Jeg har fået lavet flere behandlinger hos Kold. Et implantat hvor Simon Kold på meget professionel vis har udført hele forløbet. Og ellers udfører Emil Aarestrup mine øvrige behandlinger, altid me... Leggi di più
Ekstrem professionel, venlig og meget imødekommedde. Jeg havde frygtet det værste, og eftersom, at jeg skulle have fjernet 4 dele af spisestellet. Så var der lidt frygt. Men Simon Kold, ham se... Leggi di più
Jeg fik opereret en visdomstand i undermunden hos Simon Kold ved Oris Tandlægerne Kold i Herning, og havde en fantastisk oplevelse. Jeg var nervøs for operationen, især fordi tandens rod gjorde det... Leggi di più
De tandlæger, jeg har været inde hos, besvarer mine spørgsmål med stor imødekommenhed og giver gode fif. Den eneste grund til at de ikke får 5, er at der ofte er små eller større forsinkelser, heldigv... Leggi di più
Bryggergade 10, 7400, Herning, Danimarca

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 98% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 48 ore
Ikke noen specielle kommentarer, var bare godt til med det hele og mit antal stjerner beskriver min oplevelse ganske fint.

Risposta di ORIS Tandlægerne - Kold (Herning)
Generelt dårlige og griske og holder ikke hvad de lover……..
Lang historie.

Risposta di ORIS Tandlægerne - Kold (Herning)
Tak for fin behandling, det er fantastisk at få en kindtand trukket ud, uden at mærke noget som helst, hverken bedøvelse, operation, efterfølgende ingen generelle mærkbar forskel fra før tanden blev trukket ud.
Jeg må sige der er sket mærkbare forskel at gå til tandlæge fra 20 år siden og til nu, og ja som at gå på restaurant, vælger man de bedste i landet bliver oplevelsen også derefter, derfor 5 STORE 👍👍👍👍👍til et at landets bedste klinikker, Tak for hjælpen og behagelig behandling..
Tak👌

Hej
Var hos Nanna Kjær Toft og hun er rigtig dygtig

Risposta di ORIS Tandlægerne - Kold (Herning)
Det at man føler sig både set og hørt. Man er helt tryg i situationen.

Risposta di ORIS Tandlægerne - Kold (Herning)
Super professionel og børnevenlig behandling. Vi havde en rigtig god og tryg oplevelse, da vores søn på 8 skulle i narkose og have opereret en tand ud. Vi følte der var god tid til og os. Informationsniveauet før operationen var i top + opfølgning bagefter var helt som det skulle være.

Risposta di ORIS Tandlægerne - Kold (Herning)
Jeg kører gerne en time for at komme til tandlæge.
De er altid søde og for altid den bedste og mest kompetente behandling.

Fantastisk service
Alle har smil på, samt godt humør.
Opfølgende service behandlinger, er også blevet udført, samt uden beregning.

Risposta di ORIS Tandlægerne - Kold (Herning)
God og venlig personale. Tandlægen meget behagelig, men måske en lidt usikkert tandrensning føltes ikke som særlig rutineret tandplejer.

Risposta di ORIS Tandlægerne - Kold (Herning)
Man følte sig meget tryg og utrolige sød og imødekommen personale.😍

Risposta di ORIS Tandlægerne - Kold (Herning)
Meget venlig og dygtig tandplejer, som grundigt satte mig ind i hvad der fremad rettet skal ske. Gik derfra med stor ro i maven.

Risposta di ORIS Tandlægerne - Kold (Herning)
jeg fik en grundig forklaring på hvad der skulle laves, og hvad der evt. kunne komme af problemer i fremtiden.

Risposta di ORIS Tandlægerne - Kold (Herning)
Venlige mennesker og ingen ventetid af betydning i forhold til det aftalte tidspunkt.

Personalet!

Risposta di ORIS Tandlægerne - Kold (Herning)
God service, nærvær og vejledning.
Fagligheden er også i top, de ville have farven på implantater til at matche 100 %.
Sidst, rigtig flot resultat.