Hos OnlineLingeri.dk i Hobro lykkedes det mig at finde to par udgåede trusser fra Chantelle, som jeg ellers skulle til USA for at bestille. 3 dage efter havde DAO leveret dem i min postkasse. Jeg er... Leggi di più
Har nu handlet der 2 gange. Rigtig seriøs virksomhed. Nem bestilling og hurtig levering. Ved den ene handel blev jeg ringet op fordi en bestilt vare var lidt forsinket fra lageret, men kom hurtigt der... Leggi di più
Hos Onlinelingeri.dk finder du alt i lækkert lingeri, homewear, badetøj, nattøj, undertøj og strømper. Bliv inspireret i vores flotte online lingeri shop
Adelgade 29, 9500, Hobro, Danimarca
- 98520168 / 98520000
- info@onlinelingeri.dk
- onlinelingeri.dk
Skulle returnere varer
Skulle returnere varer, topbetjentning i telefonen og lynhurtig refundering, tak jeg handler klart her igen
Handel trygt her
Virkelig nemt at bestille og hurtig levering, desværre passede det ikke i str.
Men super service med at sende tilbage og penge retur.
Fremragende telefonisk service
Havde købt et sæt Marie Jo Avero til konen - måtte ringe fordi jeg ikke havde fået svar. Fik den sødeste pige i telefonen - Laila! Meget hjælpsom - meget imødekommende. Varen var ikke på lager og måtte bestilles fra Belgien. Bedst af alt så kom varen 2 dage tidligere end forventet!
Cudos til Laila og jer alle!
Tak for professionel og nærværende hjælp!!!
Super god service og meget venlige til…
Super god service og meget venlige til at hjælpe også
Når en ordre driller
Skøn butik
Skøn butik. Lækre varer, god kundeservice og holder hvad de lover.
Super sød og hjælpsom kundeservice!
Super sød line og en dejlig pakke da…
Super sød line og en dejlig pakke da den kom dagen efter bare så glad og jeg vender tilbage til jer
fantastisk kundeservice
fantastisk kundeservice og troværdige varer!
super betjening…
Har handlet med online lingeri flere gange altid hurtig og flot betjening
Fantastisk service!!!
Fantastisk service og hurtig…
Fantastisk service og hurtig ekspedition, ikke sidste gang jeg handler her
Super god kundeservice men betaling for returnering
Super god kundeservice! God pris.
Min eneste anke er, at man selv skal betale for returforsendelse (over 50 kr. med GLS, som de anbefaler), hvis man f.eks. skal have byttet størrelse — altså også selv om man ikke skal have pengene retur.
Top service - hurtig levering
Super betjening. Blev ringet op fordi en trusse ikke kunne leveres i den farve jeg havde bestilt - vi fandt sammen en anden løsning.
Jeg handler meget gerne der en anden gang :-)
Fantastisk service
Fantastisk service, Stort udvalg og hurtig levering. Bestilte fredag eftermiddag og lørdag formiddag kunne pakken hentes.
Super kundeservice
Super kundeservice - pålideligt firma.
Har handlet der 2 gange. Fin hjemmeside og nem at finde rundt på. Ved handel nr. 2 blev jeg ringet op fordi de desværre kun havde fået leveret en del af min bestilling. Blev spurgt om jeg ville have leveret af 2 omgange eller om jeg ville vente. Det er SÅ god service at blive ringet op.
Handler der helt sikkert igen.
Super service.
Super service.. Telefonisk kontakt onsdag aften vedr. køb online, Line lover at tage hånd om bestilling torsdag morgen, pakke modtaget fredag eftermiddag, flot pakket ind i gaveindpakning som bestilt. Ovenud tilfreds. Vender bestemt tilbage med yderligere handel.
Tusind tak.
Firmaet skal have 5 stjerne
Firmaet skal have 5 stjerne for de gør noget for deres kunder
Selv om de ikke havde det jeg bestilte blev jeg kontaktet dagen efter hvor vi fandt frem til en løsning på noget andet ! Virkelig en fantastisk hjælp fik jeg
Fik bestilt noget nyt i lørdags og fik pakken allerede mandag
Tusind tak for hjælpen
Det går for langsomt
Bestilte den. 19/11-2020 dvs førend Blackfriday.
Og pakken er end ikke afsendt endnu ( 1/12-20)