Goede dienstverlening en daarnaast een aardige kerel. Hij is goed in ze vak en doet waar die voor komt en rekent geen achterlijke prijzen wat helaas vaak wel het geval is bij spoeddiensten.
Wij zijn zoed geholpen door deze loodgieter. Heb het weleens anders meegemaakt met hoge voorrijkosten en dergelijke, je kent het wel van tv.
Leuke man, werkt goed door en had nog wat tips om verstoppingen in de keuken en douche te voorkomen.
Kreeg al snel een telefoontje nav me online aanvraag. Kon dezelfde dat nog een monteur langskomen om het probleem te verhelpen.
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Ontstoppingsbedrijf Almere is uw lokale specialist op het gebied van loodgietersdiensten en verstoppingen. Wij zijn er trots op een breed scala aan diensten aan te bieden om aan al uw loodgietersbehoeften te voldoen, of het nu gaat om een eenvoudige reparatie van een lekkende kraan of complexe rioolreinigingsprojecten. Met jarenlange ervaring in de branche beschikken onze deskundige technici over de kennis en vaardigheden om elk probleem efficiënt en effectief aan te pakken. Bij Ontstoppingsbedrijf Almere begrijpen we hoe belangrijk het is om snel te handelen bij loodgietersproblemen om verdere schade en overlast te voorkomen. Daarom bieden we snelle reactietijden en zijn we 24/7 beschikbaar voor noodgevallen, zodat u nooit lang hoeft te wachten op de hulp die u nodig heeft. Ons doel is niet alleen om uw huidige probleem op te lossen, maar ook om preventieve oplossingen te bieden om toekomstige problemen te voorkomen. We zijn toegewijd aan klanttevredenheid en streven ernaar om elke klus met de grootst mogelijke zorg en professionaliteit uit te voeren. Of u nu een klein huishoudelijk probleem heeft of een grootschalige bedrijfsklus, Ontstoppingsbedrijf Almere staat voor u klaar met betrouwbare, betaalbare en hoogwaardige loodgietersdiensten. Ontdek zelf waarom wij de voorkeurskeuze zijn voor loodgieterswerk in de regio Almere.
Mandelaplein 1, 1314 CG, Almere, Flevoland, Paesi Bassi
- +31363690322
- contact@ontstoppingsbedrijfalmere.com
- ontstoppingsbedrijfalmere.com
Le persone hanno visualizzato anche
Nieuw sanitair laten aansluiten in de…
Nieuw sanitair laten aansluiten in de badkamer, alles zit er netjes in en werkt perfect. De loodgieter was op tijd, had z'n eigen spullen bij en was binnen een paar uur klaar. Hij gaf ook nog wat advies over het onderhoud wat ik wel kon waarderen. Prijs was vooraf duidelijk dus geen verrassingen achteraf. Zou ze zeker aanraden als je op zoek bent naar een betrouwbare loodgieter.
toevallig online gevonden maar me…
toevallig online gevonden maar me verstopping was zo weg en niet duur ook!
Goed betaalbaar ontstoppingsbedrijf
Goed betaalbaar ontstoppingsbedrijf, hebben een hardnekkige verstopping bij ons verholpen.
Opdracht is keurig door hen uitgevoerd.
Hebben bij ons een verstopping opgelost.
Ben heel blij met deze loodgieter
Ben heel blij met deze loodgieter, hing hier een geur die niet te harden was, alles is nu verdwenen.
Normale prijzen en het probleem was…
Normale prijzen en het probleem was snel verholpen.
Aansluiten van nieuw sanitair.
Goede hulp ontvangen bij een verstopte…
Goede hulp ontvangen bij een verstopte afvoer.
Ben goed door e loodgieter van dit…
Ben goed door e loodgieter van dit ontstoppingsbedrijf geholpen. Vriendelijke meneer.
Eerlijke loodgieter
Eerlijke loodgieter. Heeft hier een afvoer ontstopt en de prijs die ik moest afrekenen viel me reuze mee.
Prettige ervaring met deze loodgieter
Prettige ervaring met deze loodgieter. Verstopte afvoer opgelost. Goed uitgevoerd en snel.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.