

Ha en fin dag!
Mvh Otego AB

Valutata 4 stelle su 5

Fått tillräcklig hjälp. Bra tack.

Efter kontakt med Otego har jag fått en förklaring till den något otydliga monteringsanvisningen. Snabb återkoppling. Katterna kan nu använda klösträdet.

27 novembre 2024

Ledsen att höra detta.
Hoppas ditt ärende löst sig annars är du välkommen att kontakta oss.

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più