Dit zijn oplichters, dieven. 3 paar schoenen besteld, 1 paar ontvangen. Reeds eindeloze emails, geen terugbetaling. Heb gisteren nog op de site gezien, schoenen kunnen nog besteld worden, alhoewel... Leggi di più
Orthopedie Haarlem
bedriegers zijn het,ook ik ben er in getrapt, eindeloos mailen, steeds een automatisch antwoord! vragen om terugbetaling, geen reactie!! mijn bestelling dateert van 14/12. kan hier nu echt niets tege... Leggi di più
Let op! OPLICHTERS> Dit bedrijf ziet er professioneel uit maar zijn oplichters die misbruik maken van mensen. Via dropshipping verkopen ze producten via hun site die ze importeren uit China. Ik wil ui... Leggi di più
Attentie: deze oplichters zijn nu actief via orthopedie Haarlem.com in plaats van .nl Gisteren, na twee maanden, de “schoenen” ontvangen. Inderdaad plastic troep en “schoenen” vallen een maat klein... Leggi di più
Het zijn oplichters en absoluut geen…
Het zijn oplichters en absoluut geen orthopedische schoenen.
Na afbestellen binnen 24 uur…kreeg ik na 48 uur dat dit niet kon waren na 48 uur besteld.Op de website staat nu binnen 24 uur en allerlei aandoeningen met filmpjes,maar je krijgt geen schoenen maar wel heel veel e mails. Robot antwoord
Kortom hou je centen in je zak en ga naar een echte zaak.Maak melding brief via ACM en aangifte bij politie
Heel erg slecht!!
Heel erg slecht!!! Er in getuind door de naam maar er is niks orthopedisch aan. Pure plastic stinkende schoenen.
En retourneren kan alleen op eigen kosten naar China
Oplichterij
Bad karma
Oei, wat hoop ik dat Karma bestaat!! Dit is geen sluw of slim bedrijf. Dit is hardcore oplichting. En mocht je toch iets besteld hebben: stuur het niet terug. Het heeft geen zin, t komt niet aan dus geen geld terug en t opsturen is duur.
Geen Nederlands bedrijf, niks orthopedisch aan
Inderdaad: een nul als het had gekund.
Heb me laten verleiden door de naam: orthopedie Haarlem, ik dacht dat het goede waar zou zijn van Nederlandse bodem.
Leugens. Nu is het merk: prime Amsterdam
Weer misleidend.
Ik mag de schoenen voor eigen rekening terugsturen, durf ik niet, misschien geen refund.
Al met al: weggegooid geld, zoooo jammer.
Had ik iets zinniger van kunnen betalen.
Dure les.
Therese
FRAUDE SKAM ALERT !!!
Ik ontving nooit het paar sandalen waarvoor ik 49,95 euro betaalde!!!
SKAM alert
OPLICHTERS
FRAUDE
Niets kopen!!
Niets kopen!!! Is dropshipping. Gewoon naar Ali en je kan het zelf kopen. Stelletje oplichters
Dieven
Zou inderdaad 0 willen geven. Grote oplichterij uit China. NIETS BESTELLEN VAN DEZE WEBSITE!!!
Ik zou 0 geven als het kon
Ik zou 0 geven als het kon. Wat een bende bedriegers. Ziet er allemaal top uit op hun website maar in werkelijkheid is het chinese rommel. Jammer dat ik zo stom ben geweest om mij te laten vangen. Nooit meer. Hopelijk lezen andere mensen deze reviews wel en worden ze zo gewaarschuwd. BESTEL aub NIETS BIJ DEZE BEDRIEGERS !
Slecht
Slechte kwaliteit schoenen vallen veel te groot,1 keer aan en de maat is nog groter.doorgegeven,
andere gekregen..precies het zelfde probleem.
En nu..2 paar schoenen de vuilnisbak in.
Grote oplichters bestel hier niets want…
Grote oplichters bestel hier niets want je ben je geld kwijt en ontvangt niets diverse malen gemaild geen reactie
Grote oplichters
0 sterren kan niet anders kregen een ze die. Grote oplichters. Schoenen besteld voor de bruiloft van mijn dochter. 6 mailtjes later krijg ik nog steeds de vraag of ik mijn adres gegevens door wil geven wat ik al 3 keer heb gedaan. Bruiloft is al geweest, nog steeds geen schoenen. Geld terug kan blijkbaar ook niet
ATTENTIE
Gisteren, na twee maanden, de “schoenen” ontvangen. Inderdaad plastic troep en “schoenen” vallen een maat kleiner uit.
Gaan de kliko in (bij het plastic afval).
Verder komt bij het beantwoorden van een mail er idd geen mens aan te pas. Telkens geautomatiseerde (AI) antwoorden van zogenaamde Anna. Zo slecht🤑.
KOOP HIER NIET
KOOP HIER NIET. Je krijgt goedkope plastic sandalen uit China. Ik kreeg de verkeerde maat verkeerd model en verkeerde kleur. En moet ze na mailcontact, maar zelf terugsturen na China. Weer gemailt dat ik niet ga opdraaien voor hun fouten en dat ik mij geld terug wil. Ik word inmiddels aan het lijntje gehouden en ben mijn geld kwijt ben ik bang. Dus nogmaals koop hier niets, je krijgt niet wat je zou moeten krijgen.
Heb de schoenen betaald maar niet…
Heb de schoenen betaald maar niet ontvangen
Wil geen positieve of negatieve review…
Wil geen positieve of negatieve review schrijven over dit bedrijf maar wel iedereen waarschuwen eerst de voorwaarden te lezen voor je hier iets besteld. Eigenlijk geldt dat voor iedere online bestelling. Dit voorkomt veel teleurstelling en ellende.
Na twee maanden mijn bestelling nog…
Na twee maanden mijn bestelling nog niet ontvangen, na mailcontact word je eerst “aan het lijntje” gehouden en later genegeerd.
Ga mijn geld waarschijnlijk niet terugzien.
OPLICHTERS
Dit bedrijf geeft de suggestie dat je bij een winkel in Haarlem goede schoenen kan kopen. Het is iemand die goedkoop in China troep inkoopt en de illusie geeft dat je een product in Haarlem koopt. Ik had schoenen gekocht, beschadigd ontvangen. Volgens de website kun je ze dan kosteloos retour sturen. Ik ben nu al 2 weken bezig maar ze geven niet thuis. Brand je vingers hier niet aan.
Het lijkt allemaal zo echt maar de…
Het lijkt allemaal zo echt maar de schoenen komen gewoon uit China. Ik voel me opgelicht. Ze zijn gewoon heel simpel gemaakt. Niks orthopedie!
OpgelichtIk ben dus ook opgelicht door dit…
Ik ben dus ook opgelicht door dit bedrijf. Bezorgen duurde 3 weken en heb daar meerdere keren over gemaild. Hun antwoord was zeer oppervlakkig. Toen de sandalen eindelijk binnen waren, bleek het goedkope chinese troep te wezen. Schandalig! Ik hoop dat ik die 20% terrugave nog wel krijg. Maar het zal wel niet…