ORIS Tandlægerne - Svendborg (Det Gule Pakhus) Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Havnepladsen 3B, 5700 Svendborg, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Jeg blev henvist til ORIS, af min tandlæge, da jeg skulle havde gen- behandlet en rodbehandling i en krone. Det var den rareste oplevelse. Kvinden der behandlede mig, var ikke dansk, me... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Mødt 15 min før min tid til rodbehandling. Kom straks ind til venligt og meget dygtigt personale med god tid til info. Ingen smerter eller ubehag . Dagen efter var uden smerter og smertestillende . Ha... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Fået afsluttet et længere forløb og udredning for parandoktose. Kunne gå ud fra klinikken med følelsen af, at behandlingen havde været meget effektiv. Tænder som sad meget løst, sidder nu i et sundt... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Fik indsat tandimplantater ved kæbekirurg Kasper Stokbro, og han var meget professionel, og forklarede hvad der blev gjort. Det føltes meget rart og trygt. Også klinikassistenten var med til at gøre d... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Dentista
  2. Dentista cosmetico
  3. Clinica dentale
  4. Igienista dentale
  5. Periodontista per impianti dentali
  6. Servizio di sbiancamento dei denti

Informazioni su ORIS Tandlægerne - Svendborg (Det Gule Pakhus)

Scritti dall'azienda

Om ORIS Tandlægerne
ORIS Tandlægerne er en landsdækkende tandlægekæde med 19 klinikker, hvor kvalitet er omdrejningspunktet. ORIS Tandlægerne er ejet af tandlæger og fælles for ORIS-klinikkerne er ambitionen om at gøre det absolut bedste for patienterne. Vi uddanner ikke alle til at kunne alt, men til at kunne noget forskelligt, så vi sammen kan det hele. Vores værktøjer er høj faglighed og kvalitet, det mest moderne udstyr og et mål om at være Danmarks bedste dentale arbejdsplads.

Hvad betyder ORIS?
ORIS betyder "mundens" på latin. Derfor hedder vi ORIS Tandlægerne. Det er ikke tilfældigt, at der i O'et i vores logo er en taleboble. Det vigtigste er nemlig samarbejdet mellem dig og os. Det er tilliden, dialogen og samarbejdet, der skaber forudsætningerne for den bedste tandsundhed for netop dig.

Tandsundhed
Vi tror på, at tandsundhed er meget mere end blot at undgå huller i tænderne. Vi har derfor udarbejdet et patientmagasin "Tandsundhed" med ønsket om at højne sundheden. Ikke bare tændernes sundhed, men hele kroppens sundhed. Vi ved nemlig, at den almene tandsundhed er tæt forbundet med tandsundheden. Du kan få et eksemplar af magasinet med hjem, når du besøger en ORIS klinik næste gang - og ellers kan du også læse magasinet på vores hjemmeside: www.oris.dk

Vi hjælper dig, hvis du har tandlægeskræk

Scritti dall'azienda

Vi har mange års erfaringer med afprøvede metoder i forhold til at afhjælpe tandlægeskræk
Måske afholder din tandlægeskræk dig helt fra at gå til tandlægen, hvilket kan gå ud over din tandsundhed og ikke mindst generelle sundhed. Måske er det mere et spørgsmål om, at du føler ubehag, når du skal til tandlægen og ikke bryder dig om at være på en tandlægeklinik og derfor måske udsætter dine tandlægebesøg. Hos ORIS Tandlægerne tager vi dig seriøst, og vi gør alt hvad vi kan for at afhjælpe din skræk, så du kan komme regelmæssigt til tandlægen og passe godt på dine tænder og din sundhed. Alt vores personale på ORIS-klinikkerne har forståelse for, kendskab til og erfaring med tandlægeskræk.

Informazioni di contatto

• Havnepladsen 3B, 5700, Svendborg, Danimarca

• 62212009
Promotion box for ORIS Tandlægerne - Svendborg (Det Gule Pakhus)

Tandretning med usynlige skinner?

Book tid til en gratis forundersøgelse og se om tandretning er for dig

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

279 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

1387 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

God modtagelse

God modtagelse. Og god vejledning.

23 aprile 2023

Hej Svend Åge,
Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du havde en fin oplevelse hos os.

Det tog denne gang 45 minutter

Det tog denne gang 45 minutter, idet den unge dame fortalte mig, at hun var nyuddannet, så hun havde de sidste ny forudsætninger for at kunne være meget kontrollerende. Det blev en stor oplevelse.

Hej Lis,
Tusind tak for din anmeldelse. Vi er meget glade for, at du havde en god oplevelse. Det betyder meget for os.

Godt sted at besøge

Venlig og god behandling - Svendborg afdeling - altid tilfreds.

30 aprile 2023

Hej Harald,
Det er vi meget glade for at høre.

Helt klart måden tandplejeren var på

Helt klart måden tandplejeren var på
Rigtig synd at hun stopper

2 maggio 2023

Hej John,
Tusind tak for din anmeldelse og for dine fem stjerner til Mette.
Vi er helt enige med dig; det er en skam, hun stopper hos os.

Super god service

Hurtig og effektiv behandling

Hej Lars,
Tusind tak for din anmeldelse. Den sætter vi pris på :-)

Meget dygtig og kompetent tandplejer

Meget dygtig og kompetent tandplejer
Med en rolig væremåde og behandling
Orienterer og informere på en forståelig måde.
En tak til Diana 🍀

18 aprile 2023

Hej Dorthe,
Tusind tak for din fine anmeldelse til Diana. Vi er meget glade for, at du føler dig i gode og rolige hænder hos hende.

Valutata 5 stelle su 5

Meget grundig og god til at oplyse

Meget grundig og god til at oplyse, hvad man kan gøre for at holde sine tænder bedst muligt 😁

23 aprile 2023

Hej Inge,
Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for at du oplever grundighed og god vejledning hos os.

Hej Hans,
Vi er glade for, at du oplever kompetent og behagelig behandling.

Meget tilfreds

Det er dejligt at komme hos jer, altid omhyggelige og gode til at lave den behandling der er nødvendig.
Meget flinkt personale lige fra reception til behandlere.

26 aprile 2023

Hej Hanne,
Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du oplever grundighed samt imødekommende personale.

Valutata 4 stelle su 5

Den var udmærket

Den var udmærket, alm. kontrol, samt røntgenbilleder.

Hej Tove,
Dejligt at høre. Tak for din anmeldelse :-)

Service

God service og god faglig behandling

Hej Kjeld,
Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du oplever god service og fagligt højt niveau.

Min oplevelse hos tandplejer

Min oplevelse hos tandplejer, har været positivt og
altid behagelige og søde mennesker fra ventesal til
stolen hos min tandplejer

3 aprile 2023

Hej Flemming,
Tusind tak for din anmeldelse.
Vi er meget glade for, at du kan lide at komme hos os.

Meget flinke mennesker

De var meget søde og ville altid gerne svare på spørgsmål

11 aprile 2023

Hej Emil,
Det er vi meget glade for at høre.

God dag til dig,

Hej Jette,
Dejligt at høre. Det er skønt, når der er tid til en hyggelig snak, så det hele ikke bliver så alvorligt hos tandlægen :-)

God dag til dig,

En ok oplevelse

På trods af, at en tandlægestol ikke er mit yndlings opholdssted, så gjorde min tandplejer, Diana, det til en ok oplevelse😊

10 aprile 2023

Hej Søren,
Tusind tak for dine fem stjerner til Diana. Vi er glade for, at du fik en fin oplevelse, selvom der sikkert var mange andre steder, du hellere ville have været i det tidsrum :-)

Rigtig god dag til dig,

Valutata 5 stelle su 5

God og venlig stemning i klinikken

Der er en god og behagelig stemning i klinikken
Man føler sig velkommen.

22 marzo 2023

Hej Birthe,
Tak for din anmeldelse. Det glæder os, at du bemærker en god stemning på klinikken og føler dig velkommen hos os.

Valutata 4 stelle su 5

Tandrensning

Tandrensning - omhyggelig.

23 marzo 2023

Hej Jytte,
Dejligt du var tilfreds med tandrensningen.
Tak for din anmeldelse og rigtig god påske.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più