Har benyttet denne tandlæge siden jeg var barn. Imødekommende personale der altid er smilende og forstående. Både ved personligt fremmøde og ved telefonisk kontakt. Personligt er min tandlæge Hanne, o... Leggi di più
Assens Ups you did it again 🎶🎶🎶 🤩 Nu er det så en KÆMPE ROS til alle de klinikassistenter som står for tur til at blive anderkendt for jeres super omsorg for os som sidder i stolen med gabet åbe... Leggi di più
2 tydelige punkter gør ORIS, Assens til en 6 * klinik Tandlægen Hanne Lauridsen er utrolig empatisk, arbejder på en behagelig måde, der får os patienter til at falde til ro, og hun giver fin ve... Leggi di più
Veldrevet professionel tandlægeklinik Som du altid vender tilbage til. Tandlægerne ved hvad de laver og de knusende dygtige. Det øvrige personale gør det fantastisk godt og altid med et godt smil d... Leggi di più
Skelvænget 4, 5610, Assens, Danimarca

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 48 ore
Jeg vil ikke anbefale den her i klinikken i Herning, det er dårlig og de snyder i pris så videre. Jeg håber man tænker inden kommer der ind. Det lyve, hvis du kommer for tandrensning, de vil anbefale billeder og de vil gerne få penge for den. Det er helt skørt.

Assens Ups you did it again 🎶🎶🎶 🤩
Nu er det så en KÆMPE ROS til alle de klinikassistenter som står for tur til at blive anderkendt for jeres super omsorg for os som sidder i stolen med gabet åbent 😫
I er jo halvdelen af hele oplevelsen, vi alle har når vi er hos tandlægen. I Assens er alle Jer jeg har mødt virkelig en medalje 🥇 værdi hver og én også alle Jer som sidder i receptionen 👏👏👏

Risposta di ORIS Tandlægerne - Assens
Fik hurtigt en tid ved en tandskade og efterbehandling. Søde og venlige personale

Risposta di ORIS Tandlægerne - Assens
Dygtige, grundige og søde tandlæger, tandplejere og klinikassistenter.

Risposta di ORIS Tandlægerne - Assens
Det er altid en rar og høflig betjening man får hos Oris altid smilende personale der behandler en som andet end kun et nummer i rækken.

Risposta di ORIS Tandlægerne - Assens
Mitra er altid sød, venlig, sjov og forstående, når man faktisk har tandlæge skræk.

Risposta di ORIS Tandlægerne - Assens
Jeg er ALTID meget tilfreds, når det er min gode ven THOMAS der behandler mig- OG det har jeg været i MANGE-Mange år. Jeg er for gammel til at skifte til Tandlæge,- OG hvorfor gøre det-NÅR jeg meget tilfreds- med THOMAS !!!!!!!!!

Risposta di ORIS Tandlægerne - Assens
Altid den samme tandlæge, kender mig og mine tænder, hvilket gør en rolig, da han kender de svage punkter i tænderne og hvad der skal holdes øje med

Risposta di ORIS Tandlægerne - Assens
Jeg er godt tilfreds med min tandlæge,som jeg har haft i mange år. Altid en god behandling.

Risposta di ORIS Tandlægerne - Assens
Jeg fik trukket en kindtand ud og det belv gjort uden, at jeg mærkede noget.
Jeg er altid glad for at komme til tandlæge.
Hilsen
Anne Marie Grønnegaard

Risposta di ORIS Tandlægerne - Assens
Det er altid en fornøjelse at blive behandlet af Thomas. Han har været min tandlæge gennem mange år, og jeg har aldrig været bange for at gå il tandlægen, som mange ellers er.

Risposta di ORIS Tandlægerne - Assens
Mega god tandlæge (Thomas) han fortæller hele tiden hvad der bliver gjort meget betryggende

Risposta di ORIS Tandlægerne - Assens
Pænt, rent og hyggelig venteværelse. Fantastisk dygtig tandlæge, som tillige er tålmodig overfor en pjævset patient som mig.

Risposta di ORIS Tandlægerne - Assens
Jeg har en frygtelig tandlæge skræk, men er bare super gode til at tage hånd om det. TAK for jer