Företagsversionen av gängkriminella. Se Uppdrag granskning "Fallet Therese" för att se hur de sköter sin verksamhet. Tydligen är inte Therese det enda fallet där de skött sig uselt. De verkar enb... Leggi di più
Svtplay, Uppdrag granskning "Var är Therese?" Önskar att Optio skulle ta sitt ansvar, det är fler som arbetar där och någon bör skämmas så till den grad att hen tar ansvar över vad dem har stäl... Leggi di più
Man behöver bara se SVT:s Uppdrag Granskning om Therese m fl för att förstå vad det är för förvaltare & ägare som styr och jobbar i företaget. Så fruktansvärt omänskligt att hantera människor på det s... Leggi di più
Uruselt, min stackars son har haft två kvinnliga lika usla förvaltare från Optio. Varav den ena är kvinnan som nämndes i Uppdrag granskning. Stackars människor som får så kallad 'hjälp' av Optio.... Leggi di più
Le persone hanno visualizzato anche
Fallet Therese
Fallet Therese, behövs det sägas mer? Ryggradslösa.
Ett företag med kriminella förvaltare…
Ett företag med kriminella förvaltare som utnyttjar landets svagaste. En skamfäck för samhället. "Försvarstalet" på Optios hemsida visar även med önskvärd tydlighet vilket oseriöst och farligt oprofessionellt företag detta är.
Mest oseriösa företag jag varit med om
Mest oseriösa företag jag varit med om. Svarar inte företag som har förfallna fakturor och är oerhört oprofessionella. Speciellt Jenny på optio, är ytterst otrevlig och har jättedålig kommunikation med sina kunder.
SKÄMS!
Att ett företag som Optio får verka i Sverige är skandal. Cynisk verksamhet där klientperspektivet verkar satt ur spel, istället är det effektiv stordrift med upp till 50 klienter per förvaltare. Maktgalna och pengafixerade personer som styr i grunden, som dessutom inte ens har ryggrad nog att prata med journalister.
OBS! Grundaren som ligger bakom Optio har september 2024 startat ett nytt företag med namn ”Sveriges förvaltarenhet AB” för att fortsätta utnyttja samhällets svagaste - gå in och recensera även detta företag! De ska inte komma undan med att göra på det här viset.
OCH skäms på er politiker, regioner och kommuner som låter detta pågå.
Tack uppdrag granskning för ert jobb!
Jag hade Emilia gripvall som förvaltare…
Jag hade Emilia gripvall som förvaltare på optio AB i ca 2 års tid. Jag har ALDRIG varit med om nått liknande. Hon var mer intresserad av att tillgodose hennes privata behov, än att sköta sitt jobb som den förvaltare hon var. Jag fick tack och lov byta förvaltare för nått år sen. Men jag drabbas fortfarande av det hon ställde till med. Jag förstår inte hur dom fortfarande kan ha öppet. Jag skickade ett brev till Peter sporrstedt om hur den här Emilia gripvall jobbade, men han skrev i princip att han står bakom henne. Hon var väldigt olämplig som förvaltare, väldigt.
Företagsversionen av gängkriminella.
Företagsversionen av gängkriminella.
Se Uppdrag granskning "Fallet Therese" för att se hur de sköter sin verksamhet.
Tydligen är inte Therese det enda fallet där de skött sig uselt.
De verkar enbart bry sig om pengar.
Är den enda kriteriet för att få arbeta där att man är psykopat?
De borde utredas och sättas i konkurs. Alla på det företaget borde få livstids näringsförbud.
Under all kritik...
De jävlas med utsatta människor och deras känslor. Skiter fullständigt i människors behov. Detta bolag är under all kritik och det finns ingenting att göra för att förbättra. Hur kommer det sig att bolaget fortfarande finns och är aktivt? Vi kräver att bolaget sätts i konkurs och det är omedelbart!
Företaget borde inte få finnas så som…
Företaget borde inte få finnas så som man missbrukar sin makt
Oseriösa
Oseriösa, ryggradslösa, cyniska och alltigenom vidriga både ägare, styrelsen och dom svinen som vill vara anställda av ett scam bolag. Helvetet nästa för dom alla
Fruktansvärt bolag som inte tar sitt…
Fruktansvärt bolag som inte tar sitt uppdrag på allvar och begår grova övergrepp på sina huvudmän
KOLLA UPPDRAG GRANSKNING
Företag som begår grova övergrepp
OBS! Nils Peter Sporrstedt som ligger bakom Optio har september 2024 startat ett nytt företag med namn ”Sveriges förvaltarenhet AB” för att fortsätta utnyttja samhällets svagaste - gå in och recensera även detta företag! OBS!!! Företag som begår grova övergrepp, tar kontroll över människor med förvaltarskap utan myndighetsbeslut se fallet Arne, se Uppdrag Granskning om fallet Therese som de skurit av från sina nära och kära mot hennes vilja. Omsätter drygt 27MSEK med drygt 8MSEK i vinst 2023 med Nils Peter Sporrstedt i spetsen, allt för pengarna! Hitta info om bolaget på allabolag.se
Uppdrag granskning säger tillräckligt.
Uppdrag granskning säger tillräckligt.
Hur kan det ens få gå till såhär..
Hur kan det ens få gå till såhär... SVT:s Uppdrag Granskning
Vi borde sätta ägarna till Optio under…
Vi borde sätta ägarna till Optio under förvaltarskap, de kan tydligen inte sköta sig och har stort behov av hjälp.
USCH
Vi, Folket , kommer göra ALLT i vår makt för att såna som ni ALDRIG ska få behandla de redan utsatta .
Skäms på er !
USCH
Sätt företaget i konkurs omedelbart
Sätt företaget i konkurs omedelbart
Kriminellt!
Finns det någon kontroll i Sverige hur våra skattepengar används? Kriminell verksamhet på skattebetalarnas bekostnad.
Hur kan våran regering inte ändra lagen…
Hur kan våran regering inte ändra lagen så att sådant ruffen och båg företag får fortsätta. Som godeman blir man mörkrädd
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.