Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 1 stelle su 5

Hold jer langt væk

Utroligt inspireret indtil kontrakten blev skrevet under. Derefter lyttede han ikke på hvad jeg sagde. Hans annoncer var kedelige og jeg stoppede ikke selv ved dem. Det endte med total skænderier. Og jeg plejer ikke at skændes med folk. Til sidst stod jeg uden hjemmeside og ingen kunder. Mange penge fattigere. For han har kunnet finger 0 klienter til mig.
Meget dårlig oplevelse, som har været ved at tage lysten fra mig ift at være selvstændig. Hold jer langt væk.

30 giugno 2024
Valutata 5 stelle su 5

Firmaet tager hånd om de kunder der…

Firmaet tager hånd om de kunder der henvender sig til dem, firmaet tager ligeledes hånd omkring håndværkerne som de sender opgaverne videre til og man kan altid rette henvendelse til firmaet hvis der er noget man er i tvivl om. Online Marketing er virkelig gode og et virkelig godt betalingssystem for os håndværker, kan kun anbefale dem

3 febbraio 2025
Valutata 5 stelle su 5

Onlinemarketingnu kan virkelig anbefales!!

Jeg har haft fornøjelsen af at være kunde hos onlinemarketing .Nu, og jeg kan kun give dem mine varmeste anbefalinger. Fra start til slut har de leveret en professionel og imødekommende service.

Deres team er dygtigt, engageret og har virkelig forståelse for, hvordan man skaber resultater. De tog sig tid til at forstå mine behov og skræddersyede en løsning, der passede perfekt til min virksomhed. Resultaterne taler for sig selv – jeg har oplevet en mærkbar vækst i både synlighed og kundetilgang.

Jeg vil især fremhæve deres kommunikation. De er altid tilgængelige, svarer hurtigt og tager sig tid til at forklare strategier og løsninger på en måde, der er nem at forstå. Det skaber en stor tryghed som kunde.

Hvis du leder efter en marketingvirksomhed, der leverer både kvalitet og resultater, så er onlinemarketing .Nu det rette valg!

30 novembre 2024

God at kommunikere med

God at kommunikere med, “fast responder” og proaktiv. Fint mindset og en fornøjelse at arbejde sammen med. Tålmodig, når jeg ikke rigtig forstår “det der computer noget”…
Tak.

13 giugno 2024
Valutata 5 stelle su 5

Sjøberg Massage kontaktede Online…

Sjøberg Massage kontaktede Online Marketing Nu, da vi manglede hjælp til professionel udnyttelse af Facebook og relevant content. Vi har en rigtig god dialog og et godt samarbejde. Vi havde det mål, at vi indenfor 6 uger skulle være fuldt booket og have kunder på venteliste til ledige tider– det opnåede vi. Vi er super tilfreds med vores samarbejde med Marketing Nu.

4 dicembre 2023

Value for money

Jeg kontaktede Mikkel da jeg havde givet op på selv at lave SEO optimering af min hjemmeside. Jeg havde brug for at række ud til flere nye kunder, og må sige der skete ting og sager efter Mikkel havde gennemgået min hjemmeside. Han fik styr på indholdet og dermed søgebarheden. Fik samtidigt opdateret min Google-ads kampagne.
Jeg kan kun anbefale Online Marketing, hvis du vil have øget synlighed og bedre value for money.
Mikkel holder løbende øje med effektiviteten af tiltagene og finjustere. Imens kan jeg bruge energi på det som jeg er god til.

Morten Nielsen // Frimassage

21 dicembre 2023
Valutata 5 stelle su 5

Mikkel er en en digital marketingstjerne! 🔥

Mikkel er en bare en digital marketingstjerne! 🔥
Mikkel er hyret til at løfte vores digitale marketingtilstedeværelse hos BY MINELLA ApS. Et samarbejde der blot lige er begyndt, men jeg er allerede blown away og føler mig i så trygge hænder. Første opgave var bl.a. vores hjemmeside, som har fået en markant make-over! 🙏🏽 Mikkel er super dedikeret, kompetent, hurtig, lærenem, og så har han fingeren på pulsen, når det kommer til det nyeste inden for digital marketing. Der er altid en god og transparent kommunikation, sparring, tilgængelighed og så leverer han til UG! Dette er kun begyndelsen på et langvarigt samarbejde, og jeg glæder mig til at se, hvad vi vil skabe sammen😊

8 agosto 2023

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più