ORIS Tandlægerne - KalundborgRecensioni

TrustScore 5 su 5

Kordilgade 18, 1.sal, 4400 Kalundborg, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Denne gang var det kun et tandeftersyn og en tandrensning hos Hashmat Yousufi. Han er en rar fyr og giver en grundig tandrensning, og er god til at forklare og rådgive. Ham har Didde været heldig med... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Søde tandlæger og god guidning igennem besøgene Klinik assistenterne er virkelig dygtige især Patricia deroppe fra da hun yder både omsorg ro og tryghed i hendes nærvær. Så dem der lider af tandlæg... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Fin og kompetent behandling. Behagelige rammer. Men jeres bookingsystem virker ikke: - det var ikke muligt at se den aftalte tid - det eksisterende password virkede ikke - det nye password ville... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ramone er virkelig dygtig, rolig og tillidsvækkende. Jeg følte mig tryg og godt informeret hele vejen igennem. Klinikken er indbydende, og personalet er søde og professionelle. Det er tydeligt, at R... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

6. Servizio di sbiancamento dei denti

Informazioni su ORIS Tandlægerne - Kalundborg

Scritti dall'azienda

Om ORIS Tandlægerne
ORIS Tandlægerne er en landsdækkende tandlægekæde med 19 klinikker, hvor kvalitet er omdrejningspunktet. ORIS Tandlægerne er ejet af tandlæger og fælles for ORIS-klinikkerne er ambitionen om at gøre det absolut bedste for patienterne. Vi uddanner ikke alle til at kunne alt, men til at kunne noget forskelligt, så vi sammen kan det hele. Vores værktøjer er høj faglighed og kvalitet, det mest moderne udstyr og et mål om at være Danmarks bedste dentale arbejdsplads.

Hvad betyder ORIS?
ORIS betyder "mundens" på latin. Derfor hedder vi ORIS Tandlægerne. Det er ikke tilfældigt, at der i O'et i vores logo er en taleboble. Det vigtigste er nemlig samarbejdet mellem dig og os. Det er tilliden, dialogen og samarbejdet, der skaber forudsætningerne for den bedste tandsundhed for netop dig.

Tandsundhed
Vi tror på, at tandsundhed er meget mere end blot at undgå huller i tænderne. Vi har derfor udarbejdet et patientmagasin "Tandsundhed" med ønsket om at højne sundheden. Ikke bare tændernes sundhed, men hele kroppens sundhed. Vi ved nemlig, at den almene tandsundhed er tæt forbundet med tandsundheden. Du kan få et eksemplar af magasinet med hjem, når du besøger en ORIS klinik næste gang - og ellers kan du også læse magasinet på vores hjemmeside: www.oris.dk

Vi hjælper dig, hvis du har tandlægeskræk

Scritti dall'azienda

Vi har mange års erfaringer med afprøvede metoder i forhold til at afhjælpe tandlægeskræk
Måske afholder din tandlægeskræk dig helt fra at gå til tandlægen, hvilket kan gå ud over din tandsundhed og ikke mindst generelle sundhed. Måske er det mere et spørgsmål om, at du føler ubehag, når du skal til tandlægen og ikke bryder dig om at være på en tandlægeklinik og derfor måske udsætter dine tandlægebesøg. Hos ORIS Tandlægerne tager vi dig seriøst, og vi gør alt hvad vi kan for at afhjælpe din skræk, så du kan komme regelmæssigt til tandlægen og passe godt på dine tænder og din sundhed. Alt vores personale på ORIS-klinikkerne har forståelse for, kendskab til og erfaring med tandlægeskræk.

Informazioni di contatto

• Kordilgade 18, 1.sal, 4400, Kalundborg, Danimarca

• 59510390
Promotion box for ORIS Tandlægerne - Kalundborg

Tandretning med usynlige skinner?

Book tid til en gratis forundersøgelse og se om tandretning er for dig

Eccellente

TrustScore 5 su 5

672 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

1542 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Venlige og kompetente tandlæger og…

Venlige og kompetente tandlæger og tandplejer. Der er altid sådan en god stemning.

3 giugno 2025

Hej Lise,
Vi er glade for at høre, at du synes, at vores behandlere er venlige og kompetente, og at der er en god stemning. Mange tak for din anmeldelse og de fem stjerner!

Valutata 5 stelle su 5

Fin service fra det øjeblik man…

Fin service fra det øjeblik man ankommer til klinikken og flot tandlægearbejde.

2 giugno 2025

Hej Majbritt,
Vi er glade for at høre, at du oplevede god service fra start til slut, og at du er tilfreds med det udførte arbejde. Mange tak for din positive anmeldelse!

Valutata 3 stelle su 5

Upassende anbefaling af tandretning

Mine tænder blev efterset og renset, men jeg blev irriteret over “anbefalingen” om at få rettet tænder - jeg har haft skæve tænder i 40 år og “det tager kun 4-6 måneder at rette dem - men du skal bruge bøjlen resten af dit liv”… Det giver ikke mening - det føltes som en dårlig måde at sælge op på

21 maggio 2025

Hej Sanne,
Tak fordi du tager dig tid til at skrive en anmeldelse til os. Vi er meget kede af, at du har oplevet det på den måde - det er bestemt ikke hensigten. Men vi tager bestemt kritikken til os.

I trygge hænder

Man er i trygge hænder hos personalet ved ORIS Tandlægerne, og man får en god behandling!

30 maggio 2025

Hej Sandra,
Vi er glade for at høre, at du føler dig tryg hos os og at du har fået en god behandling. Tak for din positive anmeldelse, det betyder meget!

Valutata 5 stelle su 5

Søde personaler lige fra receptionen og…

Søde personaler lige fra receptionen og til behandlerne, venlig glad og positiv betjening og information.
Jeg glæder mig til min forestående regulering med skinner 😉
Det bliver så flot 😁

23 maggio 2025

Hej Vivi,
Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores personale og service. Vi ser frem til at hjælpe dig - det bliver nemlig flot!

Tak for rosen til personalet og for at skrive os en anmeldelse!

22 maggio 2025

Hej Claes,
Det er vi glade for, at du synes!
Tak for anmeldelsen.

Vi ønsker dig en god dag,

Good

Good friendly and ok prises

27 maggio 2025

Hi Eirini,
Thank you for the positive review. We are happy that you had a good experience!

Have a good day,
Kind Regards, Mollie/ORIS Tandlægerne

flink medarbejde

29 aprile 2025

Hej Jens-Erling
Det er vi glade for, at du synes.
Mange tak for den fine anmeldelse!

Min tandlæge er super sød og dygtig

Min tandlæge er super sød og dygtig

16 maggio 2025

Hej Kirsten
Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med din tandlæge. Tak for din feedback og rosende ord!

Valutata 5 stelle su 5

At jeg føler mig tryg under jeres…

At jeg føler mig tryg under jeres behandling

28 aprile 2025

Hej Diane
Vi er glade for at høre, at du føler dig tryg under vores behandling. Tak for din positive anmeldelse!

Kom til samme dag da det var lidt akut

Kom til samme dag da det var lidt akut
Og sød tandlæge
Ved det kræver meget at få lattergas i en klinik
Men det ville være fantastisk hvis det kunne skaffes ❤️❤️❤️

8 maggio 2025

Hej Desiree
Vi er glade for at høre, at du fandt tandlægen sød og at du kunne komme til samme dag. Vi håber at det løser sig :-)
Tak for den fine anmeldelse!

Meget venlig betjening

Meget venlig betjening, god tandlæge og assistent

6 maggio 2025

Hej Peter
Tak for din positive anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores tandlæge og klinikassistent.

Første gang jeg var der

Første gang jeg var der, god betjening

21 aprile 2025

Hej Jan
Tak for din positive anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du havde en god første oplevelse!

Kort ventetid

Kort ventetid
Spørgsmål
Hvorfor kan i ikke behandle en rodbehandling det har før være muligt hos jer???????

24 aprile 2025

Hej Hanne,
Tusind tak fordi du tager dig tid til at skrive en anmeldelse til os. Vi er glade for, at du oplevede kort ventetid. Vi kan hjælpe med mange rodbehandlinger, men ind i mellem kan rodbehandlingerne være så komplekse, at vi henviser til en specialist, så vi sikrer det bedst mulige resultat.

Vi håber, du kommer godt i mål med behandlingen.

Faglighed,empati

Faglighed,empati

Lille snak om misfarvet tand som tandplejeren måske få ide’ til at løse

2 maggio 2025

Hej Inge
Tak for de rosende ord! Vi er glade for at høre, at du var tilfreds med tandplejerens faglighed og empati.

Valutata 5 stelle su 5

En venlig stemning fra man træder ind i…

En venlig stemning fra man træder ind i klinikken og en kompetent tandbehandling. Supergodt sted at få ordnet tandproblemerne.

23 aprile 2025

Hej Erik
Tusind tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du følte dig godt tilpas i klinikken og var tilfreds med behandlingen.

Dejligt personale kompetent tandlæge

Dejligt personale kompetent tandlæge
Bar en skam at et eftersyn er steget med 35% i pris på 6 mdr

17 aprile 2025

Hej Dann,
Tak fordi du tager dig tid til at skrive en anmeldelse til os. Vi er meget glade for, at du føler dig i gode hænder hos os :-) Vi genkender ikke, at priserne på eftersyn er steget med 35 %. Prisen på tandeftersyn er en fastprisydelse, og dermed er prisen bestemt ved lov og ens på alle landets tandlægeklinikker.

Du er meget velkommen til at ringe til os på klinikken på tlf. 59510390, så vil vi meget gerne gennemgå din seneste regning med dig.

Fin service

Fin service

8 aprile 2025

Hej Dorthe
Dejligt at du oplevede god service.
Tak for den fine anmeldelse!

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più