Bestelling gedaan bij oplosmiddelspecialist zonder Trustpilot te bezoeken. De dag erna toch ff gecheckt hier en toch veel negatieve reviews. Toch maar ff een mailtje gestuurd naar oplosmiddelsp... Leggi di più
Vorige jaren een aantal keren bij besteld. Bestelling werd vlot geleverd. Op 30/03/2022 nieuwe bestelling geplaatst en betaald (1248,18 euro) met factuurnummer 2261706. Volgens hun website waren de... Leggi di più
Mijn ervaring met oplosmiddelspecialist was in het verleden (herhaaldelijke bestelling van zelfde product) vrij behoorlijk. Maar bij mijn laatste bestelling (voor kerst 2021) geplaatst, zie ik net... Leggi di più
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Le persone hanno visualizzato anche
Oplichters in Stein-Geleen
Besteld en daarna nooit meer wat van gehoort.
Ge-emailt gebeld, gedaan alsof ik een nieuwe klant ben,.... niets,....
Dit is de factuur nr.2264568
Inderdaad grote oplichters
Inderdaad grote oplichters; azijn besteld en betaald maar is nooit geleverd.
email reageren ze niet op, telefoon nemen ze niet aan.
166 euro t water in.
M. Meijer
Niets laten horen van betaalde bestelling
20-9 heb ik voor ruim 30 euro 2 flessen buffer besteld.
op 29-9 een vaag bericht dat de zending beschadigd naar hen is terug gezonden en op 3-10 opnieuw verzonden zou worden.
Ik heb 4 dagen geleden een mail gezonden met de vraag waar het bleef.
Nu bellen heeft geen zin, omdat ik een Voice mail tref.
Als ik de recensies lees vrees ik dat ik opgelicht ben voor net een te klein bedrag om aangifte te doen.
Misschien moet ik het uit principieel oogpunt toch maar doen als ik na een laatste sms niet snel wat hoor.
Aceton bestel (12x) en betaald met…
Aceton bestel (12x) en betaald met IDEAL. Na 2 weken niks gehoord te hebben bericht gestuurd of de zending al verstuurd is, maar geen antwoord. Week later via whatsapp bericht gestuurd, nog geen antwoord en staat er online ineens dit: 2022-08-31 14:18 Voorraad afgeboekt, referentie: 'Reservering order 63772'. Had het snel ( iig binnen 2 weken) nodig, dus maar bij polyestershoppen.nl besteld en daar krijg je meteen bevestiging en heb je het binnen 2 werk dagen in huis. Weet niet of het nog komt, we wachten maar af en anders actie ondernemen.
Voor diegene die er baat bij hebben:
7.4 In de aanbieding / overeenkomst genoemde doorloop- en levertijden met betrekking tot de verbintenis zijn geen fatale termijnen. Verzuim treedt daarom niet eerder in dan nadat JAGRO Solutions BV door de wederpartij in gebreke is gesteld, en zij nalaat binnen een redelijk termijn alsnog haar verbintenissen in de overeenkomst na te komen.
7.5 JAGRO Solutions BV is verplicht de opgegeven levertijd of leveringstermijn zoveel als mogelijk in acht te nemen, doch zal zij nimmer aansprakelijk zijn voor enige overschrijding hiervan. Bij overschrijding van de levertijd is JAGRO Solutions BV nimmer gehouden tot enige schadevergoeding van welke aard dan ook. De levertijden opgegeven zijn richtlijnen en hier kunnen dan ook geen rechten aan ontleent worden.
7.6 Bij overschrijding van een levertijd of leveringstermijn geeft de wederpartij niet het recht om de overeenkomst op te zeggen of te ontbinden dan wel afname van goederen te weigeren. In geval van en excessieve overschrijding zullen beide partijen met elkaar in overleg treden.
Waardeloos
Waardeloos. Identieke ervaring als de meesten hieronder. Snel met incasseren, snel met track en trace code maar daarna doodse stilte. Oplichters
I never received my article and when i…
I never received my article and when i called they never picked up. SLEEEEECHT
Dit is wat ik heb meegemaakt
Dit is wat ik heb meegemaakt. Heb in het verleden meermaals besteld. Dat ging altijd goed. 8 weken geleden weer besteld maar ik kreeg niets. Telefoon en mail werden niet beantwoord. Ik vermoedde oplichting. Daarop ben ik langs gegaan. Ik trof een aardige, uiterst welwillende vrouw. Ze deed haar verhaal, persoonlijke problemen (ziekte) en personele problemen waardoor het water haar over de schoenen loopt (dit kan ik allemaal niet controleren, als het klopt zit ze diep in de shit, maar doet er alles aan om eruit te komen.) Ze bood aan het geld terug te storten. Ik had mijn twijfels want elke oplichter heeft een kloppend verhaal. Ze heeft woord gehouden en een dag later stond het op mijn rekening. Ik geef haar het voordeel van de twijfel en bestel in de toekomst weer bij haar als ze de zaken op orde heeft. Ik wens haar veel sterkte
Goede service.
Goede service.
Hier al meerdere malen besteld..
Altijd netjes mijn bestellingen ontvangen..
Eenmaal duurde het wat langer dan normaal, maar dat is keurig opgelost.
Goede service...
BESTEL HIER NOOIT!
Op 30/06/2022 een bestelling geplaatst.. het enige waar ze snel mee zijn is met de email dat de betaling is ontvangen.. voor de rest hoor je 0,0 ! Meerdere emails gestuurd.. geen reactie...
Order: 62832
Factuur: 2263362
Een dikke duim naar beneden voor de firma!!!!!
Mijden!!
Twee artikelen bestel, eentje ontvangen. Aan de andere recensies te zien moet ik daar nog blij mee zijn. Net als bij andere schrijvers, wordt er niet gereageerd op mails. Ik geef niet gauw 1 ster, maar in dit geval is dat nog teveel. Zwaar beneden peil! Mijden dus!
OPLICHTERS - BANDIETEN
Vorige jaren een aantal keren bij besteld. Bestelling werd vlot geleverd.
Op 30/03/2022 nieuwe bestelling geplaatst en betaald (1248,18 euro) met factuurnummer 2261706. Volgens hun website waren de artikelen op voorraad. 1/4 werd snel geleverd. De overige 3/4 nu nog steeds niet. Ik heb al verschillende mails en berichte gestuurd : geen antwoord!
ik heb nog voor bijna 1000 euro betaalde en niet geleverde producten open staan bij hun. Dit is pure oplichterij. Vandaag spreek ik een advocaat aan over deze zaak. Zijn er nog gedupeerden die willen klacht indienen? Zo ja, laat het mij weten.
NOOIT BIJ ANKOPEN
Of het oplichters zijn kan ik zo niet…
Of het oplichters zijn kan ik zo niet zeggen, maar ik heb in oktober 2021 al betaald, maar nog steeds niets ontvangen en er word niet gereageerd op Email of telefoon.
Oplichters
Vorig jaar een aantal keren bij besteld. Bestelling werd vlot geleverd.
Begin maart een bestelling geplaatst. Volgens hun website waren de artikelen op voorraad. De helft werd snel geleverd. De andere helft nu nog steeds niet, na 6 weken.
Dat iets vertraagd geleverd wordt, is geen probleem echter dat er totaal geen communicatie is, dat is een probleem. Bij bellen wordt niet opgenomen. Whatsapp wordt niet op gereageerd. Mails worden niet beantwoord en via je order reageren wordt ook niet op gereageerd. Kortom, je bestelt, je betaalt en je bent je geld kwijt.
Nooit zal ik hier iets bestellen.
Oplichting
Zeer slecht.
Mooie site,werkt perfect tot en met het incasseren van het geld, daarna krijg je een orderbevestiging en dan wordt het stil.
Je bestelling wordt niet verzonden/geleverd, op vragen op de site wordt niet gereageerd, en telefonisch zijn ze niet bereikbaar.
Kortom OPLICHTING.
BESTEL HIER NIETS, JE BENT JE GELD KWIJT.
Van vier bestellingen is 60% niet geleverd
Eind 2021 vier bestellingen geplaatst nummers 56281 - 56272 - 56154 - 55288 hiervan is er één geheel geleverd en één grotendeels en van de twee andere bestellingen is NIETS geleverd. Geld wordt ook niet teruggegeven. Geen reactie op berichten en meerdere telefoonnummers worden geblokkeerd door 'DE OPLICHTINGSSPECIALIST'.
Totaal iemand anders zijn bestelling…
Totaal iemand anders zijn bestelling ontvangen. Slordig maarja we doen allemaal weleens wat fout. Bellen heeft geen zin. Mailen ook niet. Via whatsapp wel contact met excuses en belofte het juiste te sturen. Daarop kreeg ik een enveloppe met een soort koelkast thermometer die ik ook absoluut niet besteld had. Wederom excuses via whatsapp en belofte op herstel. Vanaf toen kon ik vragen naar mijn bestelling wat ik wou maar hoorde niks meer terug. Ook niet via mail. ben nu meer dan 4 maand verder.
Oplichters
EDIT 2:
De aangifte is geplaatst. Na meer dan 2 maanden geen product ontvangen, noch bericht gehad van de verkoper. Ga je schamen.
EDIT 1: Zoals aangegeven in mijn aangetekende brief verwacht ik dat dit probleem voor 24-1-2022 word opgelost. Is dit niet het geval, dan zal ik aangifte tegen u doen. Ik ga ervan uit dat u dit netjes oplost.
Origineel bericht:
Inmiddels al meerdere jaren klant bij dit bedrijf, maar nu opeens wordt mijn bestelling niet meer geleverd? Aangezien hun klantenservice niet opneemt maar ze hier soms wel reageren dus maar via deze weg:
Hallo Jargo...
Ik vraag me ernstig af wat de status van 58976 is, want hij is er nog steeds niet en jullie nemen ook niet op.
Kevin
Zeer slechte service!!
Zeer slechte service!!! Niet bestelling bij deze online shop. Per mail, per whatsapp en telefonisch niet te bereiken. Ik heb herhaaldelijk geprobeerd contact met deze personen te krijgen, tot op heden niet gelukt. Ik heb geen product én geen geld.
Vroeger OK, maar nu belabberde service
Maar bij mijn laatste bestelling (voor kerst 2021) geplaatst, zie ik net hetzelfde als in een aantal reviews. Er werd een tracking aangemaakt en de status is "geleverd", maar niets is minder waar. Geen beweging in de tracking, geen gehoor als ik probeer te bellen, geen reactie op berichten ...
Het is in ieder geval de laatste bestelling geweest!
Bestelling vooruitbetaald
Bestelling vooruitbetaald. Wacht al 6 maanden op de levering, ze reageren niet op e-mail of telefoon. Wij moeten nu incasso inschakelen. Wat een allende.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.