Snelle levering. Helaas een productiefout (bij het verbinden van het boek). Gelijk mailcontact gezocht, waarna er gelijk een 2e versie werd verzonden. Deze was de volgende dag al in huis! Super servic... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Only print? Onlyprint+ Bedoel je. Ze bieden veel meer dan alleen het drukwerk: geweldige service, korte communicatie lijnen, syllabi en kaarten mooi en strak uitgevoerd. Er wordt met je meegedacht! He... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Het was een heel leuke ervaring om met Onlyprint te werken. Mooie website waar je de verschillende mogelijkheden makkelijk kan terugvinden. Bestelling gaat heel makkelijk, de prijzen zijn zeer redelij... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
- Stampante digitale
- Stamperia commerciale
- Servizio di stampa digitale
- Servizio di stampa di inviti
- Negozio di stampe e segnaletica
Scritti dall'azienda
Ruim 20 jaar zijn wij vanuit Landgraaf in de meest zuidelijke provincie van Nederland actief als digitale drukkerij / printshop. Wij leveren drukwerk van hoge kwaliteit voor een scherpe prijs met een focus op snelheid. Je kunt als particulier of zakelijke klant bij ons terecht voor professioneel bind- en drukwerk.
Hoofdstraat 53, 6372 CP, Landgraaf, Paesi Bassi
- +31453020011
- info@onlyprint.nl
- onlyprint.nl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Le persone hanno visualizzato anche
Netjes en snel afgeleverd.
Altijd weer superkwaliteit…
Altijd weer superkwaliteit cursusboekjes.
Zeer snel en top kwaliteit
Altijd diktevreden met OnlyPrint
Altijd diktevreden met OnlyPrint! Nette prijzen, voor super nette afwerking! En ook nog heel vlot allemaal. Ik bestel hier keer op keer voor mijn bedrijf.
Goede kwaliteit, vlotte levering, bescheiden prijs
Goede kwaliteit van het kleurendrukwerk, kleuren wel vrij stevig. Vlotte levering binnen 3 dagen. Wel merkwaardig dat je na een dag al bericht van PostNL krijgt dat de levering diezelfde dag nog gaat plaatsvinden, terwijl de werkelijke levering nog 2 dagen op zich laat wachten.
Hele snelle service
Ik heb stickers besteld die een dag later in mn brievenbus lagen. Zien er precies zo uit als besteld, voor een prima prijs!
Mega tevreden
Ik had een word document aangeleverd, wat anders bij Onlyprint werd afgedrukt (waarschijnlijk heb ik een verouderde versie). Vandaag ontving ik de aangepaste versie (had nog een pdf doorgemaild) via de post mét allerlei goodies. Niet dat die goodies nodig waren, maar ik was wél ontzettend gecharmeerd. Hartelijk bedankt Glenn voor hoe je hier mee bent omgegaan. Voor volgend drukwerk, kom ik opnieuw bij jullie aankloppen! Mega dikke merci van een zeer tevreden klant! :-)
Makkelijk besteld en top geleverd
Snel en uitstekend werk
Bestand opgestuurd, binnen een uur melding dat het al in productie was en de volgende dag geleverd. Zoals gewoonlijk zag het er weer keurig verzorgd uit!
Gebruiksvriendelijk site
Gebruiksvriendelijk site. Makkelijk betalen en daarna uploaden van mijn bestand. Prints zijn heel mooi en duidelijk. Ben zeer tevreden.
Prima geholpen en een mooi product…
Prima geholpen en een mooi product toegestuurd gekregen. Echt een aanrader, ook omdat ze meedenken.
Duidelijke en eenvoudige website
Duidelijke en eenvoudige website, eenvoudig in te vullen en bestanden te uploaden.
Snelle verwerking en levering.
Prima kwaliteit.
Snelle service
De bestelling voor de bedankkaarten zijn is op vrijdagmorgen gedaan en die zelfde dag waren ze al geprint en opgestuurd. Snelle service in drukke tijd.
Super prettig bedrijf
Super prettig bedrijf! Toegankelijke overzichtelijke bestelwijze, géén verzendkosten en snelle en goede levering.
Snelle levering en goed kwaliteit
Na een misser van mijn zijde telefonisch contact gehad. Er werd kundig uitgelegd wat ik moest doen en de levering werd snel volgens mijn wensen geleverd.
Topservice
Via mail uitleg gevraagd over hoe ik juist moest bestellen.
Daardoor was alles piekfijn in orde.
Topservice
Er wordt zorgvuldig gekeken naar je…
Er wordt zorgvuldig gekeken naar je bestelling. Super fijn want ik had niet door dat ik mm in plaats van cm had gedaan. Snelle levering en heel tevreden met het resultaat. Liniaal bij voorbeeld zou wel fijn zijn om extra zeker te zijn dat de afdruk goed gaat worden.