Jamen, det er jo en win/win oplevelse, at købe dejlig ost fra mange lande . OSTEPOSTEN har kvalitetsoste fra ( Frankrig, Italien og Schweitz og ikke mindst de danske oste). hos OSTEPOSTEN og har de og... Leggi di più

Egentlig burde Osteposen /Bon Fromage have 6 stjerner. Stort og lækkert sortiment, rådgivning i top, god service. Man mærker facinationen af den gode vare og engagementet i at give en god og kyn... Leggi di più

Ville ønske man kunne give flere stjerner🤩 Lækkert, lækkert udvalg og fantastisk betjening. Bestilte på hjemmesiden, som er rigtig god og hentede i butikken. Måtte flygte ud af butikken, for ikke... Leggi di più

Lavede en bestilling til levering 3 dage senere. Én ost ud af 5 var desværre ikke på lager alligevel men fik opkald der forklarede og en anden ost som erstatning uden beregning. Super god oplevelse. O... Leggi di più

1. Servizio di ordini alimentari online

Hver måned udvælger vi fire af sæsonnens bedste håndværksoste fra ostebønder i hele Europa. Vi præsenterer dig både for traditionelle og nye oste, som typisk er håndlavet og ikke kan købes i dit normale osteudsalg.

4,9

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

4,9

Tutte le recensioni

112 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

*Næsten* 5⭐️

Jeg er enormt glad for mit osteabonnement, og størrelsen passer perfekt til mit månedlige behov.
Der kommer indimellem nogle enormt spændende ting ind ad døren, hvilket altid er dejligt. Jeg har endnu ikke modtaget den samme ting to gange.

Det eneste, der kunne gøre det til en 5-stjernet oplevelse, er, at jeg ville ønske jeg kunne melde tilbage, hvad jeg kan lide/ikke lide og måske få en oplevelse, der er skræddersyet *lidt* mere efter mig. Der kommer indimellem nogle meget milde, ikke særligt fyldige i nogle kasser, og de ender ofte på hylden eller i en sovs, fordi de ikke falder i min smag. Men det er seriøst alt – jeg er ellers meget tilfreds!

9 settembre 2025

Fantastiske varer

Nem bestilling proces
Fantastiske varer
Super levering, god indpakning
og ikke mindst rigtig god "afterservice",
jeg fik leveret en anden marmelade end den bestilte, og den rigtige vare blev sendt øjeblikkeligt, uden bøvl og brok - super service.
jeg har handlet her før, og det gør jeg bestemt igen.

26 agosto 2025

Total oplevelsen

Elsker at sidde hjemme og udvælge hvilke oste jeg kunne have lyst til at smage. Og Osteposten har et stort udvalg, der er godt beskrevet.
Men at komme ned i forretningen er endnu bedre på grund af præsentationen af de mange oste.
Oplevede ved min seneste ordre, at der var en lille smutter. Men denne blev efter min henvendelse til Osteposten øjeblikkeligt udbedret.

Kundeservice i top.
Udvalg i top.
Vejledning i top.
Hjemmeside og forretning i top.

15 agosto 2025

Frankrigs bedste rødkit

Frankrigs bedste rødkit - Epoisses og en fin modnet Munster. Kun lille udvalg af extralagret skære ost, Jensen favorit er til gengæld rigtig god. Ingstrup mejeri produserer f.eks en ekstra lagret danbo. En lagret Svendbo kan også være lækker.
Hans Jørgen Andresen

12 agosto 2025

Vi fik udvalgte oste leveret til døren…

Vi fik udvalgte oste leveret til døren og nød hver en mundfuld. Kan kraftigt anbefales.

1 agosto 2025

Kære Lars,
Tusind tak for at du har taget dig tid til at skrive til os. Det er dejligt at kvaliteten lever op til dine forventninger.

Mange hilsner

Osteposten

Fin kundeservice

Fin kundeservice, gode varer og levering som aftalt.
Kan anbefales.

17 giugno 2025

Kære Wallis,

Mange hilsner

Osteposten

Jeg fik tilbud at benytte en rabatkode…

Jeg fik tilbud at benytte en rabatkode på mit køb.
Det viste sig så, at jeg havde brugt koden tilbage i 2022 og kunne derfor ikke benytte den. Det blev jeg ikke advaret om i processen, før end jeg ville benytte den.
En lidt træls oplevelse….

17 giugno 2025

Kære Egon,
Tusind tak for at du har taget dig tid til at skrive til os. Det er altid dejligt at pakke en ordre til dig!
De bedste hilsner,

Meget langsom levering

Meget langsom levering. Jeg skulle have modtaget min levering i starten af juni, men jeg har fortsat ikke modtaget noget. Pengene er trukket, men jeg har ikke hørt mere. Jeg har bestilt et abonnement med levering hver anden måned, så det kan ikke komme som en overraskelse, at der er helligdage og weekender i juni måned.
Desuden langsom svartid på messenger.
Jeg bestilte abonnementet som en gave, men det blev sendt to dage før, jeg egentlig have bestilt det til, så det blev ikke en overraskelse alligevel.

4 aprile 2025

Kære Nina,

Mange tak for din anmeldelse,

Jeg kan kun være enig i at det har været dårlig service fra vores side siden starten af dit abonnement. Jeg håber at du er tilfreds med kassen og kompensation for ulejligheden.

Du er altid velkommen til at skrive til info@osteposten.dk hvis der skulle være brug for det,

De bedste hilsner,
Benoit

Yderst tilfreds

Yderst tilfreds. 4 stjerner kun fordi levering ikke er til dør.
Osteposten lader man sig friste af er stort,dejligt udvalg, man skal kunne beherske sig.

14 maggio 2025

Kære Anita,

Mange tak for din anmeldelse,

Man kan altid vælge at få sin ordre leveret til døren. Det er vigtigt at ændre leveringsmetoden til hjemmelevering før man godkender ordren.

Du er altid velkommen til at ringe til os hvis der er brug for det,

de bedste hilsner,
Benoit