Ortosbutiken Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Bästa tänkbara, beställde den 22/7 och hade mina varor(skor)idag den 23/7. 1 dygn ,helt fantastiskt. Köpte 2 par barfotaskor ,1 par för vintern och ett par Myora. Har barfotaskon Motion sedan innan.... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jag har handlat där två gånger, båda gångerna var det ett Active knäskydd kompression, dom fungerar väldigt bra och ger ett bra stöd. kundtjänst är otroligt hjälpsamma och dom har väldigt snabba lev... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 4 stelle su 5

Snabb leverans och direkt återkoppling vid frågor. Jag är nöjd med mina barfotaskor som håller god kvalitet som är både sköna och lätta. Hade önskat någon form av information om hur man bör tänka när... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Beställde svarta och vita barfotaskor min höft och knä känns så mycket bättre bara efter en vecka verkligen värt varenda krona och mycket snabb leverans kommer med all sannolikhet beställa fler dock 1... Leggi di più

L'azienda ha risposto

1. Trattamenti podologici
  2. Servizio di ortottica e prostetica

Scritti dall'azienda

Ortosbutiken erbjuder ortoser och hjälpmedel i hög kvalitet till låga priser. Med vår kunskap vill vi göra det möjligt för fler att få ett aktivare och bekvämare liv med färre besvär.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

369 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Tutte le recensioni

39 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 2 stelle su 5

Rätt dålig kvalite

Rätt dålig kvalite. Jämförde med ett par jag köpt från Fotbutiken. De här var tunnare,slattriga och med en för liten plös.

Tack för ditt omdöme!

Vi värdesätter din feedback och vill därför veta vad som var dåligt med kvaliteten. Om det är ett fabrikationsfel så hjälper vi dig med en reklamation. Du får gärna återkomma till oss på support@ortosbutiken.se så att vi kan hjälpa dig vidare.

Hej Fia,

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Vad kul att höra att du är nöjd med ditt köp hos oss. Hör gärna av dig om det finns något som vi kan hjälpa till med framöver. :)

Skydden var mindre

Skydden var mindre, trängre än jag trott !!!

Hej Ann Sofie,

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Jag ser att du köpte storlek M och knäskydden finns i storlek S-XXL.

Nu var det ett tag sedan du gjorde ditt köp, men när knäskydden inte är använda utan endast provade så hjälper vi alltid till med ett byte till en annan storlek.

Hör gärna av dig till oss på support@ortosbutiken.se om du vill ha hjälp att se över vilken storlek som är bäst för dig.

Silikon släpp

Silikonen släpper efter ett tag på knäskydden.spännsten blir också sämre efter ett tag så dom sitter lösare o lösare annars en bra produkt.

Hej Anders,

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Vi kommer använda din feedback i vår framtida produktutveckling för att se om det finns något vi kan göra för att motverka det här.

Snabb service t.o.m

Snabb service t.o.m. när jag ville ändra min beställning för att jag tryckte fel!! Tack!

Hej Inger,

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Vad kul att höra att du är nöjd med vår service. Hör gärna av dig om det finns något som vi kan hjälpa till med framöver. :)

Valutata 5 stelle su 5

Helt nöjd av produkten (barefoot skör)…

Helt nöjd av produkten (barefoot skör) och utmärkt leverans.

Hej Luca,

Smidigt knäskydd

Ett knäskydd som sitter bra och smidigt att ha under byxor.
Lätt att beställa och snabb leverans.

Hej Monica,

Bra knäskydd

Beställde ett knäskydd. Fantastiskt snabb leverans. Knäskyddet ger bra stöd och minskad smärta för mitt artros knä. Jag är mycket nöjd.

24 agosto 2024
Non scritta su invito

Hej Karin,

var inte så bra.

var inte så bra.

Hej Sonja,

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme.

Din feedback är viktig och du får gärna återkomma till oss på support@ortosbutiken.se så vi kan få veta vad det var med produkten som inte blev bra.

Hej Margareta,

Valutata 5 stelle su 5

Snabb leverans, och snabbt svar på mailet.

Hej Berit,

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Vad kul att höra att du är nöjd med ditt köp och att du uppskattar vår service.

Valutata 5 stelle su 5

Nöjd med vad jag köpte till bra pris…

Nöjd med vad jag köpte till bra pris och snabb leverans.

Bra och snabb leverans

Bra och snabb leverans på en bra produkt

Snabbt och enkelt

Snabbt och enkelt
Knäskyddet fungerade direkt.

Hej Kent,

Skorna verkar bra

Skorna verkar bra, sitter bra, bra hälkappa och lagom sula, kan trampa på en kotte utan att få ont. Känns breda i tårna. Återstår att se hur hållbara de är i längden. Sköna.

Hej Camilla,

Valutata 5 stelle su 5

Snabb leverans av mina barfotasko

Snabb leverans av mina barfotasko. Väldigt nöjd!

Hej Ann,

Valutata 5 stelle su 5

Så sköna skor.mina fötter och kropp mår…

Så sköna skor.mina fötter och kropp mår mycket bättre.

Hej Elisabet,

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Vad kul att höra att du är nöjd med ditt köp hos oss och att kroppen mår bättre när du använder Barfotaskor Motion.

Valutata 5 stelle su 5

Det skyddet hjälper mig i min dag

Lätt att beställa. Fantastiskt skydd mot mitt knä problem.

Ortosbutiken.se

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più