snelle reactie en zeer vriendelijke…
snelle reactie en zeer vriendelijke reactie, ondanks dat ik geen gebruik van de firma kon maken, kreeg ik toch een goed advies. Top!!
Wij leveren en installeren zonnepanelen, laadpalen, thuis accu`s en energiemanagement systemen. Of wij dit goed doen? Onze klanten kunnen het hier aan ons laten weten. Bent u zelf in de markt voor een van deze producten? Kom is kijken op onze website en neem contact op voor een vrijblijvende offerte.
Van heuven goedhartlaan 2 D4, 9406ce, Assen, Paesi Bassi
Komt afspraken na en is snel met reageren. Vakkundig.
Deze installateur heeft echt kennis van zaken en is pas tevreden als het ook echt helemaal in orde is. Snel bereikbaar bij vragen en heeft ook eigenlijk alle (technische) antwoorden. Ik ben erg tevreden met de wijze van installeren en opleveren.
Vriendelijke service van Onne. Snelle reactie met offerte leveren. Kwaliteit producten voor een goed prijs. Goed advies. Laadpaal snel en netjes geïnstalleerd. Alles werkt en doet wat het moet.
Waanzinnig goed bedrijf! Zeer gepassioneerde eigenaar met veel kennis. Goede communicatie, snel schakelen tegen goede prijzen. Ik zal Opgewektinnederland zonder meer aanbevelen.
Ik kan Onno Blijstra Elektro Techniek van harte aanraden. Na een korte zoektocht op Google kwam ik bij hem terecht. Na een verkennende mail,(op zondag) kreeg ik binnen het uur een antwoord. Hij heeft na wat info van mij, op afstand het probleem verholpen.
Na zijn inspanning vroeg ik om de rekening, en zijn antwoord was; "het heeft mij nog geen uur van mijn leven gekost, dus schrijf maar een review" echt top.
prettig gesprek gehad met de heer blijstra
Ik kan Onne zeer aanraden. Erg snelle levering, goed bereikbaar (zelfs in het weekend), deskundig en zeer precies. Groot voordeel is Onne alles zelf regelt: zowel de offerteaanvraag tot het leggen van de panelen en de nazorg. Hierdoor heb je altijd met 1 persoon contact en weet hij precies de situatie. Overigens was Onne ook het goedkoopste van alle partijen die ik heb benaderd.
Zonnepanelen snel geleverd en zeer snel geplaatst . Goede uitleg en erg betrokken na finale montage
Heel goed bereikbaar, reageert snel via telefoon of WhatsApp App
Onne is een vakman, die netjes werkt, goed communiceert en zijn afspraken nakomt. Fullservice zijn de zonnepanelen geleverd. Helemaal super! Een aanrader voor een ieder die zonnepanelen wil plaatsen.
Vorig weekend zijn de zonnepanelen gelegd en ben tot nu toe zeer tevreden over het proces en communicatie.
Er zijn na de aanvraag verschillende offertes gestuurd en de communicatie daarna verliep eenvoudig en goed. Ook tijdens de installatie werd er overlegd waar nodig.
De korte levertijd en concurrerende prijs maken deze partij erg aantrekkelijk om mee in zee te gaan.
Onne is een vakman en komt afspraken na. Hij reageert snel op e-mail en geeft, indien nodig, tekst en uitleg. Offerte is duidelijk en tegen een concurrerende prijs. Kortom erg tevreden.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.