De treinreis naar Het Hoge Noorden was een leuke, ontspannen en mooie reis. De reis was perfect georganiseerd, treinen en bussen reden op tijd en waren comfortabel, alhoewel we veel tijd aan reizen he... Leggi di più
De reis -Scottish Grand Train Tour- was voor ons een prachtig avontuur waarbij het programma vlekkeloos verliep. Opreis.nl had de planning en de locaties prima op elkaar afgestemd. Keurige hotels op l... Leggi di più
De treinreis in Schotland en de Ferry er naar toe was erg goed georganiseerd. Zowel door middel van een duidelijke digitale versie van reisbescheiden alsmede een adequate video hoe de treinkaartjes ui... Leggi di più
Alles tot in de puntjes geregeld, prima hotels en strak reisschema. Van trein , bus en ferry, het noorden op allerlei manieren gezien. Alle plaatsen waar we zijn geweest waren het bezoek waard en Abi... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Bij Opreis.nl vind je de mooiste treinreizen door Europa. Onze volledig verzorgde treinreizen zijn inclusief trein tickets met indien mogelijk plaatsreservering, OV-vriendelijke hotels met ontbijt én 24/7 telefonische support onderweg. Zo helpen onze treinspecialisten jou om zorgeloos te genieten van een duurzame, avontuurlijke en ontspannen treinrondreis in Europa. Kies je voor een treinreis door de adembenemende natuur van Noorwegen of Schotland? Een treinvakantie met de heerlijke gastronomie van Italië of Spanje? Of reis je per trein over Europa’s mooiste treintrajecten in Zwitserland? In ons aanbod met bijna 20 eco-vriendelijke treinreizen vind je het allemaal. Bij Opreis.nl werken we vanuit de overtuiging dat reizen en duurzaamheid hand in hand kunnen gaan. Het is onze missie om treinreizen tot een (meer dan) volwaardig alternatief te maken voor auto- en vliegvakanties. Dat doen we door reizigers te inspireren met unieke treinreizen die altijd voldoen aan de drie Opreis.nl basisprincipes: duurzaam, avontuurlijk en ontspannen. Vanuit deze duurzame ambities hebben we Opreis.nl gelanceerd als nieuw initiatief van Mevo Reizen, dat meer dan 20 jaar ervaring heeft met het organiseren van verre treinreizen. De focus van Opreis.nl ligt op reizen per trein binnen Europa zónder vliegreizen, waarmee we de milieu-impact van onze reizen tot het minimum beperken. De resterende CO2-uitstoot compenseren we via een samenwerking met het lokale CO2-compensatieprogramma. Zo maken we reizen niet alleen duurzamer, maar zelfs CO2-neutraal.
Hooghiemstraplein 115, 3513 AZ, Utrecht, Paesi Bassi
- 030 2271870
- info@opreis.nl
- opreis.nl
Mooi aanbod met prachtige treinreizen
Mooi aanbod met prachtige treinreizen. Nu al twee uitstekende ervaringen. De reis werd perfect geregeld, van alles is mogelijk in overleg, er wordt goed meegedacht. Vriendelijke en behulpzame mensen. Goede en snelle communicatie, goed bereikbaar, incl 24-uurservice. Fijne hotels op loopafstand van de stations. Absoluut een aanrader, zelf gaan we een volgende keer zeker weer met Opreis.nl op vakantie!
Geweldige vakantie-ervaring
De reis was evenwichtig samengesteld met voldoende balans tussen reizen en verblijven. We werden duidelijk geïnformeerd over last-minute aanpassingen aan de reis, veroorzaakt door andere partijen.
We kregen ook leuke suggesties voor activiteiten ter plaatse.
Toppie👍
We zijn 5 dagen geleden terug van een prachtige vakantie in Noorwegen. Dankzij opreis.nl is alles perfect gelopen. Je kunt ze ten alle tijden telefonisch, per e-mail of per what’s app bereiken wat je een gerustgesteld gevoel geeft. Op 1 hotel na (Thon hotel Astoria in Oslo) waren alle hotels heel erg goed.
Alles was tot in de puntjes geregeld. Ga zo door Opreis.nl! Groetjes, Trees Nanarjain
Heerlijke 14-daagse treinreis door Toscane & Cinque Terre
Medio augustus 2024 intens genoten van een heerlijke 14-daagse treinreis door Toscane & Cinque Terre. Voor ons was het een fijne balans tussen actief op stap zijn, tijd voor ontspanning, culinaire- en culturele ervaringen, en dat op een duurzame wijze.
Opreis was vooraf onze 'gids' bij de oriëntatie op een goed bij ons passende reis en ook tijdens de treinreis hebben we ervaren alsof ze 'meereizen'. Opreis hebben wij ervaren als erg behulpzaam, goed meedenkend, vlot handelend en persoonlijk, kortom: klasse!
Opreis.nl goed georganiseerd, 24/7 bereikbaar
Opreis.nl heeft ruimschoots op tijd alle reispapieren gestuurd. Helder en gestructureerd. Mooi samengestelde, individuele reis, met toevoeging van eventuele bezienswaardigheden op de verschillende bestemmingen.
Heel erg fijn was de mogelijkheid van 24/7 contact.
1x gebruik van gemaakt toen we door opstapeling van trein uitval daadwerkelijk leken te stranden.
Vriendelijk en efficiënt werd er meegekeken waar we nog een oplossing vandaan konden toveren.
What a disaster
What a disaster, where do I even start. When went with public transport to Luxemburg from Maastricht. And from Maastricht to Berlin. Trains where delayed what made that you couldn’t take the next one. The tickets that were bought in advance, but the train schedule changed al the sudden. It was that we looked on the booking app the day before, because we had not received the information.
The distance we would have done in 2 hours by car, took us almost 6 hours by train.
Renting a car is much les of a headache, and around the same price.
TOP geregeld.. heerlijke vakantie gehad
Alles is prima geregeld en op elkaar afgestemd.. de hotels niet te ver vanaf het station en met een prima ontbijt.
Ook als er iets wijzigt bij de treinen krijg je daar tijdelijk bericht van.. echt top georganiseerd.. wij doen dit al voor het derde jaar en zijn zeer tevreden.
Omdat de reis overzichtelijk was en tot…
Omdat de reis overzichtelijk was en tot in de puntjes geregeld en omschreven. Alleen konden we niet goed vinden waar we in Tirano moesten inchecken voor het hotel. De hotels waren echt superdeluxe en voorzien van airco op de plekken waar t nodig was. Verder waren we blij dat we voor een extra dag hadden gekozen in Zermatt na de toch best lange heenreis. De slaaptrein is toch niet onze favoriet gebleken omdat slapen niet echt lukte. Verder hebben we genoten van de mooie uitzichten in de Express treinen en de ferry van Fluëlen naar Luzern.
Treinreis Schotland met 'Op Reis'
Wij zijn naar Schotland geweest met Op Reis.
Alles was prima geregeld ; het was heel makkelijk om de treinkaartjes op te halen .
We hebben in korte tijd veel van het prachtige Schotse landschap gezien .
De Hotels waren goed ; sommige zelfs uitmuntend .
Je maakt de tocht zelf maar als je daar behoefte aan hebt kan je aanhaken bij mensen die hetzelfde traject doen .
Een aanrader voor mensen die niet willen vliegen en in korte tijd ( 1 week) wat van Schotland willen zien .
Het hielp natuurlijk ook dat we prachtig weer hadden.
Treinrondreis Zuidnoorwegen
Opreis.nl heeft voor mij gezorgd voor een onvergetelijke vakantie. Door de heldere, enthousiaste en persoonlijke communicatie op ieder moment in het boekingsproces en voorafgaand aan de reis was de spanning van voor het eerst weer solo op reis gaan na 33 jaar snel weg. De reis op zich was prachtig (treinrondreis Zuid-Noorwegen), het vervoer en de accommodaties prima geregeld.
Door opreis zijn wij weer een heerlijke…
Door opreis zijn wij weer een heerlijke vakantie rijker.
De treinreis was weer top in elkaar gezet naar Schotland
Overal twee nachten zoals wij graag wouden
Op naar volgende treinreis
Prachtige treinreis naar Zuid-Noorwegen
Prima reisplanning, goed tijdschema, met duidelijke stoelreserveringen in de trein, goede hotels, en prima cabins op de ferry’s, de laatste zelfs zeer luxe, genoeg overstap tijd tijdens de treinreizen en handzame tips voor de dagen in de steden. Door de reis een mooie indruk gekregen van Zuid-Noorwegen.
Treinrondreis door Zwitserland en Italië
De ons voorgestelde reis was zeer goed en volledig en bij problemen werden we onmiddellijk geholpen,
o. a. de Glacier express die geannuleerd werd en een staking in Italië. Het hoogtepunt vonden we de boottocht over het vierwoudstedenmeer met een raderboot.
We hebben een heel mooie 9-daagse reis…
We hebben een heel mooie 9-daagse reis gemaakt naar Zuid-Noorwegen. Hij was intensief, maar uitstekend begeleid door Op Reis. Per dag konden we kijken wat er op het programma stond en hoe laat we, als het een reisdag was, bij de boot of op het station moesten zijn. Ook toen we een keer met een probleem(pje) zaten en we via WhatsApp naar Op Reis een boodschap stuurden, werd er meteen een goede oplossing voor ons bedacht. Als onze leeftijd het nog toelaat, hebben we erg veel zin om volgend jaar opnieuw met Op Reis in de trein te stappen en bijv. naar Zwitserland te gaan.......! Arjen en Els
Zeer fijne, afwisselende treinrondreis door Zwitserland via Opreis.nl
Het was voor ons de eerste keer, maar we hebben een zeer fijne en afwisselende treinrondreis door Zwitserland gehad via Opreis.nl! Een aanrader! We hadden goede hotels met prima ontbijt op goede locaties en de treinreserveringen waren goed geregeld. Gebruik de SBB-app voor de treinen!
Het verbeterpunt voor Opreis.nl wat betreft de communicatie (daarom toch 4 sterren) n.a.v. het noodweer in Zwitserland wordt aangepakt.
Een prachtig goed georganiseerde reis door Noorwegen
Wij kozen o.a. voor Opreis.nl omdat we het fijn vonden dat ze zo nodig (telefonisch) bereikbaar waren.
Voor we de reis boekten betekende dat dat je even één op één kon sparren. en tijdens de reis gaf ons dat een veilig gevoel. ( We hebben het gelukkig niet nodig gehad - alle treinen/boten gingen volgens plan)
De prachtige reis naar Noorwegen zat prima in elkaar. Wij vonden het fijn dat we twee dagen bij hadden geboekt, waardoor we wat meer rust in de reis hadden.
Daarbij hielp ook mee dat we meestal 's morgens niet vroeg vertrokken. Zo hebben we heel veel gezien en toch ook vakantie gehad.
De eerst opstap vanwaar je maar wilt is ook fijn.
Een goed georganiseerde reis in een prachtig land.
Natuurlijk kom je wel eens een verbeterpuntje tegen, maar er bestaat natuurlijk geen 100% perfecte reis. Er wordt gevraagd om feedback en zo kan de organisatie leren van de ervaringen.
Al met al heeft Opreis.nl ons een mooie herinnering bezorgd.
Geweldige manier om vakantie te houden
Het was heerlijk om ontzorgd op vakantie te gaan. De steden die we bezochten waren al zo indrukwekkend dat het echt heerlijk was om in de trein bij te komen en te schakelen naar een volgende stap. Alles was goed geregeld. Achteraf bleek dat we ook om omboekingen hadden kunnen vragen als een bepaald hotel niet gepast (b)leek. Tijdens de reis hebben we dat niet willen doen. De contacten met Opreis zijn altijd heel plezierig geweest en het is fantastisch om zo ook met een gerust eco-geweten te reizen
Treinreis zuid Noorwegen
Fijne reis gemaakt door zuidnoorwegen 13 dagen, OpReis had alles goed geregeld het klopte helemaal.
Prachtige treinreis naar Italië
Voor het eerst een langere treinreis geboekt, de Ciao Tutti reis naar Italië. De communicatie met Opreis.nl was vanaf het boeken tot aan thuiskomst laagdrempelig en persoonlijk. Tijdens de reis werd goed meegedacht. Zo werd bij een vertraagde trein voor de zekerheid een flixbus geboekt, voor het geval de trein toch niet zou gaan. Achteraf bleek dit niet nodig. Ook werd er nog een ander hotel geboekt zonder dat we hierom gevraagd hadden, omdat deze beter was. De reis was fantastisch. Mooie steden gezien, prachtige fietstochten gemaakt en lekker gegeten!
Geweldig treinrondreis door Zwitserland
Net een paar dagen terug van een geweldige mooie reis door Zwitserland georganiseerd door Opreis.nl.
Zij hebben voor ons alle boekingen gedaan en de reis compleet georganiseerd, van de treinreizen, hotelkamers, stoel reserveringen in de trein en bus, en overal ons inziens de beste plaatsen geboekt.
We stonden meteen in contact met Opreis.nl middels de app of via het noodnummer.
Ivm overstromingen werd er meteen een 2de hotel elders geboekt.
Het was een prettig gevoel dat er bij onvoorziene problemen meteen door Opreis.nl actie werd ondernemen om het op te lossen.
Enige tegenvaller tijdens onze reis was de heenreis met de nightjet, mn het sanitair, enkele toiletten waren defect waardoor er veel mensen gebruik moesten maken van die ene die het wel deed met alle gevolgen van dien.
Onze beslissing om de terugreis overdag te maken werd door Opreis.nl meteen geregeld.
Wij bevelen Opreis.nl zeker aan en zullen een volgende treinreis zeker weer bij hun boeken.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.