Banner for Oslo Skin Lab Norge

Oslo Skin Lab Norge Recensioni 551

TrustScore 4.5 su 5

4,3

Pålitelig og sikker. Bra service og abonnement kommer i tide. Kjempe fornøyd med både levering av produktene og bærekraftig forsendelsesmåte. Jeg bruker *the solution og ser klare forskjeller etter 4... Leggi di più

De søt posjons posene er enkle å ha med seg å bare drysse oppi det du skal drikke fra virker gjør det også det er mulig å se forskjell på 3-4 uker at hud og negler har det bedre. Har du toldmodihe... Leggi di più

Veldig fornøyd. Jeg føler at huden blir glattere og har mer glød enn ellers. Hadde et lengere opphold fra produktet i fjor og skjønte raskt at jeg måtte begynne igjen. Føler også at det har hjulpet li... Leggi di più

Jeg fikk første lading i februar, superhappy. Sender alt til min datter på Fornebu, etter dette har jeg ikke mottatt noen flere sendinger- etter at jeg endret til 2-mnd-poser…. Og jeg er jo selvsagt i... Leggi di più

1. Negozio di prodotti di bellezza e per il benessere

Vi tror på en helhetlig tilnærming for å oppnå best mulig kvalitet på huden. Dette innebærer at man bruker produkter som bygger opp og pleier huden - både utenfra og innenfra. Våre produkter inneholder enkle, trygge og aktive ingredienser som er nøye utvalgt av våre forskere og som ved studier har vist å påvirke huden positivt innenfra. The Solution™ Beauty collagen er et smaksnøytralt kollagenpulver med bioaktive kollagenpeptider som bidrar til å øke hudens elastisitet samt gi en glattere hud med mindre rynker. Produktet bidrar også til reduksjon av cellulitter. En pakke The Solution inneholder 28 dagsdoser á 2,5 gram kollagenhydrolysat i pulverform. Pulveret kan blandes i valgfri mat og drikke og har flere studier med dokumentert effekt.

4,3

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Fuss free

Fuss free, I get my product sent to my door, an easy payment system, what’s not to love. Have noticed a difference in my skin for sure

10 luglio 2023

Topp!

God opplevelse, fine produkter!

19 giugno 2023

Hei Stine,

Takk for en fin tilbakemelding, så hyggelig at du har hatt en bra opplevelse med oss!

Fornøyd med produktet

Fornøyd med produktet, da det virkelig virker. Men jeg skulle ønske det var et sted i abonnementet at du kunne trykke ig stoppe det litt, og så bare åpne det igjen. For det er ikke alltid man fpr brukt alt så fort og da blir det plutselig mye å ha liggende, og det kan sikkert gå ut på dato også.

12 giugno 2023

Risposta di Oslo Skin Lab Norge

Hei Sylvi og takk for din tilbakemelding!

Så fint å høre at du er fornøyd med produktet. Kollagenpulveret har ganske bra holdbarhetsdato som er merket på hver og en enkelt dose. Du kan enkelt flytte fram neste levering eller hoppe over en levering ved behov, da er det bare å sende oss en mail eller ringe oss!

Jane, Oslo Skin Lab

God og hyggelig service på telefon og…

God og hyggelig service på telefon og mail. Merker forskjell på mykhet og elastisitet i huden, og mindre rynker. Merket forskjell da jeg var uten The Solution i 3 måneder, måtte begynne på igjen. Det har også funket bra for mage og fordøyelse, for såkalt irritabel tarm.
Anbefales!!

14 giugno 2023

Hei,

Takk for en hyggelig tilbakemelding, så fint å høre at du er fornøyd med produktet! Vi har ingen studier som kan støtte effekten av kollagenpulveret på mage og tarm. Våre studier er utført kun på hud og resultatet viser god effekt på elastisitet, rynkedybde og cellulitter.

Jane, Oslo Skin Lab

Har ikke brukt produktet så lenge

Har ikke brukt produktet så lenge, så jeg ser ingen virkning ennå.
Fornøyd med at leveringen konner når den skal. Virker pålitelig

5 giugno 2023

Risposta di Oslo Skin Lab Norge

Hei og takk for din tilbakemelding!

Klinisk forskning viser at The Solution™ Beauty collagen forbedrer hudkvaliteten og reduserer rynker med over 20 % ved 8 ukers daglig inntak. For å oppnå full effekt må produktet tas jevnlig. Man bør derfor inkludere det i den daglige hudpleierutinen.

Tålmodighet gir resultater. En kundeundersøkelse fra oktober 2020 viser en klar sammenheng mellom tid, forventning og resultat. Gruppen som hadde brukt The Solution™ i 4-6 måneder var hele 83% mer fornøyde sammenliknet med de som hadde brukt produktet mindre enn 4 måneder.

Jane. Oslo Skin Lab

Dette produktet føles bra

Dette produktet føles bra, jeg hadde et opphold en stund, da jeg glemte produktet hjemme på en 2 mnd tur til Spania, men er godt i gang igjen. Huden føles fin, både i ansiktet og på kroppen. Cellulitter er mye bedre. Dette vil jeg fortsette med.

17 aprile 2023

Hei Reidun!

Takk for en hyggelig tilbakemelding, så utrolig godt å høre at du merker resultater og effekten av produktet!

Jane, Oslo Skin Lab

Utgjør virkelig en forskjell!

Jeg opplever at produktet leverer det det lover, huden føles, og ser spenstigere ut!
Men forsendelsene kommer for hyppig! Nå har jeg to hele brett liggende på lager selv om jeg bruker produktet daglig!

17 aprile 2023

Hei Kristin!

Takk for en hyggelig tilbakemelding, så flott å høre at du merker effekten!

Vi sender leveranser hver fjerde uke, da en pakke inneholder 28 dagsdoser. Dersom du føler at leveransene kommer for hyppig kan du alltid kontakte oss så kan vi endre på det og tilrettelegge det for deg. Ta gjerne kontakt med vår kundeservice.

Ønsker deg en fin dag!

Med vennlig hilsen
Jane, Oslo Skin Lab

Starta opp igjen etter en pause

Starta opp igjen etter en pause. Hadde igjen 15- 20 doser med collagen pulver. Ny pakke etter det. De nye smaker mye eklere enn de gamle og løser seg dårligere opp i juice. Smaker ikke godt.

17 marzo 2023

Risposta di Oslo Skin Lab Norge

Hei Ingunn og takk for din tilbakemelding!

Så synd å høre at du opplever det slik. Som det er med alle naturlige ting kan det nok forekomme variasjoner innenfor farge og smak - men produktet inneholder likevel det som det skal. For at pulveret skal løse seg opp best, anbefaler vi at du lar den ligge litt før du rører rundt. Alternativt kan du også forsøke å blande det ut i noe med mer konsistens, som smoothie eller yoghurt. Husk at du også kan blande ut pulveret i varme drikker.

Vi ønsker deg en fin dag!

Skuffende

Har ikke noe å si på produktet da det ikke funket på meg.
Men det er helt håpløst og få sakt opp abonementet mitt.
Har sendt flere både e-post og brev men pakker med faktura dukker opp i postkassa fortsatt.
Ikke når man gjennom på telefon heller .

14 febbraio 2023

Risposta di Oslo Skin Lab Norge

Hei Trine-Lise! Takk for at du skrev på vår side her på Trustpilot. Vi kan dessverre ikke finne ditt navn i vårt kunderegister. Vi er veldig takknemlig om du kan ringe oss på kundeservice, telefon 98701405 så snart du har mulighet slik at vi kan hjelpe deg. Vennlig hilsen Hildegunn OslosSkinLab

Ikke engang verdt den ene stjernen

Ikke engang verdt den ene stjernen. Jeg har sagt opp abonnementet mitt så mange ganger, men disse useriøst folkene fortsetter å sende produktet og fakturerer. De svarer ikke på henvendelser om oppsigelse av abonnement overhode, selvom det står at de svarer på henvendelser innen 48 timer. Makan til uprofesjonelt. Tenk dere om hvis dere skal inngå noen avtale med denne vanvittig useriøse aktøren, for det er vanskelig å komme seg ut. De av dere som reklamerer for dette produktet bør tenke over at dere også reklamerer for denne elendige kundeservicen. Jeg har aldri opplevd liknende.

16 gennaio 2023

Risposta di Oslo Skin Lab Norge

Hei Marie! Takk for at du tok deg tid til å anmelde, selv om opplevelsen din ikke var god. Og takk for en hyggelig samtale i dag på telefonen. Som vi forklarte har vi et høyt press på mail og telefon for tiden i forbindelse med andre faktorer som gjør at vi ikke klarte å holde responstiden innen 48 timer. I ditt tilfelle tok det 3 virkedager etter din første e-post og vi beklager at du ikke har mottatt tilbakemelding innen ønsket tid. Jeg føler at vi løste saken din på en fin måte, og jeg håper at opplevelsen din nå er den samme. Vennlig hilsen, Katarina Oslo Skin Lab

Hudforbedring

Elsker det, og har brukt det i mange år, ca 4 år. Tar det hver dag, slurver aldri. At det har økt min hudkvalitet, er jeg ikke i tvil om. Og jeg er 64 pr, så det går fremdeles an.

19 dicembre 2022

Risposta di Oslo Skin Lab Norge

Hei og takk for en hyggelig tilbakemelding!

Så fint å høre at du har opplevd effekten av produktet!

Jane, Oslo Skin Lab

Det eneste som irriterer meg er at jeg…

Det eneste som irriterer meg er at jeg ikke tok før/etter bilder, for jeg ser nå etter 2 mnd. bruk en betydelig forskjell i ansiktet. Spesielt «kråketærne» og de skrå-gående rynkene under øynene som strekker seg ned mot kinnbeinet.

Trygve Brørvik

25 novembre 2022

Risposta di Oslo Skin Lab Norge

Hei Trygve og takk for din fine tilbakemelding.

Så utrolig gøy å høre at du har merket en positiv forandring i huden på så kort tid!

Bra!

Enkelt og fungerer 👍

15 novembre 2022

Risposta di Oslo Skin Lab Norge

Takk for din tilbakemelding, vi håper du er fornøyd!

Pen og oversiktlig nettside

Pen og oversiktlig nettside. Bra produkt, fin forsendelse.

13 novembre 2022

Risposta di Oslo Skin Lab Norge

Hei og takk for din tilbakemelding! Flott å høre at du er fornøyd!

Jane, Oslo Skin Lab

Har fått første bestilling .

Hei,jeg lurer på om jeg kan bruke denne produkt med te/varm vann?
Hilsen Quynh

9 novembre 2022

Hei Quynh!

Det er klart du kan - du kan også blande det ut i matvarer som f.eks grøt, yoghurt, og lignende.