Denne gang var det kun et tandeftersyn og en tandrensning hos Hashmat Yousufi. Han er en rar fyr og giver en grundig tandrensning, og er god til at forklare og rådgive. Ham har Didde været heldig med... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Søde tandlæger og god guidning igennem besøgene Klinik assistenterne er virkelig dygtige især Patricia deroppe fra da hun yder både omsorg ro og tryghed i hendes nærvær. Så dem der lider af tandlæg... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Fin og kompetent behandling. Behagelige rammer. Men jeres bookingsystem virker ikke: - det var ikke muligt at se den aftalte tid - det eksisterende password virkede ikke - det nye password ville... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ramone er virkelig dygtig, rolig og tillidsvækkende. Jeg følte mig tryg og godt informeret hele vejen igennem. Klinikken er indbydende, og personalet er søde og professionelle. Det er tydeligt, at R... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Scritti dall'azienda
Kordilgade 18, 1.sal, 4400, Kalundborg, Danimarca

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 48 ore
Come questa azienda usa Trustpilot

Risposta di ORIS Tandlægerne - Kalundborg
Søde og rare mennesker som gjorde at man følte sig tryg trods tandpine

Risposta di ORIS Tandlægerne - Kalundborg
Man bliver mødt af smilende og venligt personale i de lyse og beroligende lokaler.
Før jeg kom til Oris tandlægerne var jeg rigtig nervøs efter gentagende dårlige oplevelser hos andre tandlæger.
Hos Oris Tandlægerne lyttede de til hvad jeg sagde og sørgede for at der var plads til at være nervøs, og sørgede for at jeg fik en god oplevelse.
Det er altid en god oplevelse at komme hos Oris Tandlægerne.(Så godt som det nu kan være at være hos tandlægen)

Risposta di ORIS Tandlægerne - Kalundborg
Jeg havde tabt en plump. Måtte have en akut tid, hvilke jeg fik samme dag. Jeg er i kemo behandling og måtte i princippet ikke gå til tandlæge før jeg havde afsluttet kemo forløbet og 1 mdr senere.
Personalet var så imødekommende- lovede at passe godt på mig, hvilke de gjorde med mundbind, rensede min tand af og fyldte den midlertidig, jeg fik ingen infektioner bagefter, det var en god behandling jeg er taknemmelig for. Jeg vender tilbage og får den lavet efter end kemo og mit immunforsvar er oppe igen.
Tak for godt samarbejde fra tlf opkald, tandlæge og klinik assistent. Tak for jer…

Risposta di ORIS Tandlægerne - Kalundborg
Et besøg hos Lise Langhoff er altid en god oplevelse, også selvom det kan være dyrt. Hun er altid smilende, imødekommende og venlig. Den bedste tandlæge jeg har haft.

Risposta di ORIS Tandlægerne - Kalundborg
Min Tandplejer gjorde mig tryg så jeg ikke mærkede så meget til min tandlægeskræk. Meget kompetent og rolig og fik mig til at slappe af. Jeg er meget anspændt når jeg skal til tandeftersyn og er virkelig klar til at springe ned fra lejet. Stor ros til min tandplejer.

Risposta di ORIS Tandlægerne - Kalundborg
Det var en god oplevelse, fordi det var Lise Langhoff, som jeg var inde hos, hun er bare en venlig og sød tandlæge, meget behagelig.

Risposta di ORIS Tandlægerne - Kalundborg
I fik 5 🌠 sidste jeg skrev. Det vil jeg ikke give denne gang, fordi jeg snakkede med Didde om hvornår jeg igen skulle komme som er i februar og hun sagde jeg skulle ind til en tandplejer og det er jeg virkelig ikke glad for. Jeg har det ikke godt med nye mennesker. Jeg skal nok udredes for ADHD og angst og autisme. Det vil derfor være mega svært for mig at komme ind til en anden. Jeg har her efter jeg er kommet på kontanthjælp taget kontakt til jer igen efter jeg ikke har været der siden jeg var 16/17 år og i dag er jeg 23 år og nu har jeg bare lyst til og smide det hele på gulvet. Jeg har ikke været god til at børste mine tænder i mange år og det er jeg blevet nu. Hvis jeg ikke må komme ind til min tandlæge hele tiden må jeg bare opgive at gå til tandlæge ellers må jeg en anden gang finde en ny tandlæge hvis jeg kommer, så langt. Jeg har haft dårlig oplevelse hos skole tandlægen hvor jeg næsten er kommet ind til en ny hver gang. Jeg har været inde hos didde da den gang jeg var 16/17 år og det gav mig mod på at komme igen indtil hende efter, så mange år. Nu har jeg været inde hos didde 3 gang og jeg er blevet tryg ved at det er hende der har noget med mine tænder. Den første gang efter jeg har kontaktet jer var jeg til tjek om der var huller og det var der og didde fandt 4 huller der skulle laves og de 2 andre gange har jeg fået lavet 2 huller hver gang. Det gå mig virkelig på at jeg skal ind til en tandplejer.

Risposta di ORIS Tandlægerne - Kalundborg
Oplevede en god og hyggelig atmosfære i klinikken og venligt og professionelt personale. Er glad for og har tillid til min tandlæge😊

Risposta di ORIS Tandlægerne - Kalundborg
Den afslappende atmosfære det hele foregår under. Jeg får også altid en god forklaring af problemerne med mine tænder.

Risposta di ORIS Tandlægerne - Kalundborg
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.