L'azienda ha risposto
Super professionele begeleiding en aanpak. Janneke is heel erg goed in wat ze doet en prettig persoon ze heeft ontzettend veel kennis en ervaring. Een echte aanrader en een kanjer is ze
L'azienda ha risposto
Een bijzondere ervaring! Janneke is kundig, gezellig, eerlijk en heeft alle tijd voor iedereen afzonderlijk. Je leert bijna zonder dat je het merkt in een relaxte, ontspannen omgeving. Je komt er ener... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Janneke geeft wat ze belooft en misschien zelfs wel meer. Goede training, (met direct) bruikbare informatie en tips. Duidelijke reader. Eten was heerlijk en gezond, mooie omgeving. Een topdag. K... Leggi di più
De verrassende basis en ontwikkeling voor persoonlijke groei, 1-op-1 trainingen of small group, op een manier die jou past. Op z’n Jannekus is persoonlijk, professioneel, positief, energiek en volledig op maat. Bij de trainingen sta jij centraal, net als: beweging, natuur, kennis en directe toepassing hiervan. De mogelijkheden zijn daardoor grenzeloos. Omdat Op z’n Jannekus, net als iedereen, iets anders is dan anders, is een training nooit hetzelfde. Dus geen doosje of vastomlijnd kader. Toch is er wel een stevige basis, duidelijkheid, een lach en vonk om nooit te vergeten. Juist dat maakt dat het werkt; krachtig en puur.
Voorhoeveweg 5, 6006SV, Weert, Paesi Bassi
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Wat een waardevolle ervaring, die je iedereen gunt! In een prachtige omgeving zorgt Janneke voor veiligheid en vertrouwen, waarbij ze oog en oor heeft voor iedereen. Met haar nuchtere, humoristische en eerlijke blik neemt ze je mee in de theorie en door het proces. Het geeft inzichten en zorgt voor een transitie binnen jezelf. Het brengt je echt iets! Twijfel je nog? Ik zeg doen!

Risposta di Op z'n Jannekus
Super professionele begeleiding en aanpak.
Een echte aanrader en een kanjer is ze

Risposta di Op z'n Jannekus
Ik heb 2x een 1 op 1 familieopstelling gedaan met Janneke en erna nog een keer 3 avonden een familieopstelling in groep, zeer leerrijk dit moet iedereen zichzelf gunnen!
Combinatie tussen theorie en praktijk, heb heel wat inzichten erbij gekregen. Dank je wel!!

Risposta di Op z'n Jannekus
Door zelf representant te mogen staan als Janneke in een opstelling leerde ik haar kennen. Wat een kracht heeft deze vrouw dacht ik toen. Pure kracht. Puur is ze, zeker in haar eigen werk als opsteller en trainer/coach. Ik volgde de driedaagse. Informatie in combinatie met ervaren. Ik raad het iedereen aan!

Risposta di Op z'n Jannekus
Bij Janneke voel je je snel op je gemak. Ze laat jou je eigen weg bewandelen die jij nodig hebt met alle liefde,respect en met een flinke portie kennis. Ook is ze erg betrokken.

Risposta di Op z'n Jannekus
Gisteren opstellingen gehad in een groep. Het voelde goed en veilig. Voor mij nu de 3e keer. De hele dag was super goed verzorgd door Janneke. Tussendoor gaf ze steeds uitleg en inzichten voor iedereen. Hoe het precies zit, moeilijk uit te leggen. Dat kan Janneke super. Dit zou iedereen zich zelf moeten gunnen. Inzichten krijgen, groeien en verwerking. Bedankt lieve Janneke voor deze waardevolle dag, die nog lang zal doorwerken.
Janneke zorgt ervoor dat de cursus een ontzettend gezellige en leerzame (mid)dag van! Als onderwijs personeel is het fijn dat Janneke mee praat vanuit haar ervaringen als docent. Zo weten wijdat ze ook weet waar zij het over heeft.
Fantastisch.
Bij 'Op z'n Jannekus' ben ik opgeleid tot (h)NLP practioner, maar ook gegroeid als persoon.
Janneke is gedreven, intelligent, fanatiek en wat voor mij zo belangrijk was, geloofwaardig. Ze neemt je volledig mee in haar verhaal en passie en doet dit op een prettige en veilige manier.
Het mag blijken dat ik het lastig vind om precies uit te drukken hoe positief ik het ervaren heb, dus sluit ik af met de boodschap: gun jezelf een dagje Janneke!
Elke keer weer een feestje om naar Janneke te mogen.
Warm, gezellig en eerlijk is het contact. Lachen en huilen. Lekker wandelen en kletsen en ondertussen weet Janneke mij precies te raken. De vinger op de zere plek te leggen en mijn ogen te openen. Alle tips zijn direct toepasbaar, alle acties worden helder uitgezet, gesprekken die laag voor laag de diepte ingaan. Dat wat er al is weet Janneke helder te krijgen voor mij. Ik kijk steeds weer uit naar het volgende moment…
Op z’n Jannekus, wat een ervaring rijker. De opleiding (H)NLP Practitioner is een prachtige opleiding en wordt verzorgd door een prachtig mens. De opleiding, het samenzijn met de groep en het coachen heeft me meer gebracht dan ik al hoopte. Janneke haalt het beste, al zit dat soms in je onderbewust zijnde, in je naar boven. Je mag er zijn wie je bent, maar ze zal altijd proberen je meer te laten zijn dan wie JIJ denkt dat je bent. Voor mij voelt dat als een oprechte, goede coach. Haar persoonlijke touch (de koffietjes en de lekkernijen), haar opleidingsplek (bosrijke omgeving), haar positiviteit, alles draagt bij aan de invulling van de opleiding.
Afgelopen jaar heb ik samen met vier fantastische collega’s de training docentcoach mogen volgen bij Janneke.
Wat een beleving! Wat hebben we veel geoefend, gelachen ,gewandeld en heel veel geleerd in een prachtige omgeving.
In tien dagen zijn we opgeleid tot (H) NLP practitioner, op een hele prettige en praktische manier.
Janneke is een hele kundige, energieke en positieve vrouw met humor en veel onderwijservaring. Met veel treffende voorbeelden heeft ze ons heel veel geleerd m.b.t. het voeren van goede gesprekken, in een veilige omgeving.
Dankjewel Janneke, je bent heel bijzonder!
Nog nooit zo'n persoonlijke, interessante en leerzame cursus gevolgd als bij Janneke!
Niet alleen heel veel geleerd op een leuke manier, maar ook geleerd de beste versie van mijzelf te zijn.
Voor iedereen een aanrader!
Kan niet een slecht iets bedenken als verbeterpunt. Ga zo door Janneke!
Ik ken Janneke al een tijdje, maar was nog niet bekend met Op z’n Jannekus. Na het volgen van een traject bij haar ben ik nu echter onder de indruk. Janneke straalt positiviteit uit en je merkt dat ze je echt wil helpen in alles wat ze doet. Ze doet dit allemaal op haar eigen unieke manier. Op z’n Jannekus. Ze biedt een op maat gemaakt traject aan, waarbij ze echt aandacht heeft voor jou als individu. Ze luistert goed en ze geeft praktische tips waarmee je daadwerkelijk vooruit kunt. Janneke is absoluut een topper! Ik zou het iedereen aanraden om een traject bij Janneke te volgen en het zelf te ervaren. Je zult vol energie naar buiten stappen!
Een bijzondere ervaring! Janneke is kundig, gezellig, eerlijk en heeft alle tijd voor iedereen afzonderlijk. Je leert bijna zonder dat je het merkt in een relaxte, ontspannen omgeving. Je komt er energized vandaan!

Risposta di Op z'n Jannekus
Janneke weet haar doelgroep op de juiste manier op hun gemak te stellen en kan goed luisteren. Haar aanpak is zeer vriendelijk, professioneel en op de persoon gericht.

Risposta di Op z'n Jannekus
Echt een investering in jezelf!
Combinatie tussen theorie en praktijk, praten en wandelen en na deze dag natuurlijk zelf aan de slag!
Janneke is een echte professional met kennis van zaken. Mijn traject bij haar bestaat uit verschillende aspecten wat precies aansluit bij mijn vragen en behoeften. Ze zorgt altijd voor een warm welkom met persoonlijke touch! De trainingsdagen zijn heel verschillend en elke keer ga ik met positieve energie en veel nieuwe kennis naar huis.
Een traject bij Op z'n Jannekus is niet alleen ontzettend leerzaam, het is ook een bijzondere beleving.
Ik zou haar bij iedereen aanraden, want ze kan iedereen iets meegeven, dat weet ik wel zeker!

Risposta di Op z'n Jannekus
Super dag gehad. We zijn meteen van start gegaan met leren voor het eindexamen, daarna hebben we een pauze gehad en een broodtje gegeten. En daarna nog een keer alles gegeven. na dat we klaar waren zat mijn hoofd echt vol. Maar na het kickboxen met Janneke was ik weer topfit. Kort om een leerzame en leuke dag!!!

Risposta di Op z'n Jannekus
Wat een heerlijke ontspannen dag gehad bij op z'n Jannekus. Je voelt je welkom en er straalt rust en warmte uit van Janneke waardoor je je meteen speciaal voelt . De dag verliep heel relaxed met een aangename afwisseling van gesprekken en heerlijk wandelen in de bossen. Veel inzichten gekregen maar vooral een dag waarin je alleen maar in het moment bent! Een aanrader ABSOLUUT!!

Risposta di Op z'n Jannekus
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.