Valutata 1 stelle su 5

Een telescoopladder gekocht die volgens de website professioneel was. Een levensgevaarlijke ladder met minimale antislip ribbels.gewoon spekglad. Bericht gedaan en een mail gehad zonder enige excu... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Valutata 5 stelle su 5

Top service snelle reactie klantenservice pakket word snel geleverd en artikelen zijn altijd in goede staat geleverd. ik blijf zeker hier me maandelijkse bestelling doen. ook erg fijn zijn de kortinge... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di cosmetici
  2. Profumeria

Informazioni fornite da varie fonti esterne

OnlineVoordeelShop is een webshop waarin wij oa wasmiddelen, reinigingsmiddelen, shampoos, deo van zowel de bekende A-merken als de minder bekende merken en vele gebruiksartikelen aanbieden. Ook bieden wij hier met grote regelmaat aangekochte partij...

3,7

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

3,7

Tutte le recensioni

8 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 1 stelle su 5

Een telescoopladder gekocht die volgens…

Een telescoopladder gekocht die volgens de website professioneel was.
Een levensgevaarlijke ladder met minimale antislip ribbels.gewoon spekglad.
Bericht gedaan en een mail gehad zonder enige excuus , ik moeste machte maar terug sturen. Verder niets
Is een ladder ook al een machine, geen aandacht aangegeven. Betaal een paar tientje meer. Voor een goedgekeurden telescoop ladder.

24 aprile 2026

Perfect

Perfect, geurtje was 5 euro goedkoper dan bij bol en was ook nog eens nieuw en met een leuk kleinigheidje erbij geleverd. Top service!

22 aprile 2026
Valutata 1 stelle su 5

Ik raad iedereen aan om goed na te…

Ik raad iedereen aan om goed na te denken voordat je hier een product bestelt. Ik heb hier 6 zelfbruiners gekocht, juist omdat ze in verschillende prijsklassen vielen. Wat ik vervolgens ontving was echt niet te bevatten.

Mijn pakket kwam gisteren binnen en alle doppen zaten los. Bij het uitpakken zag ik meteen een bruine vlek: één van de producten was al gaan lekken. Toen ik alles verder controleerde, merkte ik dat sommige flessen duidelijk lichter aanvoelden dan andere. Ik heb ze vervolgens gewogen en inderdaad: waar elk product ongeveer 205 gram zou moeten wegen, zaten er meerdere tussen van slechts 165–175 gram. Slechts 2 producten hadden het juiste gewicht.

Ik heb direct een klacht ingediend bij Voordeelshop. De reactie was snel, maar ik moest zelf een retourlabel uitprinten en het hele pakket terugsturen. Al met al een hoop gedoe, veel teleurstelling en zeker niet wat je verwacht van een bestelling als deze.

27 gennaio 2026

Klantgericht, heel blij.

We hadden een elektrische deken besteld die in eerste instantie uitviel. Dezelfde dag werd al aangeboden om een nieuwe op te sturen, maar wij waren het vertrouwen even kwijt. We mochten de deken houden, die later toch goed bleek te functioneren. Uiteindelijk heeft Onlinevoordeelshop ons de deken zelfs geschonken. Wat een ongelofelijk goede service! Echt top hoe klantgericht dit is opgelost.

26 gennaio 2026
Valutata 5 stelle su 5

Snelle verzending en goede service

Snelle verzending en goede service!
Haarverf besteld, van 1 vd 2 pakken was het dopje vd ontwikkelaar vloeistof afgebroken. Ik heb dit gemeld en zij hebben direct een goede oplossing aangeboden. Hele snelle afhandeling en goede service! 5 sterren waard!

7 novembre 2025
Valutata 4 stelle su 5

Recently ordered a product with damaged…

Recently ordered a product with damaged packaging. For two reasons interesting: sustainable option because those products otherwise will be thrown away and of course pricing. Quick delivery. And good service. The product had been used by former client. Servicedesk responded quick and offered good solutions. New product or discount!

27 ottobre 2025

Miscommunicatie Bol opgelost

21 wasbare luiers gehaald bij bol (leverancier voordeelshop). De luiers begonnen na een maand te lekken en hebben we een klacht ingediend.

Voordeelshop gaf aan dat de luiers terug konden en dat we het geld terug zouden krijgen. Klinkt positief, maar we werden beschuldigd van fraude, omdat de wegwerp inleggers op waren en dus niet mee retour waren gestuurd.

Edit: direct met onlinwvoordeelshop comtact opgenomen buiten bol om en meteen opgelost...

2 agosto 2025

Tevreden!

Thermometer ontvangen en zoals omschreven was de verpakking stuk (daar was de prijs ook naar) maar het product is nieuw!! Netjes de volgende dag in huis..
Ik raad de site zeker aan!!

1 marzo 2025
Valutata 5 stelle su 5

Parfum voor een lage prijs

Enorm tevreden over Onlinevoordeelshop! Ik heb beschadigd product gekocht (uiteraard aangegeven op de site) en daardoor mijn favoriete parfum voor een topprijs kunnen kopen. Alleen omdat er een deuk in het doosje zat, die gaat toch de prullenbak in! Snelle levering, binnen een dag in huis.

4 settembre 2024

Positieve ervaring!

Ik was sceptisch gezien de negatieve reviews, maar dacht ach. Ik kan met PayPal betalen en we zullen het zien.

Ik heb een Braun oorthermometer gekocht. De doos was beschadigd, dit was op de website netjes vermeld.

Nu kan die doos mij geen barst interesseren wanneer ik een flinke korting krijg natuurlijk. Die beland toch gelijk bij het oud papier en ik blijf een gierige Hollander ;-).

Het product was duidelijk in nieuwstaat,werkt top en de verzending was in mijn geval erg snel.

29 gennaio 2025

Goede ervaring!

Als je een beetje zoekt,kan je hier zeker leuke aanbiedingen kopen.Tot nu toe heb ik helemaal geen negatieve ervaring gehad.Zelfs nog binnen een dag bezorgd in de drukke Kerstperiode! Keurig verpakt.Ik vind het een prettige webwinkel,(tot nu toe alleen parfum gekocht)

24 dicembre 2024

Wat een waardeloos bedrijf

Wat een waardeloos bedrijf. Twee lipsticks gekocht en die bleken allebei al open en gebruikt. Ten eerste vind ik dit heel vies en ten tweede staat nergens vermeld dat dit een tweedehands webshop is.
Twee keer een mail gestuurd om een klacht in te dienen en het verzoek om een reactie. Helaas zijn we ruim een week verder en heb op beide mails geen reactie gehad.
Hier dus helemaal niets kopen want je wordt belazerd !!!

11 aprile 2024
Valutata 1 stelle su 5

Na jaren klant toch denken aan stoppen

Al jaren veel parfums gekocht. Was altijd tevreden tot de laatste twee keer helaas.
Natuurlijk met een beschadiging aan de doos vandaar de prijs. Echter eerst een keer de verkeerde parfum gehad edt ipv edp.
Afgelopen weekend een fles gehad waar de verpakking zou ontbreken. Eenmaal thuis ontbrak de dop van de fles en was het lek en er zo’n 1/5 van de fles uitgelekt.
Het was in papier gewikkeld en niet eens met beschermfolie of luchtkussentje.
Het enige wat je krijgt is stuur het maar terug geen tegemoetkoming of antwoord niets.
Helaas toch te denken om te stoppen als klant.

Update:
Na schrijven van review nog een email erachteraan gekregen met 0 zelfreflectie vanuit onlinevoordeelshop en geen oplossing maar alleen maar verwijten aan mijn adres. Uiterst teleurstellen en onprofessioneel.

19 febbraio 2024
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più