Vaskeladden AS Recensioni 27

TrustScore 4.5 su 5

4,4

Opp igjennom årene har vi hatt en del ulike vaske firmaer, men ingen har klart å gjøre det like bra som vaskeladden. Jeg må også legge til å si at alt fra punktligheten til firmaet og selve servicen v... Leggi di più

God kommunikasjon i forbindelse med planlegging av oppdraget. Jobben ble profesjonelt gjort av hyggelig og imøtekommende personale.

Vaskeladden AS leverer fantastisk service! Rask kommunikasjon, høy kvalitet og et team som virkelig bryr seg om resultatet. Lokalene ble skinnende rene, og kundeservicen er i toppklasse. Profesjonelle... Leggi di più

Jeg og min samboer var kjøper av et rekkehuset der vaskeladden var blitt engasjert til å vaske ut. Huset var på 190kvm. Vi hadde termin 1 uke etter overtakelse, og var veldig fornøyd med at vi fikk fl... Leggi di più

4,4

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Supert firma

Supert firma
Fikk fantastisk hjelp på kort tid. Huset skinte. Evig takknemlig for jobben jentene deres gjorde. Tusen hjertelig takk Sander og August for magisk service. Anbefales på det sterkeste.

25 aprile 2025

Risposta di Vaskeladden AS

Tusen takk for en fantastisk tilbakemelding! Vi setter stor pris på tilliten og er glade for at du er fornøyd med både servicen og resultatet. Vi gjør vårt beste for å stille opp på kort varsel og levere høy kvalitet hver gang. Det betyr mye for oss å få så gode anbefalinger. Takk for at du valgte oss!

Godt vakset til en fin pris

Meget godt vasket til en fin pris! Punktlige og høflige. Anbefales virkelig. Ekte fagfolk

13 giugno 2024

Risposta di Vaskeladden AS

Takk for positiv tilbakemelding. Bare å ta kontakt, hvis et nytt oppdrag skulle dukke opp.

Godt levert!

De holdt tiden som avtalt, enkel og grei kommunikasjon.

Kjempe hyggelig bemanning👌

7 giugno 2024

Takk for det Jørgen ;)

Ryddig og ordentlig

Et vaskebyrå som ga meg en følelse av renslighet jeg liker. Profesjonnelle mennesker som får jobben gjort.

9 aprile 2024

Risposta di Vaskeladden AS

Hyggelig at du ble fornøyd med tjenesten ;)

Aldri vært mer fornøyd med innleid…

Aldri vært mer fornøyd med innleid vaskefirma🤩 Nøye, effektive og rimelige i forhold til andre firmaer jeg har prøvd! Anbefaler på det høyeste, disse kommer jeg til å bruke mer av i tiden fremover.

6 giugno 2024

Risposta di Vaskeladden AS

Tusen takk for tilbakemelding!