Jeg skiftede til ORIS Tandlægerne i Viborg for få måneder siden, og jeg er bestemt ikke ked af det skifte! Det er blevet okay at gå til tandlæge igen, og Tandlæge Smed er en ekstremt kompetent, erfare... Leggi di più
Igennem godt 1 år er jeg kommet hos Oris tandlægerne. Jeg blev mødt med venlighed og stor forståelse af alle. Jeg har Sjøgren sygdom ( bindevævsgigt ), som medfører store gener i mundslimhinden og tan... Leggi di più
ORIS Viborg, med Claus, Charlotte og det fantastiske team er en god og nærværende oplevelse hver eneste gang. De er fagligt dygtige og overholder altid vores aftaler. Klinikken er venlige og imødekomm... Leggi di più
Kompetent tandlæge, som jeg har benyttet i mange år. Tandbehandler var lidt for hurtig med at vurdere, at der var betændelse i en tand, som hun vurderede til skulle trækkes ud. Det gav mig unødigt sto... Leggi di più
Toldboden 1, 2. C, 8800, Viborg, Danimarca

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 48 ore
Professionelt og venligt personale som giver hyggelig personlig betjening og service i forbindelse med tidsbestilling og specielle hensyn.

Risposta di ORIS Tandlægerne - Viborg
De er profesionelle med behandling som de udfører

Risposta di ORIS Tandlægerne - Viborg
Søde mennesker i reception og hos tandlægen, som dog var ny. Men fik en fin behandling.

Risposta di ORIS Tandlægerne - Viborg
Hos ORIS tandlægerne, Viborg, bliver man som patient mødt med stor empati, venlighed og psykologisk forståelse, hvilket gør tandlægebesøget til en dejlig, tryg oplevelse.

Risposta di ORIS Tandlægerne - Viborg
Oris Tandlægeklinikken i Viborg er det bedste valg jeg nogensinde har truffet.
Sympatiske, empatiske, forstående tandllæger for os som har tandlægeskræk.
Her må fremhæves at jeg er landet hos den bedste tandlæge + Assistent nogensinde.
Anne Rahbek og Carina Dagø, de 2 alene fortjener 10 stjerner, har formået at jeg trods skræk og kæbeproblemer GERNE går til tandlægen igen. SIkke et fantastisk makkerpar, som bare arbejder hånd i hånd, ikke kun med hinanden, men også med mig som patient. Jeg følte mig tryg og godt taget hånd om fra første øjeblik jeg trådte ind af døren.
Så har du tandlægeskræk eller bare vil den bedste tandlæge, kan jeg på det varmeste anbefale dette makkerpar i Viborg. Jeg går gladelig hen igen på torsdag. God jul til alle, nu også til mig uden problemer ;-)

Risposta di ORIS Tandlægerne - Viborg
Får altid en rigtig dejlig modtagelse.
Bliver godt orienteret under undersøgelsen og hvis der er behandling.
Føler mig altid rigtig godt behandlet.

Risposta di ORIS Tandlægerne - Viborg
Imødekommes personale, smilende og professionelle.
Føler mig i trykke hænder, hver gang jeg kommer i stolen.

Kom ind til tiden
God oplysning om tandstatus og vejledning om den videre pasning af tænder

Risposta di ORIS Tandlægerne - Viborg
Flink, faglig og og relevant undersøgelse. Blev godt informeret undervejs med gode råd til tandpleje og -børstning.