Ik had een word document aangeleverd, wat anders bij Onlyprint werd afgedrukt (waarschijnlijk heb ik een verouderde versie). Vandaag ontving ik de aangepaste versie (had nog een pdf doorgemaild) via d... Leggi di più
Snelle levering. Helaas een productiefout (bij het verbinden van het boek). Gelijk mailcontact gezocht, waarna er gelijk een 2e versie werd verzonden. Deze was de volgende dag al in huis! Super servic... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Only print? Onlyprint+ Bedoel je. Ze bieden veel meer dan alleen het drukwerk: geweldige service, korte communicatie lijnen, syllabi en kaarten mooi en strak uitgevoerd. Er wordt met je meegedacht! He... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Het was een heel leuke ervaring om met Onlyprint te werken. Mooie website waar je de verschillende mogelijkheden makkelijk kan terugvinden. Bestelling gaat heel makkelijk, de prijzen zijn zeer redelij... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
- Stampante digitale
- Stamperia commerciale
- Servizio di stampa digitale
- Servizio di stampa di inviti
- Negozio di stampe e segnaletica
Scritti dall'azienda
Ruim 20 jaar zijn wij vanuit Landgraaf in de meest zuidelijke provincie van Nederland actief als digitale drukkerij / printshop. Wij leveren drukwerk van hoge kwaliteit voor een scherpe prijs met een focus op snelheid. Je kunt als particulier of zakelijke klant bij ons terecht voor professioneel bind- en drukwerk.
Hoofdstraat 53, 6372 CP, Landgraaf, Paesi Bassi
- +31453020011
- info@onlyprint.nl
- onlyprint.nl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Le persone hanno visualizzato anche
Duidelijk en zeer goed
Goede en duidelijke website. Het proces verloopt geheel geautomatiseerd. Een paar dagen later kreeg ik het drukwerk thuisgestuurd. De opdracht was keurig uitgevoerd tegen een schappelijke prijs.
Goede communicatie, erg tervreden
Goede communicatie, direct en vriendelijk.
Correct en op tijd
Netjes geprint en verpakt
Netjes geprint en verpakt. Snel verzonden.
Online bestellen was makkelijk. Service en kwaliteit zijn goed.
Online bestellen was makkelijk. Vraag die ik had werd telefonisch prettig afgehandeld. Drukwerk was kwalitatief goed en snel bezorgd.
Goed gedrukt, snel geleverd
Goed gedrukt, drie dagen sneller geleverd dan verwacht!
Prima service, blij met OnlyPrint
Bestel vaker bij OnlyPrint.
Snelle en goede service. Handige website en duidelijk bestelproces.
Snelle service en goede kwaliteit!
Supersnelle service
Supersnelle service, meedenkend personeel en snelle en goede levering
Snelle levering en de kwaliteit is goed!
Snelle levering van keurig verzorgde A5…
Snelle levering van keurig verzorgde A5 boekjes.
de levering was in zwart wit
de klantenservice is vriendelijk en behulpzaam

Risposta di Onlyprint
Onlyprint denkt met je mee en is supersnel.
Onlyprint doet er alles aan om je op tijd te helpen met je drukwerk. Als je een foutje maakt in de bestelling nemen ze contact met je op en verbeteren zij de fout, zonder dat dit ten koste gaat van de snelheid. Als vereniging willen we alleen werken met Onlyprint.
Continuïteit in bedrijfsvoering
Goedkoop in vergelijking met anderen, goede kwaliteit, snel, aardig en klantgericht.

Super bedrijf
Super bedrijf. Denken oplossingsgericht en zijn flexibel. Kwaliteit drukwerk is perfect.

Risposta di Onlyprint
Uitgebreide communicatie over de…
Uitgebreide communicatie over de mogelijkheden en snelle levering. Customer service zoals het moet. Top.