ORIS Tandlægerne - Odense (Slotsgade 21) Recensioni

TrustScore 5 su 5

Slotsgade 21, 5000 Odense, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Stor ros til Oris tandlægerne i Odense I Slotsgade. Receptionisterne er imødekomne, smilende og hjælpsomme. Min tandlæge Jørgen Darling samt hans klinikassistent, formåede i dag at gøre mig tryg, via... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Man bliver altid mødt at søde og venlige ansatte ved skranken. Min tandplejer Sahar er bare super sød og særdeles veloplagt, og gør samtidig et godt stykke håndværk, også selvom hun syntes at ultralyd... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Super god behandling. Karoline som ikke er min faste tandlæge skal roses til skyerne. Hun tog virkelig hånd om mig og min angst for rodbehandling. Har en dårlig oplevelse som er mange år tilbage. Karo... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

MIN tandlæge Anne Stenteberg er verden bedste tandlæge, meget fagligt kompetent og så kan hun takle min hysteri/ tandlægeskræk. Har haft hende i mange mange år og hun svigter aldrig. Så der bliver jeg... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Dentista
  2. Dentista cosmetico
  3. Clinica dentale
  4. Igienista dentale
  5. Periodontista per impianti dentali
  6. Servizio di sbiancamento dei denti

Informazioni su ORIS Tandlægerne - Odense (Slotsgade 21)

Scritti dall'azienda

Om ORIS Tandlægerne
ORIS Tandlægerne er en landsdækkende tandlægekæde med 19 klinikker, hvor kvalitet er omdrejningspunktet. ORIS Tandlægerne er ejet af tandlæger og fælles for ORIS-klinikkerne er ambitionen om at gøre det absolut bedste for patienterne. Vi uddanner ikke alle til at kunne alt, men til at kunne noget forskelligt, så vi sammen kan det hele. Vores værktøjer er høj faglighed og kvalitet, det mest moderne udstyr og et mål om at være Danmarks bedste dentale arbejdsplads.

Hvad betyder ORIS?
ORIS betyder "mundens" på latin. Derfor hedder vi ORIS Tandlægerne. Det er ikke tilfældigt, at der i O'et i vores logo er en taleboble. Det vigtigste er nemlig samarbejdet mellem dig og os. Det er tilliden, dialogen og samarbejdet, der skaber forudsætningerne for den bedste tandsundhed for netop dig.

Tandsundhed
Vi tror på, at tandsundhed er meget mere end blot at undgå huller i tænderne. Vi har derfor udarbejdet et patientmagasin "Tandsundhed" med ønsket om at højne sundheden. Ikke bare tændernes sundhed, men hele kroppens sundhed. Vi ved nemlig, at den almene tandsundhed er tæt forbundet med tandsundheden. Du kan få et eksemplar af magasinet med hjem, når du besøger en ORIS klinik næste gang - og ellers kan du også læse magasinet på vores hjemmeside: www.oris.dk

Vi hjælper dig, hvis du har tandlægeskræk

Scritti dall'azienda

Vi har mange års erfaringer med afprøvede metoder i forhold til at afhjælpe tandlægeskræk
Måske afholder din tandlægeskræk dig helt fra at gå til tandlægen, hvilket kan gå ud over din tandsundhed og ikke mindst generelle sundhed. Måske er det mere et spørgsmål om, at du føler ubehag, når du skal til tandlægen og ikke bryder dig om at være på en tandlægeklinik og derfor måske udsætter dine tandlægebesøg. Hos ORIS Tandlægerne tager vi dig seriøst, og vi gør alt hvad vi kan for at afhjælpe din skræk, så du kan komme regelmæssigt til tandlægen og passe godt på dine tænder og din sundhed. Alt vores personale på ORIS-klinikkerne har forståelse for, kendskab til og erfaring med tandlægeskræk.

Informazioni di contatto

• Slotsgade 21, 5000, Odense, Danimarca

• 66114433
Promotion box for ORIS Tandlægerne - Odense (Slotsgade 21)

Tandretning med usynlige skinner?

Book tid til en gratis forundersøgelse og se om tandretning er for dig

Eccellente

TrustScore 5 su 5

1K recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 98% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

1550 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Grundig tandrensning og nyttig…

Grundig tandrensning og nyttig information.

8 gennaio 2026

Hej Birgitte,

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse og fandt informationen nyttig. Tak for din positive feedback!

Valutata 5 stelle su 5

Har været trofast kunde i 40 år og er…

Har været trofast kunde i 40 år og er det stadig😁

8 gennaio 2026

Hej Lars,

Vi er glade for at høre, at du har været hos os i så mange år. Tusind tak for din loyalitet og positive feedback!

Super god dialog med Steen

God forklaring af paradentose og diabetes
God vejledning mht min forebyggende indsats fra Steen

12 gennaio 2026

Hejsa,

Vi er glade for at høre, at du oplevede god information og vejledning af Steen. Tak for din positive feedback!

Hej Bent,

Vi er glade for at høre, at du havde en god samtale før behandlingen. Tak for din positive tilbagemelding.

Valutata 5 stelle su 5

Virkelige sød personale dygtige…

Virkelige sød personale dygtige tandlæger pænt og rent Tandlæge.

26 dicembre 2025

Hej Sevilay,

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores personale og oplevede vores klinik som pæn og ren. Tak for din positive feedback!

Valutata 5 stelle su 5

Karoline karoline karoline tandlæge den…

Karoline karoline karoline tandlæge den bedste ..
jeg har ikke været til tandlæge i måske 16-17 år ..
jamen hun var så dygtig . ingen tandlægeskræk . og god behandling . lyttende . omsorgsfuld .. jamen god service . jeg kunne blive ved .. jeg kom ud som et nyt menneske .. Bedste anbefaling ..og det var mit første tandlægebesøg efter så mange år ..

6 gennaio 2026
Non scritta su invito

Hej Sawsan,

Vi er meget glade for at høre, at du havde sådan en god oplevelse hos Karoline, især efter så mange år uden et tandlægebesøg. Hvor dejligt at du oplevede god behandling, omsorg og service. Tusind tak for din anbefaling og fem stjerner til hende! Vi sender dine rosende ord i hendes retning.

De bare gode til tænder

De bare gode til tænder

22 dicembre 2025

Hej Martin,

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse. Mange tak for din positive tilbagemelding!

Valutata 4 stelle su 5

Sød og kompetent medarbejder.

Sød og kompetent medarbejder.

22 dicembre 2025

Hej Laila,

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores medarbejder. Mange tak for din positive feedback.

Valutata 5 stelle su 5

Altid en god service og venligt personale

Altid en god service

8 dicembre 2025

Hej Niels,

Vi er glade for at høre, at du altid har en god oplevelse med vores service. Mange tak for din positive feedback.

Valutata 5 stelle su 5

Den bedste oplevelse til dags dato

Den bedste oplevelse til dags dato! Jeg lider af en enorm tandlægeskræk, og blev på et Facebook opslags, anbefale ORIS tandlægerne i Odense C - det var det bedste valg, at lytte!
Jeg har tidligere været hos godt smil i Odense C, hvor jeg fik et prisoverslag på 35.000.
Jeg fik lavet et nyt prisoverslag hos ORIS, på 12.000 incl. fjernelse af 4 visdomstænder!
Den bedste oplevelse, rolige og en grundig forklaring🙏🏼❤️🙏🏼

19 dicembre 2025
Non scritta su invito

Hej Clara,

Hvor er vi glade for at høre om din positive oplevelse og at vi kunne hjælpe dig med din tandlægeskræk. Det er dejligt, at du følte dig rolig og godt informeret under behandlingen. Tusind tak for din anbefaling og for at dele din oplevelse med os :-)

Valutata 5 stelle su 5

Altid en positiv oplevelse at komme hos…

Altid en positiv oplevelse at komme hos Oris - skønt personale der tager stort hensyn til min tandlægeskræk - tak for Jer!

1 dicembre 2025

Hej Helle,

Vi er glade for at høre, at du altid har en positiv oplevelse hos os. Vi sætter stor pris på din tillid og er taknemmelige for din fine anmeldelse!

Valutata 5 stelle su 5

Man mødes med venlighed fra reception…

Man mødes med venlighed fra reception til tandlægen, som er hurtig og god til at forklare behandlingsmuligheder. Forekommer at være kompetent (men det kan man som ikke-fagmand jo i virkeligheden ikke bedømme).

Hej Per,

Vi er glade for at høre, at du blev mødt med venlighed og at tandlægen var god til at forklare behandlingsmuligheder samt kompetent (selvom det kan være svært at bedømme :-)). Tusind tak for den positive anmeldelse!

En anden tandlæge

Min oprindelige aftale kunne ikke blive til noget, da min tandlæge havde ekstra arbejde med en patient ! Efter noget ventetid fik jeg tilbud, om at komme ind til en anden tandlæge, som var yderst venlig og kompetent ! En gid oplevelse !

1 dicembre 2025

Hej Anne Mette,

Vi er glade for at høre, at den alternative løsning med en anden tandlæge var en god oplevelse for dig. Vi beklager dog, at din oprindelige aftale blev påvirket. Tak for de rosende ord og fem stjerner!

Professionel behandling

Jeg fik bla. trukket resterne af en tand ud og det gik nemt og smertefrit. Reiff er god til løbende at forklare, hvad der skal ske. Man føler sig tryg og i gode hænder under hans behandling.

Hej Stig,

Vi er glade for at høre, at din behandling var smertefri, og at du følte dig tryg hos Reiff. Tusind tak for rosen og de fem stjerner til ham!

God behandling

Når man tager kontakt til Oris Tandlægerne for man altid en venlig behandling.

11 dicembre 2025

Hej Janne,

Vi er glade for at høre, at du altid oplever en venlig behandling hos os. Tusind tak for din positive tilbagemelding, det betyder meget for os.

Super tandpleje

Super tandrensning hos Nikoline🦷

Hej Jacob,

Vi er glade for, at du havde en god oplevelse. Tak for din positive tilbagemelding, det betyder meget for os.

Som altid professionel behandling

Som altid professionel behandling

8 dicembre 2025

Hej Klitta,

Vi er glade for at høre, at du altid oplever professionel behandling hos os. Tusind tak for din positive tilbagemelding!

Valutata 5 stelle su 5

Jeg havde En rigtig sød tandtekniker…

Jeg havde En rigtig sød tandtekniker hun gøre alt for at man har det godt vil kun det bedste for en hende er jeg rigtig glad for

Hej Henning,

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores personale. Vi sætter stor pris på din positive feedback og er taknemmelige for, at du delte den med os.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più