Valutata 5 stelle su 5

Snelle levering en denken mee voor oplossingen. Ik had per ongeluk 2 kleuren palen besteld en toen belde ze netjes om te vragen of dat de bedoeling was. Dat was niet zo, dus hebben ze de bestelling a... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Overkapping besteld duidelijke informatie op de website Na bestelling duidelijke info over betaling en levering Is keurig volgens afspraak geleverd door vriendelijke chauffeur Hout ziet er prima u... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Nu al meerdere keren hout besteld bij Onlinetuinhout. Heel prettig en professioneel geholpen. Alles staat op tijd klaar, bestelde materialen kloppen en zijn ook precies zo als verwacht. Of zelfs be... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Eventi e intrattenimento

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Bij Onlinetuinhout.nl koopt u tuinhout van de hoogste kwaliteit: o.a. Douglas hout, vlonderplanken, tuinschermen, tuinpalen en schuttingplanken.

3,8

1 stella

Ha risposto al 83% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde dopo 1 mese o più

Snel en denken mee.

Snelle levering en denken mee voor oplossingen.
Ik had per ongeluk 2 kleuren palen besteld en toen belde ze netjes om te vragen of dat de bedoeling was. Dat was niet zo, dus hebben ze de bestelling aangepast. Snel en persoonlijk contact.

8 aprile 2026

Overkapping…

Overkapping besteld duidelijke informatie op de website
Na bestelling duidelijke info over betaling en levering
Is keurig volgens afspraak geleverd door vriendelijke chauffeur
Hout ziet er prima uit en is ruim bemeten met goede beschrijving en voldoende montagemateriaal
Voor mij prima bedrijf

6 aprile 2026

Telerstellend en geen begrip

Afgelopen maandag heb ik een fietsberging gekocht. 2 dagen geleden heb ik gebeld over de levering en 30 maart kreeg ik bericht over de levering. Ze zouden 1 april leveren en de exacte tijdsindicatie konden ze niet delen. Wel gaven ze aan dat het gebruikelijk is dat ze van tevoren bellen wanneer ze komen bezorgen. Echter, vandaag rond 7 uur bellen ze aan. Zonder vooraf gebeld te hebben. Op dat moment was ik niet in de gelegenheid. Dus heeft de bezorgen bij een parkeerterein ongeveer 15 meter van mijn huis achtergelaten. Het is hier goed aan te geven dat het gaat om een zware pallet. Het is ook goed om aan te geven dat ik voor de levering €85 heb betaald. Daarnaast had ik de verwachting dat ik gebeld zou worden. Dit alles bij elkaar had ik op z'n minst verwacht een kleine compensatie te krijgen. Ik had zelf 50% korting gevraagd op de leverkosten. Maar de klantenservicemedewerker had eigen redenen en argumenten om het niet als redelijk te zien en kwam zelf niet met een tegenvoorstel. Ik ervaar dit als klantonvriendelijk en als het niet hebben van het vermogen om mee te denken.

Wat ik persoonlijk ook heel kwalijk vind, is dat hij mijn woorden verdraait en redenen als brandstofkosten die hoog zijn opgelopen aankaart.

1 aprile 2026
Valutata 5 stelle su 5

snelle levering op datum vriendelijke…

snelle levering op datum vriendelijke persoon en de kwaliteit is super en goede prijs zeker een aanrader voor die een verandering in de tuin doet super

30 marzo 2026

Beste Peter,

Bedankt voor uw mooie review!

Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat u tevreden bent over de levering, kwaliteit en prijs.

Wij wensen u veel plezier met uw tuin en staan in de toekomst graag weer voor u klaar!

Valutata 4 stelle su 5

Vlotte en nette leveringen

We hebben al vaak bestellingen gedaan bij dit bedrijf, en alles wordt altijd keurig en snel geleverd, en tegen aannemelijke prijzen.

23 marzo 2026

Risposta di Onlinetuinhout.nl

Bedankt voor uw mooie woorden en het vertrouwen!

Fijn om te horen dat alles telkens naar wens verloopt en dat u tevreden bent over onze leveringen en prijzen. Daar doen we het voor!

We waarderen het enorm dat u vaker bij ons bestelt en zien u dan ook graag een volgende keer weer!

Valutata 1 stelle su 5

Overkapping gekocht 600 x 430 douglas…

Overkapping gekocht 600 x 430 douglas na twee weken nog voor dakbedekking er op ligt al 5 cm doorgezakt. nu in elkaar gezakt
waardeloos bedrijf dat levensgevaarlijke overkappingen verkoopt

1 gennaio 2026

Bedankt voor uw review.

Het spijt ons om te horen dat u deze ervaring heeft gehad. Veiligheid en kwaliteit staan bij ons uiteraard voorop en wij nemen dit soort meldingen zeer serieus.

Op basis van uw omschrijving herkennen wij het probleem zoals geschetst echter niet direct als een constructief gebrek aan het product zelf. In de praktijk zien wij dat dit soort situaties vrijwel altijd ontstaat wanneer er bij de montage geen (voldoende) dakafschot is aangehouden. Voor een correcte afwatering adviseren wij circa 2 cm afloop per meter, zodat neerslag goed wordt afgevoerd en zich niet ophoopt op het dak.

Zonder deze afloop kan water blijven staan, wat zorgt voor extra belasting op de constructie.

Wij denken uiteraard graag met u mee om de situatie te bekijken en tot een passende oplossing te komen. U kunt hiervoor contact met ons opnemen, zodat we dit samen kunnen beoordelen.

Valutata 1 stelle su 5

Zeer slechte service – onterecht geld ingehouden en geen fatsoenlijke communicatie

Ik heb bij Onlinetuinhout.nl gevelbekleding besteld voor meer dan €2000,00. Op hun website werdt het verkocht als als Kapur (hardhout met duurzaamheidsklasse 2). Wat ik geleverd kreeg bleek keruing te zijn (goedkopere houtsoort met duurzaamheidsklasse 3). Ik heb dit meteen gemeld, inclusief duidelijke onderbouwing en foto’s. Ik heb zelfs van de groothandel waar onlinetuinhout het had ingekocht de bevestiging ontvangen dat het bij mij geleverde product keruing is. De reactie was vanaf het begin afwijzend: men bleef volhouden dat het wél Kapur was, zonder enig bewijs te leveren zoals een productcertificaat of een inkoopfactuur.

Vervolgens heb ik de bestelling retour aangemeld. Toen werd aangegeven dat behalve de bezorgkosten (75 euro) ook nog 150 euro ophaalkosten in rekening gebracht zou worden. Aangezien niet conform geleverd is, had onlinetuinhout zelf de kosten voor rekening moeten nemen. Ik heb zelfs nog geprobeerd om de kosten te middelen. Ik zou de bezorgkosten betalen, en zij zouden het ophalen voor hun rekening nemen. Toen ik na het ophalen van de verkeerde levering klaagde over de kosten die ze wilde inhouden werd door een medewerker (Mark B.) van het bedrijf gedreigd om de inmiddels geretourneerde bestelling weer bij mij voor de deur af te leveren en helemaal niks terug te betalen.

Later werd de productpagina van de website aangepast: waar eerst “Kapur” stond, stond nu ineens alleen nog “hardhout”. Toen ik dit aan onlinetuinhout liet weten, kreeg ik een vijandige reactie terug, zonder dat er inhoudelijk op werd ingegaan.

Omdat er geen oplossing kwam, heb ik de hele communicatie en alle bewijsstukken naar het onafhankelijke keurmerk Qshops gestuurd, waar het bedrijf bij aangesloten is. Pas toen Qshops hen benaderde, heeft Onlinetuinhout (pas na twee weken) een deel van het bedrag terugbetaald — maar zonder enige uitleg werd er alsnog €225 ingehouden, terwijl de fout niet bij mij lag maar bij hun eigen onjuiste productvermelding.

Na herhaaldelijke verzoeken via Qshops weigert Onlinetuinhout nog steeds om dat ingehouden bedrag terug te betalen. Ze blijven simpelweg herhalen dat er “conform geleverd is”, zonder dat op enige manier te onderbouwen.

Kort samengevat:

verkeerde informatie op de website

geen bereidheid om fouten te erkennen

vijandige toon in communicatie

weigering om inhoudelijk te reageren

onterecht €225 ingehouden

pas bewogen toen een keurmerk ging bemiddelen

Voor mij nooit meer. Een bedrijf hoort verantwoordelijkheid te nemen als er iets misgaat. Dat gebeurt hier absoluut niet.

5 settembre 2025

Risposta di Onlinetuinhout.nl

Bedankt voor uw uitgebreide review. We vinden het jammer om te lezen dat u deze ervaring zo heeft gehad, dat is uiteraard niet de bedoeling.

Wij willen hierbij aangeven dat de door u ontvangen partij volgens onze gegevens en levering Kapur betreft. We begrijpen echter dat hier bij u twijfel over is ontstaan, wat natuurlijk vervelend is.

In overleg met u hebben wij de bestelling retour genomen. Vooraf zijn de transportkosten voor het ophalen met u afgestemd en akkoord bevonden. Deze kosten zijn vervolgens verrekend bij de terugbetaling.

We vinden het spijtig dat dit traject voor u niet naar wens is verlopen en dat we hierin niet tot een oplossing zijn gekomen die voor u goed voelt.

Valutata 1 stelle su 5

Geen schuur voor particulier, gebrek aan handleiding

We hebben een dure schuur besteld en o.b.v. De verwachte levering onze planning gemaakt en apparatuur gehuurd. Toen we om een update vroegen gaven ze aan dat de schuur niet meer leverbaar was doordat de producent niet betrouwbaar was. We kregen een andere schuur met vertraging. Daarna nog meer vertraging door het impregnatie proces waardoor wij onze planning moesten omgooien. Schuur onderdelen werden uiteindelijk geleverd met een zeer generieke en beperkte handleiding waar veel zaken in ontbraken, bv hoe het kozijn/ deur geplaatst moest worden. Daar moesten we nagenoeg alles zelf op maat zagen terwijl dit vooraf niet bekend was. Na heel veel mail contact over en weer heeft 1 van de medewerkers mij filmpjes toe gestuurd van Gardero wat uiteindelijk hielp. Gelukkig had ik 2 handige vrienden want als je een doe het zelver ben van gemiddeld niveau gaat het je niet lukken om deze schuur in elkaar te zetten.
Kortom, deze schuur kan naar mijn inzien niet op deze manier verkocht worden aan een particulier zonder duidelijke handleiding.
Ik heb meerdere malen geprobeerd om tot een compromis te komen met de medewerker maar kreeg 0 op het rekest

20 settembre 2025

Risposta di Onlinetuinhout.nl

Bedankt voor uw uitgebreide review. We vinden het vervelend om te lezen dat het traject niet is verlopen zoals u had gehoopt.

De door u bestelde blokhut was oorspronkelijk afkomstig van een leverancier die helaas onverwacht niet meer leverbaar bleek. In overleg met u hebben we daarom gekeken naar een passend alternatief en zijn we uitgekomen op een maatwerk oplossing van een andere leverancier.

Het klopt dat er vervolgens extra levertijd is ontstaan door het impregneren van het hout. We hebben hierin ook de mogelijkheid geboden om de blokhut onbehandeld te leveren, zodat deze sneller geleverd kon worden. In overleg is er gekozen voor de geïmpregneerde variant, wat wij goed begrijpen, maar dit had wel invloed op de levertijd.

Wat betreft de montage: de blokhut wordt geleverd als zelfbouwpakket met handleiding. We begrijpen dat de montage als uitdagend kan worden ervaren. Daarom hebben wij waar mogelijk aanvullende ondersteuning geboden, onder andere door het delen van instructievideo’s en extra toelichting.

Tijdens het traject hebben wij meerdere malen geprobeerd om samen tot een passende oplossing te komen. Uw verzoek om (financiële) compensatie, vanwege de ervaren moeilijkheid bij het plaatsen, konden wij echter niet honoreren.

We vinden het wel fijn om te horen dat de blokhut uiteindelijk staat. We betreuren dat het proces voor u niet naar wens is verlopen.

Mocht u nog vragen hebben of dit verder willen bespreken, dan staan wij uiteraard open voor contact.

Overkapping gekocht 600 x 430 douglas waardeloos bedrijf

Overkapping gekocht 600 x 430 douglas na twee weken nog voor dakbedekking er op ligt al 5 cm doorgezakt. Aannemer erbij gehaald hij zegt levensgevaarlijk dak dat stort een keer in balkjes van 9,5 cm x 5cm dat volgens Aannemer 20 cm moet zijn bij deze overspanning 5cm dikte per meter.
Online tuinhout zegt je kunt zien wat je koopt.
Waardeloos bedrijf

1 settembre 2025

Bedankt voor uw review.

Het spijt ons te horen dat u deze ervaring heeft met de overkapping. Dat is uiteraard niet de bedoeling.

Wij leveren dit type overkapping echter al geruime tijd en in grote aantallen, zonder dat zich dergelijke problemen voordoen. De constructie is afgestemd op normaal gebruik, mits deze correct wordt opgebouwd en geplaatst.

Bij dit type overkapping is het van groot belang dat er voldoende afschot (afloop) wordt aangebracht, zodat regenwater goed kan wegstromen. Wanneer water op het dak blijft staan, kan dit extra belasting geven op de constructie, wat doorzakken kan veroorzaken.

Wij denken uiteraard graag met u mee om dit netjes op te lossen. U kunt hiervoor alsnog contact met ons opnemen.

Kwalitatief rommel!

Ontzettend slechte kwaliteit en de klantenservice is nog slechter.

- vlonderplanken met scheuren geleverd
- vlonderplanken die spontaan scheuren na de vlonder aangelegd te hebben
- maatverschil in planken, worden korter geleverd dan de maat die je besteld hebt
- planken zijn zo krom als een hoepel
- planken komen met "pinholes" volledig onder de gaatjes, maar ze dekken zich in op de site.

GOEDKOOP IS DUURKOOP! En dan zijn ze niet eens zo goedkoop.

Op de mail wordt niet inhoudelijk gereageerd op de klacht wanneer telefonisch aangegeven wordt dat je een foto moet sturen. Omdat we helaas een beschadigde plank toch al bevestigd hadden (wat nog niet van toepassing was toen we de klacht indienden) moesten we op eigen kosten een plank aanschaffen. De plank die we daarvoor terug kregen zat vol gaatjes, hoort erbij volgens de firma.

In het vervolg ga ik naar een bedrijf waar ik zelf mijn spullen uit kan zoeken als ik toch 1300 euro uit ga geven.

8 agosto 2025

Risposta di Onlinetuinhout.nl

Bedankt voor uw review. Vervelend om te lezen dat u dit zo heeft ervaren.

Wij willen hierbij graag toelichten dat de door u gemelde klacht in eerste instantie betrekking had op één vlonderplank met een scheur en de lengte van de geleverde planken. Naar aanleiding van uw melding hebben wij direct om foto’s gevraagd, zodat we dit inhoudelijk konden beoordelen en netjes konden oplossen.

Op basis daarvan hebben wij aangeboden om de betreffende plank kosteloos om te ruilen. Hierbij hebben wij vooraf aangegeven dat de plank niet verwerkt (gezaagd/gemonteerd) mocht zijn. Op het moment van afstemming was dit volgens uw eigen bericht ook nog niet het geval.

De dag vóór de geplande omruiling bleek de plank echter alsnog verwerkt te zijn. Hierdoor was omruilen helaas niet meer mogelijk en was er feitelijk geen plank meer met een dermate gebrek die onbruikbaar was, want deze was gewoon verwerkt. Desondanks hebben wij de transportkosten voor onze rekening genomen en u de plank wel laten betalen.

De overige punten die u noemt, zoals kleine maatverschillen en zogenaamde “pinholes”, zijn natuurlijke eigenschappen van hardhout en worden ook vooraf op onze website toegelicht. Dit valt helaas niet volledig uit te sluiten bij dit type product.

Wij herkennen ons niet in het beeld dat er meerdere planken met gebreken zouden zijn geleverd, aangezien dit niet eerder bij ons is gemeld en de communicatie zich richtte op één specifieke plank.

Wij begrijpen dat dit voor u een vervelende ervaring is geweest, maar zijn van mening dat wij de klacht volgens de geldende procedure en afspraken netjes hebben behandeld.

Prima Service

Overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website. Heel service gericht en wordt snel geleverd.

18 luglio 2025

Risposta di Onlinetuinhout.nl

Bedankt voor uw mooie woorden!

Fijn om te horen dat u onze website als overzichtelijk en gebruiksvriendelijk ervaart en dat de service en levering naar wens zijn verlopen. Daar doen we het voor.

We wensen u veel plezier met uw aankoop en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

Zeer betrouwbaar bedrijf

De website is zeer duidelijk en overzichtelijk. Als je een mail stuurt met een vraag heb je de zelfde dag nog een bevredigend antwoord. De materialen worden zeer goed verpakt. De materialen zijn van zeer goede kwaliteit. De chauffeur was zeer vriendelijk, er erg behulpzaam om mijn pallet dichter bij mijn huis neer te zetten. Want bij een temperatuur van meer dan 25 graden is elke meter minder lopen toch wel erg fijn.

30 giugno 2025

Risposta di Onlinetuinhout.nl

Bedankt voor uw uitgebreide en positieve review!

Fijn om te horen dat u onze website als duidelijk en overzichtelijk ervaart en dat u snel en naar tevredenheid antwoord heeft gekregen op uw vragen. Ook goed om te lezen dat de kwaliteit van de materialen en de verpakking aan uw verwachtingen voldoen.

Daarnaast geven we uw complimenten graag door aan onze chauffeur, mooi dat hij u zo goed heeft geholpen, zeker met de warme temperaturen!

Valutata 5 stelle su 5

Planken besteld netjes geleverd en alle…

Planken besteld netjes geleverd en alle planken waren allemaal recht en van top kwaliteit.

12 maggio 2025

Bedankt voor uw mooie review!

Fijn om te horen dat de planken netjes zijn geleverd en dat de kwaliteit volledig naar wens is. Daar doen we het voor.

mooie ervarng

Verschillende keren tuinhout besteld. De website is duidelijk en de prijzen OK. Onlinetuinhout is iets goedkoper dan een bouwmarkt.

2 maggio 2025

Bedankt voor uw review!

Fijn om te horen dat u al meerdere keren bij ons heeft besteld en dat u tevreden bent over de duidelijkheid van de website en onze prijzen.

We streven ernaar om een goede prijs-kwaliteitverhouding te bieden, dus mooi dat u dit zo ervaart.

Graag tot een volgende keer!

Valutata 5 stelle su 5

Duidelijke website, goede prijzen. Bereikbaar!

De website is duidelijk en de prijzen OK. Denken mee!
Ik had iets vergeten en dat nabesteld. Werd zonder probleem meegeleverd. Telefonisch goed bereikbaar. Mijn bestelde maat was niet voorradig en toen is met mij contact opgenomen om samen te kijken wat te doen. Wachten of kleine wijziging in de order. Dat laatste gedaan en alles perfect en snel geleverd.
Goed meegedacht!

15 aprile 2025

Risposta di Onlinetuinhout.nl

Bedankt voor uw uitgebreide en positieve review!

Fijn om te horen dat u onze website als duidelijk ervaart en dat u tevreden bent over onze service. Goed om te lezen dat het nabestellen soepel is verlopen en dat we hierin met u hebben kunnen meedenken.

Ook mooi dat het contact en het samen zoeken naar een passende oplossing bij de afwijkende maat zo goed is bevallen.

Valutata 5 stelle su 5

11 Douglas tuinschermen online besteld…

11 Douglas tuinschermen online besteld bij OnlineTuinhout in Lelystad. Van deze tuinschermen bleken er een aantal gescheurde planken te hebben. Dit heb ik gemeld en hiervoor zijn door OnlineTuinhout nieuwe planken geleverd. De schermen zijn geschroefd en op die manier ook heel makkelijk te vervangen. De tuinschermen heb ik met kleurloze beits behandeld en zien er perfect uit en supermooi uit. Ben heel blij bij OnlineTuinhout deze schermen te hebben besteld. Ik hoor van iedereen het zeer mooi te vinden en in het vervolg ook daar te bestellen. OnlineTuinhout komt het tuinhout op een vooraf gesproken dag brengen en voor de deur af te leveren. Het is niet alleen mooi, maar ook vriendelijk geprijsd. Ik bedank Rutger en Benjamin voor de vriendelijke en correcte communicatie. Dankjewel OnlineTuinhout-team je hebt er een tevreden klant erbij.

24 marzo 2025

Risposta di Onlinetuinhout.nl

Bedankt voor uw uitgebreide en mooie review!

Fijn om te horen dat de tuinschermen naar wens zijn en dat het netjes is opgelost met de vervangende planken. Goed om te lezen dat u het als prettig heeft ervaren dat deze eenvoudig te vervangen waren.

Ook leuk dat u zoveel positieve reacties uit uw omgeving krijgt — dat is uiteindelijk waar we het voor doen!

Bedankt voor het vertrouwen in ons en voor de vriendelijke woorden richting ons team. Dat waarderen we enorm.

We wensen u veel plezier met uw tuin en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

Valutata 5 stelle su 5

Tevreden over geleverde hardhouten Tuinkast.

Wij zijn zeer tevreden over de behandeling door Onlinetuinhout. Ik heb online een hardhouten tuinkast besteld. Dus op dat moment geen contact gehad met medewerkers. De levering van het product was binnen de aangegeven tijd. De persoon die het goed leverde was zeer correct en met hem was prima te overleggen waar ik het pakket graag gelegd wilde hebben. De tuinkast was prima te monteren voor een niet technisch iemand.

7 aprile 2025

Bedankt voor uw mooie review!

Fijn om te horen dat de levering binnen de aangegeven tijd is verlopen en dat u tevreden bent over onze service. Ook goed om te lezen dat het contact met de chauffeur prettig was en dat er in overleg een geschikte plek is gevonden voor het lossen.

Mooi dat de tuinkast ook goed te monteren was, zelfs zonder technische ervaring — dat is precies wat we willen bereiken.

Valutata 5 stelle su 5

zeer snelle en correcte Levering van…

zeer snelle en correcte Levering van een goed product

4 aprile 2025

Bedankt voor uw mooie review!

Fijn om te horen dat de levering snel en correct is verlopen en dat het product naar wens is. Daar doen we het voor.

We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

Valutata 5 stelle su 5

Goede service - klant staat centraal

Goede service. Alles netjes geregeld. Goede communicatie met betrekking tot nalevering.
Klant staat centraal en goed materiaal wordt geleverd.

21 marzo 2025

Bedankt voor uw mooie review!

Fijn om te horen dat u onze service en communicatie als prettig heeft ervaren, zeker ook rondom de nalevering. Goed om te lezen dat alles netjes is verlopen en dat het materiaal naar wens is.

We stellen het op prijs dat u dit zo benoemt en wensen u veel plezier met uw aankoop!

Onlinetuinhout.nl

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più