Jeg skulle have skiftet tandlæge for lang tid siden. Det var ganske god oplevelse at være ved tandlæge. Det hele forgik nemt uden at man fik rykket kæberne af led. Super tandlæge kan jeg kun anbef... Leggi di più
😍😍😍Er ny patient i Kolding og møder de største smil min vej ind. Synes der er RIGTIG GOD patientkontakt da jeg skal skrive på nogle papirer ift medicin, skræk og andet. Derudover møder jeg kommer j... Leggi di più
Dygtig og empatisk både Tandlæge Line og klinikassistenten. Altid trygt og godt- lige fra man træder ind i receptionen og bliver budt velkommen. Top professionelt hele vejen igennem. Glad for at Ori... Leggi di più
Lige flyttet til Kolding så skulle finde ny tandlæge, fint man bare kan booke tid online som ny kunde. De er 20min forsinket, hvilket selvfølgelig altid er nederen. Bad om eftersyn plus rens. Havde så... Leggi di più
Banegårdspladsen 9, 6000, Kolding, Danimarca

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 48 ore
God til at imødekomme et behandlingstidspunkt der passer til egen planlægning.
Savner et skriftlig overslag på tandbehandling.

Risposta di ORIS Tandlægerne - Kolding
Den gode behandling man får af det venlig personale når man kommer

Risposta di ORIS Tandlægerne - Kolding
Jeg fik en meget grundig orientering om indgrebet, inden tandlægen gik i gang.
Der blev lagt en god bedøvelse, som gjorde oplevelsen til en smertefri en af slagsen.

Risposta di ORIS Tandlægerne - Kolding
Det var en god behandling, krydderet med humor som gav en god stemning.

Risposta di ORIS Tandlægerne - Kolding
Altid meget flinke, tager meget hensyn til mit besøg, selv om jeg altid er nervøs for besøget.
Mange hilsner til jer alle fra
Bente

Risposta di ORIS Tandlægerne - Kolding
Det er en tryg oplevelse at være kunde hos jer. Der bliver lyttet og fortalt og har kun mødt meget engagerede medarbejdere på alle fronter.

Risposta di ORIS Tandlægerne - Kolding
God information hele vejen rundt og hvad jeg skal have fokus på fremover 😊

Risposta di ORIS Tandlægerne - Kolding
Jeg har altid tillid til deres vurdering af mine tænders sundhed, og synes at behandlingen er tryg.

Risposta di ORIS Tandlægerne - Kolding
Hjalp mig i en nødsituation.
Oris tandlægerne Kolding er et godt valg. Tusind tak👍

Risposta di ORIS Tandlægerne - Kolding
Jeg har skiftet tandlæge da min egen gik på pension. Men efter en tandeftersyn hos jer kan jeg pludselig ikke børste tænder og er fyldt med tandkødsbetændelse. I 45 år har mine tænder ikke fejlet noget og heller ikke tandkød. Det forstår jeg ikke

Risposta di ORIS Tandlægerne - Kolding
Tina er faglig dygtig og utrolig behagelig at være sammen med. Jeg er i gode hænder

Risposta di ORIS Tandlægerne - Kolding
Jeg troede det var i orden at bede om manuel rensning af mine tænder, da jeg oplever stor ubehag ved den elektroniske metode. I alt fald endte mit besøg med en noget mangelfuld rensning med skarpe kanter på fortænderne i underkæben.
Ellers forløb undersøgelsen fint.
Mvh Margit

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Fantastisk oplevelse hos Oris Tandlægerne i Kolding
Jeg har haft tandlægeskræk i flere år efter en dårlig oplevelse hos en tidligere tandlæge, og derfor har jeg undgået at få lavet mine huller. Men hos Oris Tandlægerne i Kolding har jeg fået den bedste behandling, jeg nogensinde har oplevet.
Hele teamet er så imødekommende, tålmodige og professionelle. De fik mig til at føle mig tryg fra det øjeblik, jeg trådte ind ad døren. De forklarer alt undervejs, tager sig god tid og sørger virkelig for, at man har det godt. Jeg er SÅ glad for, at jeg valgte dem – og jeg føler endelig, at jeg har fundet en tandlæge, jeg kan stole på.
Kan varmt anbefales til alle, især til jer med tandlægeskræk. Tak for en virkelig god oplevelse!

Risposta di ORIS Tandlægerne - Kolding
Et rigtig god tandlægehus at komme i. Der er stor forståelse, og respekt for, at selv voksne mennesker kan have en voldsom tandlægeskræk. Du bliver altid mødt med venlighed, professionalisme og stor faglighed.