Deze firma zijn echte (Hollandse)gangsters! Beloven een ontstopping vanaf 59€… en uiteindelijk ben je 1250€ kwijt en zit je een paar dagen later weer met dezelfde verstopping! Bij politie langs gewees... Leggi di più
Oplichters! Ik raad iedereen aan om aangifte te doen bij de politie zodat deze gestopt kunnen worden. Nederlandse nummerplaat voor Belgisch bedrijf, konden geen factuur voorleggen, geen verlengkabel b... Leggi di più
Hoe dom kan ik zijn dat ik reviews hier niet gelezen heb. Meer dan 400€ vragen voor 1 uur werk terwijl het probleem niet opgelost is. Nochtans website en zeker aan telefoon vertrouwend maar eens hier,... Leggi di più
PAS OP: dit zijn OPLICHTERS!!! 59,50 EURO + nog wat extra afhankelijk van de duur van de job. Na iets meer dan 2 uur wekt moest ik bijna 3800 (!!!!) Euro betalen. Moest met bancontact, weigerde reken... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Geen oplossing voor de verstopping.
Na een verstopte leiding contact opgenomen met de firma ontstoppingsbedrijf Laurent.Be, ze gingen langskomen zaterdag tussen 10.00 en 12.00 uur, pas om 12.30 uur werd er aangebeld, in het gsm-tijdperk.
Ontstopping direct opgelost al vanaf 59,95 euro....is de belofte op hun website.
De waarheid is een starttarief 165 euro en voorrijkosten 34,95 euro, maw. 199,95 euro om de inkomdeur voorbij te komen.
De Nederlandse werkman gaf de uitleg dat het met een elektrische spiraal onmiddellijk opgelost ging zijn, kostprijs 59,50 euro per meter.
Na een half uur met het apparaat in de leiding en 12 meter doorgedraaid wat het probleem niet opgelost en zat het ergens anders vertelde de man. Op mijn vraag wat nu? Was het antwoord "niet mijn probleem".
De rekening die volgt is onredelijk hoog en zeker in acht genomen dat mijn probleem niet is opgelost.
Ik heb de man gezegd dat zijn factuur onredelijk is maar de boodschap is cash betalen en zonder scrupules is de Nederlandse man vertrokken.
Ik voel mij puur opgelicht door deze firma en op de reviews hier te zien zijn de ervaringen vrij gelijk lopend en alle vrij recent, misschien een onderaannemer die niet professioneel te werk gaat en voor heel wat frustraties zorgt.
Die firma is een en al oplichterij.
Er is een werknemer van jullie bedrijf bij een mevr die ik ken geweest voor een verstopte wc.Hijheeft er een tijdje mee bezig geweest maar kreeg het niet ontstopt.Hij is er ingeweest met een elektrische veer.Maar die mevr heeft wel meer dan 700 euro kunnen betalen voor niets.Andere persoon laten komen en die heeft vast gesteld dat door die veer te gebruiken een bocht is stuk gegaan.Weeral veel kosten.Die mevr zit nu al 2 weken zonder wc.De man die geweest is was een nederlander.En zijn antwoord was,dat is niet mijn probleem.Van mijn part mag die firma zijn boeken sluiten.
Prijs voor ontstopping
We hebben deze firma gebeld voor ontstoppen van de afvoer van de gootsteen.
Opgepast bij deze firma betaal je €1458,47, waar het gangbare tarief €160,00 is!
Dit zijn bedriegers!
Ontstoppingsbedrijflaurent.be: bedriegers die van een ontstopping een pure nachtmerrie gemaakt hebben.
Ik heb deze ontstoppingsfirma gecontacteerd in het kader van een verstopping van de afvoerbuis van de gootsteen in de keuken.
Deze firma heeft een Nederlandse loodgieter gestuurd die mij voor deze interventie 2200 euro aangerekend heeft (direct te betalen) en het probleem niet opgelost heeft (maar dit heeft weten te "verdoezelen" omdat hij een product in de leiding gegoten had waardoor ik drie kwartier de gootsteen niet mocht gebruiken. Ondertussen was de vogel natuurlijk gaan vliegen).
Bovendien heeft deze "loodgieter" het verkeerde materiaal gebruikt waardoor hij de afvoerleidingen die zich in de chape bevinden kapot gemaakt heeft, met een overstroomde keuken en living tot gevolg. Ondertussen heeft ontstoppingsbedrijflaurent.be al onze GSM nummers geblokkeerd en weigeren zowel zij als de "loodgieter" zelf zijn identiteit prijs te geven. Op de factuur heeft de "loodgieter" een Nederlands ondernemingsnummer vermeld dat gelinkt is aan de firma WH Allround uit Helmond, wat blijkbaar een airco installatiebedrijf is.
Ook het bedrag van 2200 euro is frauduleus want het tarief wordt bepaald op basis van het aantal meters dat de loodgieter in de leiding gegaan is. Dit is zogezegd 15 meter, maar blijkt volgens het lekdetectiebedrijf dat ik heb moeten inschakelen technisch gezien onmogelijk. De "loodgieter" is maximaal 1 meter ver geraakt.
Kortom: dit zijn bedriegers die mij een vreselijke nachtmerrie bezorgd hebben.